Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Uzņēmēji novērtē Dombrovska valdības darbu starp 5 un 6

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilis
v
Ja šitie ņergas iedod 5,6 balles,tad normālu cilvēku valodā tas nozīmē teicami.
Par
P
cik vienkārši dzīvoju, skaitot nozēlojamos santīmus, tad mana atzīme ir pat nevis NULLE, bet Mīnus 10!
anonīmajam šakālim
a
Ja tā godīgi spriežam, tad šajā pīļu dīķī strukturālās reformas nav vienas dienas darbs! Visi runā, ka vajag, bet pamēģini kādam ķerties klāt, tiesas darbi nodrošināti, bet likumi -pats zini- kādi! Nav godīgi tur vainot premjeru. Pastāsti to hūtei un citiem vāvuļotājiem. Demagoģija sit augstu vilni!
Oļa
O
Man viņš ļoti patīk: mierīgs ar godīgu skatienu! Arī gudrs! Skatos, ka daudziem večiem nepatīk, bet to jau no vēstures zinām, ka tādiem- bum, bum - nepatīk gudri cilvēki!
Arturs M
A
anonīmais šakālis » Oma 10:19 Ar godīgumu un inteliģenci ir par maz! _________________________________ Nezinu vai godīgums ir mānīt cilvēkus kā tas bija pirms vēlēšanām ar šo premjeru. Nezinu gan vai inteleģence ir regulāri melot kā to dara premjers. Nezinu vai nekā nedarīšan ir darbs. Tāpēc neredzu ne premjera darbus, ne inteleģenci, ne godīgumu. Apaļa NULLE sēž valsts postenī par nodokļu maksātāju naudu.
e.
e
Vispierms atceries arī to, ka pie aizdevējiem aizlīda tieši Godmanis ar Nasing Spešal. Dabūja aizdevumu, un, tieši tā, notinās, atstājot visus mēslus izgrābt Dombrovskim. Ja gribam redzēt kaut cik objektīvus aptaujas datus, tad vajag ar kaut ko salīdzināt. Kads bija aptaujāto vērtējums par citām valdībām? Kā viņi novērtēja iepriekšējo valdību tad, un kā - tagad?
xx
x
Tapec jau tu ari neesi uznemejs.
atis
a
Kas tie par uzņēmējiem? Es vairāk par 3 no 10 neliktu
anonīmais šakālis
a
Ar godīgumu un inteliģenci ir par maz! Ir jāveic reformas, bet tas nenotiek. Jenoti plēšas par krēsliem, spalvu kumšķi iet pa gaisu, bet Dombrovskis tās vecenes nevar nolikt pie ratiem. Ir iestājusies stagnācija. Darba spējīgie bēg no Latvijas. Nodokļu sistēma ir greizo spoguļu karaļvalsts. Cik par šādu darbu var ielikt?
Dace - Barons
D
Slikti, ka pašu bāleliņi valsti izzaga, izsaimniekoja tik tālu, ka nu jālien uz vēdera pie aizdevējiem, lai izglābtu valsti no bankrota! Ko gribēji: paņemt un uzmest?! Izskatās, ka Tev nav ne jausmas, kas vispār ir cilvēciskas vērtības?!
Oma - pilnīgs sviests
O
Tu esi no siles atstumtais! Objektīvi domājošs cilvēks tādas muļķības, un vēl ar tādu žults devu, nesarunās! Patīk vai nē, bet Dombrovskis pamatā ir godīgs un inteliģents cilvēks, kas kretīnus kaitina, jo viņi nesaprot tādas vērtības kā morāle, ētika... Neviens nav bez kļūdām, bet jāspriež godīgi, cilvēciski, bez otra pazemošanas! Tā dara civilizētā pasaulē.
pilnīgs sviests
p
Dombrovskim esot labs raksturs, žēl tikai, ka Ministru prezidentam nav nepieciešams labs raksturs, bet gan pilnīgi kaut kas pretējs- skaidras idejas ko darīt un noteiktība lēmumu pieņemšanā. Dombrovskim nav ne jausmas, ko politiski darīt, izrietoši viņš arī nespēj pieņemt saistošus lēmumus. Valsts stagnē, un Dombrovskis to sauc par stabilizāciju. Gribas redzēt, ko viņa galvenais elektorāts- penši teiks, kad sociālais budžets būs izsaimniekots bez cerības to "uzpildīt"
Barons
B
Protams, Dombrovskis ir teicami līdis uz vēdera starptautisko institūciju priekšā, lai tikai saņemtu kārtējos aizdevumus. Šinī ziņā tiešām atzīme 10. Tā ir tāda viendienīša domāšana. Ja iedos aizdevumu, tad kādu laiciņu turēšos. Bet kas notiks tajā brīdī, kad aizdevumu vairs nebūs un būs jāsāk atdot parādus? Kas, Dombrovski, būs tad? Atbilde ir ļoti vienkārša. Dombrovskis tajā brīdī jau vairs nebūs premjers un atbildību vairs nenesīs nekādu. Tā kā aizdevumu atdošanas grafiks šogad un nākošgad vēl nesākas, tad Dombrovskis ir drošībā. Arī atlikušo valsts uzņēmumu privatizācija Latviju neglābs, jo parādu apjomi aug dramatiski. Valsts dzīvo ar mīnus 2miljonu Ls budžetu KATRU DIENU!!! Kā gan ar tādu budžeta plānošanu vispār var dzīvot? Pamēģiniet katrs savā ģimenē dzīvot ar mīnus 200Ls budžetu katru mēnesi. Tas būtu precīzi tas pats. Drīz jūs paliktu uz ielas un lūgtu žēlastības dāvanas. Tā kā tas Dombrovska vērtējums ir pilnīgs murgs. Tie kas liek atzīmi lielāku par 5 ir pilnīgi akli. Vai tiešām jūs neredzat, kas notiek? Runa taču nav par Dombrovska cilvēciskajām vērtībām, bet par to, ka Latvija tiek iznīcināta.
nn
n
un kaa uznemeeji vertee SAVU darbu ??
uznemejs
u
Ja vertet no zviedru banku viedokla, varetu likt maksimumu. Ja no LV iedzivotaju un uznemeju viedokla....... 0 Par ko vairak?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas