Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Uzņēmumu reģistra vadītāja amatam virzīs Ringoldu Balodi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Chingacguks
C
Jo sliktāk, jo labāk. Žīnu-masonu banda var gavilēt, jo tiesāšanās Latvijā tuvosies ASV mērogiem. Korumpētā putna lēmumi tiks pārsūdzēti tiesā un par visu maksāsim no valsts budžeta. Visnotaļ pareizs solis pašbarojošas sistēmas izveidei.
GB
G
Lūk, kā Balodis draudēja laikā, kad bija Reliģisko lietu pārvaldes priekšnieks: „Ziniet, ka ar valsts aparātu vienkārši nevar tikt galā, tāda viņam struktūra, tā ir kā mašinērija. Viņa pat neaizdomājas, pietiek iedarbināt šo mašinēriju, ka viņa pat neapstāsies, un jūs nepamanīsiet, ka jūs ne tikai esat neredzams - ka jūs vispār vairs neesat!" Vadoties no tā, nav šaubu, ka šoreiz Balodis saņēmis jaunu uzdevumu - padarīt arī UR par precīzi strādājošu zobratu noziedzīgajā valsts mašinērijā...
Jupiler
J
TM Valsts Sekreretārs = Bičevskis (TP), Ringolds Balodis (TP). Vēl kādi jautājumi? Jauja vismaz ir profs. UR lietās, lai arī jauns.
mala
m
un par tiem medijiem - tas ir parsteidzosi kapec neviens par to neruna. un kapec par to neruna opozicija...
mala
m
Austrina, Tas bija ar zinamu devu ironijas.
Vilis
V
Bedigi. Latvija oranzo kampienaa. Vieniga iespeja, ka no ta atbrivoties, ir ta, ka nakamajas velesanas tie dabon zem 5% balsu. Pec tam bus jasak tirisanas valsts aparata. Balodis lidos ka viens no pirmajiem.
AJ
A
Ceru, ka tieslietu ministrs dos IZSMEĻOŠU PAMATOJUMU, kāpēc Balodis ir labāks. Cik zinu, tad Jauja UR strādā jau pietiekoši ilgu laiku un pietiekami augstā amatā, lai būtu vienkārši ideāls kandidāts. Gribētos zināt arī konkursa vērtēšanas komisijas sastāvu.
Shadow
S
Es patiešām nesaprotu, kāpēc tagad mediji klusē. UR vadītāja amats arī ir pārāk svarīgs, lai liktu tur, kuru katru, kas sauc sevi par juristu, tikai tāpēc, ka viņš ir "oranžs".
nifjodas
n
Atkal dabūjām ar oranžu lupatu pa muti. Vai kāds var izzīlēt kad šī oranžās sērgas espansija Latvijā beigsies?
jurists
j
Tirs Tautas partijas ieliktenis, ja neticiet , parbaudiet, turklat arkartigi nepatikams tips
TP
T
URRĀ! Arī tur tagad mūsējais! Pārklāsim visu valsti ar savu tīklu. Arī tur, kur mūsu vēl nav, gaidiet
UR kaputt
U
Ar tādu vadītāju UR visticamāk ar laiku nolaidīsies līdz VID (kur jau saimnieko viens TP ieliktenis) līmenim.
Austriņa
A
mala, Tu laikam neredzēji, kā viņš demonstrēja savu negodprātību publiskās diskusijās pirms viņa virzīšanas tiesībsarga amatam. Tika uzrādīti konkrēti dokumenti par viņa pārkāpumiem, strādājot par amatpersonu valsts iestādē, bet viņš savus kritizētājus bija spējīgs tik kā nicīgi izsmiet, jo pats jau zina, ka vainīgs! Un tagad Balodis, kuru Saeima iepriekš atzina par neatbilstošu tiesībsarga amatam, dabūs ietekmes ziņa daudz nozīmīgāku - UR vadītāja amatu!! Tas ir bīstami, jo daudziem nav noslēpums, ka viņš ir mafijas pakalpiņš.
Shadow
S
Vājprāts! Citādi to nenosauksi! Ļoti gribētu zināt, kādi kritēriji tika vērtēti!!! Domāju, ka žurnālistiem to vajadzētu izprasīt no TM!!! Lūdzu!
ABC
A
Tiesībsarga amatam viņš tika atzīts par nederīgu. Kas liek domāt, ka šis kungs ir tas īstākais Uzņēmumu reģistra vadītājs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas