Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Ušakovs iesaka Vienotībai nemeklēt kašķi

Viens no Saskaņas centra līderiem, Rīgas mērs Nils Ušakovs aicina Vienotību nemeklēt iespējas pakašķēties, bet gan meklēt iespējas konstruktīvai sadarbībai. Tā N.Ušakovs izteicās otrdienas rītā intervijā LNT raidījumā 900 sekundes.

Viņam neesot īsti saprotam, ko nozīmē Vienotības ierosinājums veidot sadarbību ar SC un Visu Latvijai-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK uz līguma pamata. Viņš teica, ka tādēļ tiek gaidīts piedāvājums, uz kādiem pamatiem un principiem šīs četras partijas varētu kopā sastrādāties. 

N.Ušakovs atkārtoja SC pozīciju, ka valdība jāveido trim politiskajiem spēkiem - SC, Vienotībai un Zatlera Reformu partijai.

Viņaprāt, Vienotība bieži maina savu viedokli, kaut vai jautājumā par SC aicināšanu valdībā. Pēc viņa teiktā, Solvita Āboltiņa vēl nesen izteikusies, ka viņa un arī vairākums viņas pārstāvētā politiskā spēka vadības ir par SC aicināšanu valdībā, taču tagad saka, ka situācija ir mainījusies.

"Es nejūtu, ka kaut kas būtu īpaši mainījies. Pagājušas tikai divas nedēļas, mēs redzējām, ka programmatiski mums ir iespējams rast kompromisu, teica N.Ušakovs. "Es atkārtošu vēlreiz - mans aicinājums Āboltiņas kundzei personiski un pārējiem Vienotības līderiem ir nemeklēt iespējas kašķēties, bet meklēt iespējas sadarboties."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas