Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Uz jauniem grūtiem laikiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Kas attiecas uz Nacionālo kino centru, tad tas pieder tādu iestāžu kategorijai, kuru pamatfunkcijas raksturo daiļskanīgie, bet tukšie vārdiņi - sekmēt, koordinēt. attīstīt, informēt, atbalstīt utt. Vai šādas funkcijas attaisno nodokļu naudas tērēšanu, par to gan būtu vērts padomāt.
AD
A
Šķiet, mūzikas skolas nelikvidē. Neviens taču neliedz uzturēt maksas mūzikas skolas. Vismaz tik smagas krīzes laikā.
hmm
h
Tā nu ir. Ja varējām atļauties 15 mūzikas skolas, bet mums bija 20, tad tagad mums var palikt labi ja tikai 10. Jo 5 bija liekas no laika gala un tās pa iepriekšējo laiku ir "apēdušas" naudu tām 5 skolām, kuras varētu pastāvēt, ja nebūtu pārtērēta nauda... Un tad vēl krize, kas samazina ienākumus.
A Bets
A
A kam mums domaat. A kam mums latvju kino (lai vai kaads - bet liecibas par laiku), a kam mums kjultura!!! Kaada? Labak lai par musu laikmetu liecina Nochnoi Dozor un Gredzenu pavelnieks (ok filmas, bet nothing to do with Latvia)! Kam ruup???
Ilmārs
I
Ko lai saka, kā tikai - saraujies par Latviju! Saīsini, samazini, noīsini, varbūt pat nomirsti, jo visiem uz šī plosta nepietiks vietas. Skumji, ar vienu vārdu sakot. Ja politiķi sāks bīdīt lietas kultūrā un mākslā, vēl skumjāk, nē - īstenībā - briesmīgāk. Pat pašiem domāt mums neatļaus.
KILL BILL
K
Lūdzu ierakstīt amatpersonu sarakstā- SOLVITA ZVIDRIŅA, persona, kas nemīl kultūru, bet strādā Kultūras ministrijā!
vilis
v
Pareizi.Vseh na zametku.Ceru ka to cienijamā žurnāliste izdarīs .2010. gada vēlēšanas vēl gadu gaidāmas un tautai ir īsa atmiņa.
I.B.
I
Allaž uzaust atmiņā lēkājošā basketbolla bumba , ko ,īsā auguma dēļ, AR KĀJU sp''ardīja Lembergs. Vilis. Bet TĀPĒC, ka viņam pielipa teiciens "muļķu zeme". Tagad ŠOS VAR KONSTATĒT ik uz soļa! Tas, atkal un atkal liek atcerēties VILI ! Un interesanti, ka SEVI , kā Viļa apzīmētos, piesaka tādi kā ŠĶĒLE ar CO, Rozenberga, Lembergs. Un, samērā maz t. s. VAUKŠĶU. Starp citu VAUKŠĶU krusttēvs nu ir notinies . Bet, gan jau būs jāizlien! Zārks jau NEVAR PALIKT TUKŠĀ...
KLM
K
Tiešām,kā Pakalniņai nav kauna - viņas filmas skatās starptautiskos festivālos,pat apbalvo - bet vienalga tās nestāv pat tuvumā ģeniālajām filmām,piemēram,filmai ''Sapnis par septiņiem trekniem gadiem'',viņas filmas nav salīdzinamas ar šausmu filmu ''Stabilitātes garants'',nestāv pat blakus erotiskajai filmai,parādītai no Saeimas loga,ar nosaukumu - ''Man ir tik liels......''! Nokaunieties,Pakalniņas kundze,līdz ''šādām filmām Jums augt un augt,pilnīgi pārliecināts - nekad nesasniedzot tādu līmeni! Fui,kauns!
dzeris
d
Pakalniņas filmas nav domātas mazattīstītiem subjektiem.
dudū
d
Vai Tu esi kaut vienu viņas filmu redzējis? Nē? Bet ar to nebūtu jālielās!
Jā! Jā!
J
Neviens neskatās viņas filmas! Es arī nē! JO PAKALNIŅA IR PAJOLIŅŠ UN VIŅA ARĪ IR JĒLITIS! JĀ! Un filmas-- nulle!!!! :((( :((( :(((
Maška
M
Ņau, ņau, ņau vaimanu! Štrunts par kino un dziesmusvētkiem un mūzikas skolām, nabags izklaides un kleitas no Parīzes nevar atļauties. Kad nopelnīs, tad dziedās un dancos, vai arī lai pagastu elites pārstāvji maksā no savas kabatas par kordziedāšanu un vecāki par mūzikas mācīšanos un sportu bērniem. Bagātajiem būs, nabagie lai meklē sponsorus. Lūk, tas, ka skolotājiem ap tiem pašiem 200 LVL uz rokas, tas nav štrunts, tas, ka cilvēki netiks slimnīcās, tas nav štrunts, un arī policistu algas būs nožēlojamas.
!!!!
!
Un tā visur. Ka daudz kas jālikvidē, lai taupītu, it kā saprot visi, bet, tikko ķeries klāt kaut kam konkrēti, tā protesti.
neitro
n
Vieni no vainīgajiem mums ir labi zināmi. Tie ir tie, kuri savu zemo reitingu cer pacelt ar "sišanos par savu lietu". Tie, kuri aizrāda citiem, ka savas kļūdas esot jāatzīst, bet svējās negrib atzīt ne pa kam. Un faktiski viņiem jau nav ko atzīt, jo, no viņu pozīcijām raugoties, viss ir bijis pareizi, valsts izlaupīšana ir bijusi un ir joprojām galvenais mērķis. Viņus tikai, iespējams, satrauc tas, ka aizvien skaļāk skan prasība nekauņas saukt pie atbildības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas