Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Uz austrumu robežas gājējiem un braucējiem būs kontroles taloni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bijušais kadets
b
Kad biju praksē Terehovas 1.kat. RKP ,manas pārdomas ir šādas,inspektors būdams es vismaz 10.gadus tādas luksus auto nenopirkšu ar kādiem brauc robežsargi latgalē,pēc katras maiņas nevarēšu iebraukt kafeinīcā:iedzert šnabi,kur es tadad turpinu dienestu tur nakts maiņās nevar gulēt,bet prakses laikā pat maiņas vecākais var izgulēties.
hopp
h
recigi. cik tas izmaksa?
pakausis
p
prieksh bagaatajamie - atvieglojam uztureeshanaas atljaujas sanjemshanu par vasarniicas nopirkshanu Juurmalaa.. parastiem ljaudiim - ieshkjiebjam veel vienu papiiriiti papildus atskaiteem, uzskaiteem un sajuutai ka valdiibas tev var dot visa veida talonus par visu ko vien vinjiem sagribeesies :) bet mees tik sitam plaukstinjas un liiksmojam - veel viens papiiriits :)
valdis
v
laikam latvietis tur filmē-nu būs laba filma
***
*
kas t a pašam meklējams tur katru rītu, ja zini,kas katru rītu brauc?:))
latvietis
l
Bez rindas terehovā brauc katru rītu,vieni un tie paši ģīmji no Ludzas.
šoferis
š
Labak būtu aizbraukuši paskatijušies kā tie robežsargi strādā tizelņu bars. Kontrabandisti bez rindas brauc ar saviem pasātiem
BLR
B
Jā, tādi taloni ir vēl tikai Baltkrievijā, pat Krievija tos atcēla. Nu sakiet kurā vēl ES dalībvalstī ir tāds idiotisms? Vai mēs neesam policejiska valsts?
MELI
M
TIE TALONI JAU SEN IR. TIKAI TAGAD TAS IR LIKUMĪGI, BET NEVIENS NENESĪS ATBILDĪBU PAR TO, KA AGRĀK TOS PRASĪJA NELIKUMĪGI. TĀPAT MUITA NELIKUMĪGI PRASA AIZPILDĪT AKCĪZES PREČU PĀRVIETOŠANAS PIETEIKUMA VEIDLAPU, KAS NAV PAREDZĒTA NEKĀDĀ DOKUMENTĀ, TIKAI MUITAS DIREKTORA VĒSTULĒ.
hasans
h
no 5.augusta izsniegs kontroles talonus ------------------------ Kura gada ?
auto
a
Man liekas, ka kontroles taloni vismaz automašīnām tur vienmēr ir bijuši. Braucu uz Krieviju 5reiz gadā un vienmēr pie pirmā posteņa iedod talonu, kas jāatdod pēdējam postenim. Vienīgais jaunums, ka saņemot talonu nebija jāuzrāda visi papīri, tos pārbauda vēlāk. Un, kas tas par 5.augustu? 2008 gada piektais augusts vai senāks?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas