Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Uzņēmēji nākamās nedēļas sākumā varētu nākt ar "Manifestu par varenu Latviju"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pensionars
p
Naks Varena Latvija ar Skeli ar Kirsonu kam labas attiecibas ar Maskavu, Slesers un tamlidzigie un glabs Latviju.. kad tad tas vajprats beigsies? nu nevar vairs izturet!
klusais-2
k
Zināmā mērā piekrītu tev ,ka uzņēmējiem ir jānāk politikā un jāizveido nopietna, masveidīga labēja partija!Taču manī šaubas izraisa konkrētie uzņēmēji,kas taisās šo apvienību veidot-viņi par uzņēmējiem kļuva,pateicoties,ka LC un TP atradās pie varas.Labi,Ķirsons,Lipmans,Belēvičs,vēl tā,bet Srautiņš,Sausnītis,Plaude,Naglis un pārējie manī neraisa nekādu uzticību kā uzņēmēji.
staņislavs
s
Nāks klajā līdzko Stendzenieks beigs mest pa lampu, ieies dušā, iedzers Biotoyou un uzceps manifesta textu.
Vientulais vilks
V
Varena LATVIJAparis desmitiem ir sodienas realitate, labak makskerejiet mulkus ar desas /sojas/likumuun piesoliet ,ja jus ieveles tad ta bus katru dienu.
paps
p
Nožēlojama kompānija... Vai tiešām tautai noteikti jābūt vientiesīgai un jāatbalsta lieluzņēmēji un tautas asinssūcēji... domāju, ka tauta ir gudra... Visus šos tā sauktos uzņēmējus apvieno viens raksturojums... viņiem patreiz ir milzīgas biznesa problēmas, jo politiskais jumts vairs nav tik pārliecinošs.. nu tāpēc kaut kas jādara...Godīga konkurence- tas ir vienīgais atslēgvārds izejai no krīzes. Bet šiem tas varētu nederēt...
AK VAI
A
Ķirson , nu nespīd jums nekas ,nekādas balsis priekš Šlesera un šķēles nesagrabināsiet. Mēslainē šiem īstā vieta.
un vēl
u
viennozīmīgi! Ķirsons, Plaude, Belēvičs - miljonāri ar izņēmuma stāvokli vai īpaši pielāgotu, necaurspīdīgu likumdošanu, kas viņu biznesu padarīja izcili ienesīgu - slēpti piecenojumi, atklātībai nepieejams cenu veidošanas process, it kā konfidenciāli līgumu utml. Šīs viennozīmīgi ir haizivis, kam jumts līdz šim netecēja.
emanuelle
e
Bet ,ja nu jus kludaties?Vai tiesam nevaretu pienemt domu ,ka kaut kas tomer mainisies uz labo pusi!?Ko jus -visi kritizetaji, iesakiet darit,lai mainitos situacija Latvija?
vecais-2
v
Ceru, ka šādu jaunu uzņēmēju balstītu veidojumu izdosies saorganizēt! Varētu būt kaut kas līdzīgs Saimniekam-2. Citādi pie varas tiks amīšu vēstniecības balstītā "Vienotība" ar pašslavinošām elertēm un kalnietēm priekšgalā. Būs jau arī ZZS, kas varbūt saies kopā ar VL, TB/LNNK un Krasta Libertas.LV. Vai tad 20gadu garumā neesam pietiekoši zemu krituši šo nacionālpatriotu-ekonomisko nemākuļu vadībā? Tagad tiekam iedzīti milzīgos parādos, kļūstam par Eiropas neko neražojošu nomali. Nav jau visi šie uzņēmēji bez grēka, bet tomēr labāk tādi kopā ar citiem saimniekot gribošiem, nekā tūdaliņi, kas muļķo naivās tantiņas ar kārtējiem solījumiem. Protams, pavisam labi būtu, ja tur pa priekšu negrozītos Kampējs un Atslēdznieks, jo viņu raušana tikai sev visiem ir labi zināma un šo pasākumu var tikai kompromitēt.
informacijai
i
ķirsons ir kopā ne tikai ar šleseru un šķēli, bet ari ar daugavas kanāla racējiem, tā ka uz lido var neiet pilnigi droši!
ha, ha
h
ķirsons = zīgerists, bet Latvija vairs nav tik liela muļķu zeme
Elizabete
E
Ēlerte cīnīsies par liberāli vienotu Latviju, Ķirsons par vareno uzņēmēju Latviju, Tautas partija par konservatīvi biezo Latviju, LPP/LC kopā ar Saskaņas centru par saskanīgi liberālu Latviju, Visu Latvijai par nacionāli liberālu Latviju, ZZS par zemes īpašnieku un tranzītbiznesa Latviju, u.t.t. Visi krutie liberāļi cīnīsies par to, lai mazā Latvija arī turpmāk paliktu par vairāk kā 500 miljonāru zemi. Tikai kurš cīnīsies par pārējiem gandrīz 2 miljoniem iedzīvotāju ?
Bugors
B
Jā muļķu zemē liela līksmība priekā tauta Dagavmalā pie šlosera statujas dej pa Daugavu tek strautiņa piens babris no baržas šprotes krauj lidō gunča pats baltā šircē beļašus pa brīvu dod ! :))
klusais-2
k
Tev ir taisnība!Stendzinieks esot skaidri un gaiši pateicis Šleseram ar Šķēli,ka nosaukumi TP un LPP/LC neesot ejoši un viņš netaisoties ar šādiem miroņiem nodarboties.Tādēļ ir jāizdomā kas jauns un varens!Pie tam tikšot nošauti divi zaķi-nebūs veco miroņu,nebūs jāatmaksā valstij (Knab)vēlēšanās pārtērētie miljoni un vēlētājiem tiks piedāvāts pavisam cits produkts,kur vairāk kā 50% būs ar TP un LPP/LC nesaistīti cilvēki !Esot pat izlemts ,ka no pašreizējās TP frakcijas Saeimā kandidēšot labi ja trīs cilvēki!
Bugors
B
Dajoš babra šprotes gunčas beļašus strautiņa pienu līksmība laimība pilnīga ! :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas