Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Uzlauž "Vienotības" mājaslapu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
Ja, inbox, izsutot klientiem PLL spamu, ir paradijis, ka nav dross un uzticams pakalpojumu sniedzejs.
Jencis un Āvuls
J
Mēs arī nesaprotam, vai tiešām mūsu inbox paskastītēs spams vēstules izskatā no Šleresa (arī mazdēlam un mazgadīgai mazmeitai) neskaitās vismelnākais PIĀRS? Nu kā ar to varzu cīnīties?
Aija
A
Visāda veida kretīnisma izpausmes no partiju puses liecina vien to, kādi draņķi gatavojas tikt pie varas! PLL ir "izcilnieks"!
jumors
j
Vai ne, un tagad PLL pa visiem kanāliem vēstīs- kas tie par valsts vadītājiem, ja viņiem nav prasmes izveidot neuzlaužamu mājas lapu!!! Cūka par saviem tikumiem parasti vaino citus, jo citādus tikumus vispār nepazīst.
Ludis
L
Nesaprotu, kāpēc tas sesks ašers uz manu inboksu atsūtījis savus murgus?!
a ko ta nu?
a
Arī nekorektā un netaisnā reklāma par Dombrovska lomu pensiju un medikamentu jomā ir melnais PR
K-K
K
... Ar elektronisko ekspertizi autoru var uzzinat .... 'Vienotibai' nebutu jataupa lidzekli, lai beidzot piesutu vainu ... gadijuma ka netiek valsts iestazu izmeklesana !!! ... Sis gadijums ir janem vera, lai notiktu godigas velesanas sacensibas !!!
Edīte Gornova Rasnusena
E
Paldies par izpratni. Lūgsim Dievu! Lai nāk prāta apskaidrība muļķiem ( kangariem), neprašām ! Taisnība, par izmisuma asarām...Ļaunums ārdās, vēl jau redzēsim kā tas izpaudīsies. : " Gudrie mantos godu, bet ja arī smieklīgi neprašas izvirzītos uz augšu, viņi tomēr būs apkaunoti" ( Salamana pamācības 3. nodaļa)
dihlafos
d
plus vēl bēdulejas asariņas jāpalej.Laikam jau spieda,spieda,nekā bet tiko izvilka nēzdoziņu tā uzreiz acis palika sarkanas.Laikam par daudz sabēra piparus un ātri ar sieviņu aiztinās skalot acis,vai sievai prasīja?,kā sanāca,vai noticēja?Stendzis laikam ņirdza un kā nu ne,šitādu "prikolu" izdomāja un tagad vēl "Vienotības"mājas lapa.Vai Stendzis kādreiz rakstīs memuārus,jeb tikai stāstīs mazbērniem kā āzējis traktoru, kampēju un bijušo,saņemot par to labu naudiņu.Laikam jau nē,pabaidīsies.
aita Aiša
a
nu jā, tā PLL reklāma tur aiz stulbuma gadījusies
Grieta
G
Pretīgāka cilvēka par Leščinski vispār nevar iedomāties-ne par velti slepkavas dēls! Un palasiet šeit pll aģentu komentārus - vienas vienīgas intrigas un provokācijas!Šī valsts ir pilna ar kangariem, kam nekas nav svēts un, nekad tik ļoti velns neārdās, kā pirms bojā ejas.Lūgsim Dievu lai šī būtu tieši tāda reize! P.S. Leščinska asaras bija izmisuma asaras apjaušot realitāti ; ilgu laiku bija dzīvots mākoņos- gan reāli, gan astrāli.Šaubīgajiem vairs nevajadzētu tādiem būt - vai neredzat, ka visi zvēri pie pustukšās siles atkal klāt - pat gaspaža Djomkina no ārzemju kūrortiem atkal mājā?!
anonīmais šakālis
a
rokasgamata.com vakar arī nestrādāja.
vārds
v
vienotība nav spējīga pat savu mājlapu normālu uztaisīt, tad kur vēl valsti vadīt. galvenias, ka uzreiz atrod kādu grēkāzi. stulbums.
Vuarzazi
V
No TP, ZZS, LPP/LC, T+B +LNNK Var sagaidīt publisku atvainošanos Par Latvijas novešanu bankrotā. Politiska atbildības izprasme prasītu šo politiķu pazušanu no politikas.
Edīte Gornova Rasnusena
E
Šis darbs ar vienotības majas lapu ir krimināls un te būtu jāiejaucas policijai. Dazi mani paziņas ir saņēmuši e- pastā PLL reklāmu ar Lešķinska pretīgo ģīmi pa visu ekrānu un brīnās kur ir uzzinājuši adressi. Te uzdarbojas spēki kuri atrodas Kremlī ( vai kaut kā ar to saistīti). Lešķinska ģīmis ir visur... Kurš gan cits. Cieti Dievs, sargi mūs no šī primitīvā cilvēka! Viņš ir ļoti bīstams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas