Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Uzņēmēji nākamās nedēļas sākumā varētu nākt ar "Manifestu par varenu Latviju"

Sabiedrībā pazīstami uzņēmēji nākamās nedēļas sākumā varētu nākt klajā ar Manifestu par varenu Latviju, kas atspoguļotu topošās uzņēmēju kustības iespējamo nosaukumu un mērķi, ceturtdien vēsta laikraksts Diena.

Jau vēstīts, ka par šādas uzņēmēju kustības veidošanos iepriekš plašsaziņas līdzekļiem vēstījis LPP/LC līderis Ainārs Šlesers. Diena vēsta, ka viņš un Tautas partijas priekšsēdis Andris Šķēle atzinuši, ka šī iniciatīva ir atbalstāma un viņi varētu zem manifesta parakstīties.

Jāatgādina, ka žurnāliste Baiba Strautmane nesen kādā pasākumā pastāstīja par kādu savu sapni, kurā politiski aktīvi uzņēmēji baroja ar zirņiem Latvijas iedzīvotājus restorānā Lido. Iedzīvotāji laimīgi devušies uz vēlēšanu iecirkņiem un nobalsojuši par uzņēmēju partiju, un partja bija izpaudusi savu pašapziņu nosaukumā Varenā Latvija.

Laikraksts vēsta, ka uzņēmēji ir sagatavojuši manifesta projektu, kura nosaukums ir Par varenu Latviju. Iniciatīvas grupa varētu nākt ar to klajā nākamajā pirmdienā, 29.martā. Grupas vadībā ir uzņēmēji Gunārs Ķirsons, Ieva Plaude, kā arī Guntis Belēvičs. Lūgts raksturot šo ieceri, G.Ķirsons atzina, ka vēl nevarot pateikt, kad grupa varētu sevi pieteikt, jo jāveic zināms sagatavošanas darbs.

Iepriekš izskanējis, ka uzņēmēju apvienībai atbalstu varētu izteikt ne tikai lielās, bet arī reģionālās partijas. Sarunās par kustību iesaistījušies vairāki pazīstami uzņēmēji.

Visu Ināras Egles rakstu "Varenā Latvija var būt ne tikai sapnis" lasiet ceturtdienas Dienā vai sadaļā Šodien laikrakstā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas