Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Ušakovs: Tas, ko mēs pašlaik redzam, ir kā meksikāņu seriāla 15.sezona

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bulciņa
b
Reizem šķiet, ka Pupsika partija ir vienīgā, kura tiešām grib tikt pie varas
MV
M
A nekādi nesanāk:D
  • 0
  • 0
Ilmārs > gudrajam pad-lam (padom
I
SC vēlētāji juridiski protams ir Latvijas pilsoņi, bet ar sirdi un dvēseli dzīvo Krievijā un atmiņās par labajiem padomju laikiem. Tomēr, viens gan ir pareizi. Ja tā sauktās "latviskās" partijas būtu vairāk rūpējušās par Latviju, tad mēs nebūtu pēdējā vietā ES. Tad jau redzēsim, vai Latvija kā Krievijas piedēklis ar Putina partijas filiāli SC to uzplaukumu radīs!
Kergers
K
Tas ir vēl sliktāk! Pašlaik notiekošais pierāda latviešu politikāņu krahu! Koalīcijas partiju galvenie uzstādijumi ir labas vietas pie siles! Valsts attīstības plāna kā nebija tā nav arī pašlaik!
Ivars
I
Meksikāņu seriāls ar krievvalodīgajiem otrā plāna lomās!
Helena
H
To saka neizdevušais aktieris, kuru no 15.sezonas sakuma uzreiz izmeta...Pirms tam bija neizdevušais "ekonomists", tad dzeltenas preses žurnalistiks bez attiecīgas izglītības un tad, uz etniska principa ievēlets pasvaldības deputats, kurš nu ļoooti negribīgi iesēdas mera krēslā un saka pilsētas budžeta izsaimniekošanu...
oh Mama
o
Užakova sieva laikam tos skatās un pastāstija kur sezonu/episodu citēt
iksa
i
Labākais teikums tajā intervijā bija cits. Kad Bļodons pajautāja, kad Ušakovs pilda Rīgas mēra pienākumus, ja tagad tik ļoti jānodarbojas ar politiku un staigāšanu pa TV un radio raidījumiem, Ušakovs atbildēja, ka Rīgas domē viss nokārtots tā, ka viņš pat uz nedēļu var pazust politikā. Tad nu ir jautājums: vai Ušakovs Rīgas domē vispār ir vajadzīgs, ja bez viņa tur lieliski iztiek?
Ilmārs
I
Atzīstiet, ne tikai vārdos, ka šīs valsts atjaunošana bija likumīga, un Jums nebūs nekādu problēmu un šķēršļu ieiet valdības sastāvā. Kā var ņemt valdībā spēku, kas neatzīst, ka šī valsts ir tiesīga pastāvēt? Vēlreiz atkārtoju: ja pieņem, ka nav bijusi okupācija, tad padomju vara Latvijā nodibinājās, Latvija tika pievienota PSRS un viss Staļina terors te bija LIKUMĪGS, bet tas, kas notika šajos laikos: veco īpašumu atdošana, padomju armijas izvešana, pilsonība - NELIKUMĪGS!
Beidz _irst, V-ilmāriņ!
B
Paskaties ko tavas labās pārtejas (saucamās latviešu, bet īstenībā aizrobežu naudasmaisu pakalpiņu pārtejas) letiņiem 20 gados ir LABU IZDARĪJUŠAS UN beidz jaukt divas lietas! Šobrīd iet runa par SC ievēlētiem deputātiem un viņu vēlētājiem. Tie ir Latvijas Republikas pilsoņi - gan deputāti, gan vēlētāji (krievi, baltkrievi, ukraiņi, latvieši,ebreji... u.t.t.). Un viņu tiesības dzīvot Latvijā un arī būt Valdībā nav saistāmas ar okupāciju. Otra daļa ir nepilsoņi un citu valstu pilsoņi, kas gan ir Latvijas problēma, taču ne vēlēšanu sakarā!
  • 2
  • 2
b_d
b
Vienpadsmitā, Nil, vienpadsmitā!
...
.
Ušakovs aizmirst piebilst, ka viņš pats ir viens no varoņiem šajā seriālā.
tantuks-alias
t
Sabiedriskais transpots ir loti laba limeni,malacis Usakova kungs! Urbanovica kungu vajag nomainit. But ar tadu rezultatu pirmajam un neko nedarit,lai pasi veidotu kooliciju tas nav saprotams.
??
?
LABĀ līmenī?? tantiņ, apkaunies. Reisu skaits samazināts, tagad katru rītu velkos divas pieturas uz galapunktu, lai dabūtu sēdēt, jo stundu stāvēt kājās nudien negribu. Agrāk dienas vidū varēja iekāpt pie universitātes un apsēsties, tagad? stāvi kājās pēc grūtas darba dienas vai ej atpakaļ līdz gaisa tiltam!
  • 1
  • 1
alias
a
Meksikāņu seriāla kārtējo sezonu no rīta līdz vakaram spēlē Ušakova vadītā Rīgas Dome, padarot Rīgu arvien nedraudzīgāku tās iedzīvotājiem. Pietiek ar sabiedrisko transportu kā pilsētas seju, pat spoguli nevajag. Tā ka labāk būtu paklusējis.
JJ
J
Mūjābelis, mex seriālus sezonās nedala. Dala visādus īsos a ļa Friends, Scrubs, CSI.
MV
M
LAI TAk tas nezvers aizveras
MV
M
un kā jau izteicos-arī latvieti par tādu godināsanu0-tiaki par nezveru varētu nosaukt.piemēram,mans kādreizējais draugs(visā nopietnībā)Jānis Kuzins(tas pats tā sauktais antifašists no PCTVL)ir vismaz pēc dokumentiem latvietis.
  • 2
  • 0
MV>Un
M
nu un Ušakovs jau piemnin cik saprotu visus kas tai puse dienēja-tātad ar'\i letiņus.tā k'\a vienīgais dirsējs te esi tu
  • 1
  • 0
MV>un
M
tā kā piedod ,mans vectēcvs uz to otru latvieti nešava jo kā locis R;īgas ostā bij "naaizstājamajos"un netika iesaukts-un tieši kā tādu viņu noslepkavoja.tā kā beidz apdirst manu vectēvu mērgli
  • 2
  • 0
un
u
Ko man teikt,ja viens opis bija krievu,otrs vācu pusē????? Tādēļ nevajag dirst latvietis sāva uz latvieti....
  • 2
  • 2
MV
M
un šodien jau atkla vilksies:(
  • 1
  • 1
MV
M
UN neparmetiet man atkla šovinismu-eksemplārs,kas ik gadus dodas godināt mana vectēvsa slepkavas un sauc par varoņiem,un aicina arī mani viņus godināt-manis pēc var dzīvot kaut vai Lieldienu salās un pēc tautības būt kaut eskimos-betviņs būs un paliks nezvērs
  • 5
  • 1
ms
m
Uz kādu varu var pretendēt partija, kuras sastāvā ietilpst Rubika kompānijas, Kabanovs un viņiem līdzīgie. Ušakova paša loma vēl līdz galam nav definēta.
He he...> jenotu ms
H
Nerēc nu, jenotiņ, jo tieši vēlēšanās Vienotības jenoti dabūja pa kāju un tagad to smirdošo jenotu uz pusi mazāk parlamentā.... he he... bet rižā - vecā beka vēl izrādās kā liela siles saimniece un tauko dumrovski rausta kā tādu lupatu lelli , lai pati ierāptos zaeimas spīķera amatā.... hi hi... būs stipri rēcīgi, ja veči zaeimā nolems aizklātā balsošanā šito rižo uzpūtīgo un negausīgo zosi izbalsos.... ha ha...
  • 3
  • 4
...
.
Nebūtu tur rubiki, lindermani, kabanovi - būtu normāla partija. Tīri vai varētu vai par Ušakovu balsot. Sava būtībā man viņš liekas pietiekoši sakarīgs čalis. Bet tur atkal ir tas knifs, ka šāda "normāla" partija liktos "fašistiska" visiem tiem vecajiem krievvalodīgo pendžām, kam nu ir vēlētāju tiesības, un jaunajiem apdauzītajiem Lielkrievijas "pidriotiem". Tā ka tas elektorāts būtu zaudēts, tādēļ to viņi nemaz nevar atļauties.
  • 4
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas