Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Uz vakanci stundas laikā piesakās desmiti, pat simti cilvēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
antiņš
a
4.atmoda 11.02.2009 11:55 Nesen viens mans paziņa izteicās par atteikšanos no Latvijas pilsonības, pārejot Krievijas pilsonībā. Ar visu savu ģimeni viņš jau meklē iespēju pamest šo Dzimteni, lai pārceltos uz Krieviju. Vai tas nav nožēlojami? .............................................. ................................ Jā, laimes zeme! Pārāk viegli pie mums te visiem klaidoņiem to pilsonību dala.
Antons
A
4.atmoda 11.02.2009 11:55 Nesen viens mans paziņa izteicās par atteikšanos no Latvijas pilsonības, pārejot Krievijas pilsonībā. Ar visu savu ģimeni viņš jau meklē iespēju pamest šo Dzimteni, lai pārceltos uz Krieviju. Vai tas nav nožēlojami? ....... Šitas ir labais humors - no sirds novēlu izbaudīt Krievijas paradīzi........
vim
v
Kad dzirdēju, ka latvieši pastiprināti vēlas izbraukt uz Skandināviju, likās diezkas nav - te ļoti daudziem vietējiem draud atlaišanas kopš oktobra. Bet zviedru televīzijā šorīt stāstīja, ka zviedru nekustamo īpašumu tirgū atkal uzmanīgi sakas pozitīva kustība. Ka ir celtniecības firmas, kas sāk atsaukt brīdinājumus par atlaišanu no darba. Manas darba vietas kaimiņfabrika ar ceļ jaunu korpusu tā ka dun vien.
elektorāts
e
bet kurš teicis, ka pensijas ir jāmaksā?? tas tik tā pieņemts, bet var tak to kārtību pagrozīt - neba nu tas būs valstij pirmais likums, ko tā pati nepildīs...
Slaidajam
S
Līdz šim visi Jūsu komentāri man krita uz nerviem, bet šim piekrītu arī es.
Mazais Princis
M
Man nepatīk, ka labi paēdušie kritizē neēdušos.
4.atmoda
4
Nesen viens mans paziņa izteicās par atteikšanos no Latvijas pilsonības, pārejot Krievijas pilsonībā. Ar visu savu ģimeni viņš jau meklē iespēju pamest šo Dzimteni, lai pārceltos uz Krieviju. Vai tas nav nožēlojami?
savādi gan1
s
Vai tad Krīgers vēl nav aizbraucis?
lūriķis
l
Valdība cer,ka visi jau neaizbrauks,protams pensionāri jau paliks,taču kā varēs maksāt pensijas,ja darba nebūs,nebūs nodokļu,pāriesim uz naturālo saimniekošanu,vai kā?
roro
r
Esmu jau projaam. Es gan nesapratu kaadi dokumenti tam iipashi buutu jaakaarto? Diemzheel taisniiba ir tam kursh saka, ka latvieshiem aarzemees buus gruuti saliidzinoshi vaajaako sveshvalodu zinaashanu deelj. Te kaarteejo reizi jaasaka lielais "paldies" valdiibas tuvredziibai un stulbumam. Igaunijaa un Z-valstiis jau daudzus gadus ar likumu ir noteikts, ka aarzemju filmas TV jaaraada originaalvalodaas. Tas deva iespeeju visplashaakajiem iedziivotaaju slaanjiem ikdienaas dzirdeet dziivu sveshvalodu un, tiishi vai netiishi, to uztreneet. It iipashi jaunieshi. Tas vinjiem sniedz daudz lielaakas priekshrociibas globaalajos tirgos, gan sleedzot dariijumus, gan elementaari rodot iespeeju atrast labaaku darbu par labaakiem nosaciijumiem. Bez paarspiileejuma - vinji ir konkureetspeejiigaaki gan kaa biznesmenji, gan kaa darbaspeeks. Atvainojos par indiigu pieziimi - arii kaa politikji, kuri kaartojot valsts izdziivoshanai svariigas lietas neizgaazhas ar "nosing speshial".
Viesulis
V
Viņam gan ir taisnība par to, ka cilvēki taisās braukt prom un jau brauc, jo darba šeit nav un tuvākajā laikā nav plānots, ka būs. Valdība gandrīz pusgadu tikai runā un runā par to, ka kaut kad būs atbalsts uzņēmējiem, bet ēst cilvēkiem vajag tagad. Tie, kam rokas aug pareizajā vietā un ir valodu zināšanas var būt pietiekami konkurētspējīgi Rietumeiropā. Tā kā var uzskatīt, ka valdība savu iznīcinošo darbību ir veiksmigi īstenojusi plānu par kvalificētā darbaspēka aizplūšanu! Varēs Hūte kopā ar Bārdu un Atslēdznieku šeit saimniekot efektīvi arī turpmāk!
!
!
Krīgera gadījumā atpakaļ kā sniega bumba veļas tās visas kafijpauzes ar valsts sekretāriem un patērzēšana, ko šīs nominālās arodbiedrības (butaforija) līdz šim uzdevušas par savu darbu un sasniegumiem. Arodbiedrību mums nemaz nav. Uzņēmumi tās locekļus vai amatpersonas nopērk ar kolektīva ceļojumu reizi gadā uz kādu tuvāku vai tālāku valsti, un visi ērti aizmirst par problēmām, kas tikai samilzt.
teiksma
t
Bet vai mus kaut kur gaida? Vini pasi grib dabut darbu savas zemes,tad jau mes talu no turkiem neesam,ja gribam braukt citur un tirit vinu sabiedriskas vietas turku vieta.
Andrejs
A
Krīgers taisās braukt prom? Tas gan būtu apsveicams, viens muldētājs mazāk.
Slaidais
S
Bet kāpēc tad apvienotā arodbiedrība neplīdz saviem biedriem,kas tagad palikuši bez darba?Uzstāties un protestēt viņu vārdā var,biedru naudas savākt var,bet ,kā jāpalīdz,tā neko.Varbūt arodbiedrības arī var organizēt pārkvalificēšanās kursus?Citādi jau jājautā:kur paliek arodbiedrības biedru nauda?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Pašvaldības, darba devēji un arodbiedrības vienojas par prasībām valdībai

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas