Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Ušakovs: Bez SC stabila koalīcija nav iespējama

Stabila un rīcībspējīga koalīcija, kas spēs nostrādāt trīs gadus, iespējama tikai ar "Saskaņas centru" (SC), "bez tā es tādu neredzu", - šorīt LNT raidījumā "900 sekundes" sacīja SC līderis Nils Ušakovs.

SC joprojām uzskata, ka ir jāveido iespējami plaša un stabila koalīcija, bet bez labām attiecībām starp Zatlera reformu partiju (ZRP) un "Vienotību" tādu nav iespējams izveidot. Ušakovs uzsvēra, ka valdību nepieciešams izveidot pietiekami agri, jo darba ir daudz, taču "mēs respektējam šo pauzi valdības veidošanas sarunās un mudinam abas partijas uzlabot savas attiecības".

Uz jautājumu, ko dara SC, kamēr "Vienotība" un ZRP uzlabo attiecības, Ušakovs atbildēja izvairīgi un nekonkrēti, norādot, ka pirmo reizi koalīcijas veidošanas sarunās vispirms tiek runāts par partiju programmām, tad par iespējamo koalīciju un tikai pēc tam par ministru kandidātiem.

Ušakovs norādīja, ka SC noteikti runās arī ar Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) kā ar opozīcijas kodolu, taču tas neesot jāuztver kā kaut kāds signāls par alternatīvu koalīciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas