Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Kopš Daiņa Turlā (pa labi) ievēlēšanas mēra amatā daļēji sašķēlusies partijas Saskaņa Rīgas domes frakcija

Ušakovs neatklāj savus plānus Rīgas domes ārkārtas vēlēšanu gadījumā

Partijas Saskaņa līderis, šogad no Rīgas mēra amata atstādinātais Nils Ušakovs pagaidām izvairīgi komentē savu iespējamo kandidēšanu Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās, ja tādas būs.

Taujāts, vai Saskaņa un Gods kalpot Rīgai (GKR) ārkārtas vēlēšanu gadījumā startētu no viena saraksta, Ušakovs aģentūrai LETA norādīja, ka par to tiks lemts tikai tad, ja situācija pašvaldībā tiešām nonāks līdz ārkārtas vēlēšanām.

Savukārt uz jautājumu, vai viņš pats varētu kandidēt ārkārtas vēlēšanās, Ušakovs bija izvairīgs. "No vienas puses tas ir jautājums partijas biedriem. No otras - es tikko piedalījos smagās vēlēšanās, saņemot izteikti lielu vēlētāju atbalstu, lai strādātu Eiropas Parlamentā. Vai tas būtu pareizi - dažu mēnešu laikā pēc kārtējām vēlēšanām piedalīties ārkārtas vēlēšanās?" sprieda politiķis.

Jau ziņots, ka pēc jauna Rīgas mēra Daiņa Turlā (GKR) ievēlēšanas ir sašķēlusies partijas Saskaņa Rīgas domes frakcija. No frakcijas un partijas "par rupjiem pārkāpumiem" izslēgti četri biedri - Rīgas vicemērs Vadims Baraņņiks un deputāti Valērijs Petrovs, Aleksejs Rosļikovs un Vitālijs Dubovs.

Šie politiķi izveidoja jaunu frakciju, ko nosaukuši par "neatkarīgo deputātu frakciju". Domnieki norādījuši, ka šī frakcijas gatava sadarboties ar visiem domē ievēlētajiem deputātiem.

Tikmēr teju visas domes frakcijas paudušas - ja situāciju pašvaldībā neizdosies normalizēt, visas ir gatavas startēt ārkārtas vēlēšanās.

 

Top komentāri

Ivars
I
Nekādas ārkārtas vēlēšanas nebūs. Tā ir tikai tāda spēle, no kuras visi baidās, kā no uguns, jo partijām jau nav augstākā līmeņa kandidāti, tie ir Saeimā vai Briselē ...
Ušakovam piespiests smaids
U
Var redzēt, ka tam gliemezim ir grūti smaidīt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas