Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vāc ziedojumus gan Gruzijai, gan krieviem Dienvidosetijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nogurums
N
"Liepājas krievu kopiena savu 3000 biedru vārdā nosoda Gruzijas agresiju pret mūsu tautiešiem - Dienvidosetijas iedzīvotājiem. Mēs aicinām visas konfliktā iesaistītās puses nekavējoties izbeigt karadarbību," teikts kopienas pārstāvju izplatītajā paziņojumā masu medijiem." Sanāk "dienvidosetijas iedzīvotāji" nav osetīni, ja? :D tautiešiem - t.i. Krievijas pilsoņiem
breta
b
Virsrakstā nav rakstīts, ka Dienvidosetijā dzīvo tikai krievi. Taču ziedojumus vāc tur dzīvojošajiem krieviem.
Nogurums
N
Cienījamā Diena, kopš kura laika Dienvidosetijas iedzīvotāji ir (tikai) krievi, kā minēts virsrakstā? Jo viņiem ir KF pases? Jo viņus atbalsta "briesmīgie un nelojālie" LV krievi? Un jūs to uzskatāt par profesionālu žurnalistiku? Nožēlojami.
Statistiķis
S
Gruzīni ziedojumus droši vien saņems, bet Dienvidosetijai domātie visticamāk jau kaut kur pa ceļam izšķīdīs tāpat, kā kādreiz čečeniem veltītie.
nejaušais
n
Nevāciet ziedojumus,brauciet visi 3000 uz karsti mīļoto dzimteni,maksājiet tur nodokļus ,karojiet Čečenijā un Gruzijā un nolieciet tur savas galvas,šeit naviens par jums neraudās.
aa
a
Ziedojumus var veikt arī - www.ziedot.lv
tonijs
t
Man arī pārskaitījumā rādīja kļūdu. Es izdzēsu garo domuzīmi starp vārdiem Latvijas - Gruzijas un ierakstīju īso. Tad aizgāja. Tauta ziedojam!
Bērziņš
B
Osetīni ienāca Gruzijas teritorijā jau viduslaikos Mongoļu ienākšanas dēļ (protams, gruzīni tur dzīvoja vēl senāk). Staļina valdīšanas sākumā Dienvidosetijā 69% bija Osetīni, bet mūsdienās pat nedaudz mazāk - 66%.
aizspogulija
a
Mani pārsteidz personas, kas acīmredzamā patiesībā - krievija okupē Gruzijas valsti - spēj atrast attaisnojumu šādai rīcībai un nosodīt Gruziju. Vai jums kremlis maksā par tā melu sludināšanu dažādos forumos un komentāros?
t
t
nu, re - parādījušies arī LV "savi " osetīni - Liepājā
zerga
z
Osetīni vēsturiski dzīvojuši Ziemeļu Osetijas pusē un tikai Staļina laika lēnām sarāpušies Gruzijas pusē, kad Staļins balstoties uz kanpi 100 osetīnu kopienu, nolema piešķirt tiem autonomijas statusu. (der atcerēties, ka Staļins pats ir osetīns). Līdz mūsdienām Gruzija NEKAD nav karojusi ar osetīniem. Gluži pretēji - abas tautas vēsturiski ļoti sajaucās, slavenaajai carienei Tamārai pat esot bījis vīrs osetīns. Staļina laikā osetīnu uzvārdi ātri pārkrievojās, un šobrīd lielākā daļa no viņiem pieņēmuši krievijas pilsonību. jautājums, par kādu gan suverēnu valsti var runāt pilnīgi citas valsts pilsoņi????
Ērglis
Ē
Protams, krievi tikai "tā netīšām" bija sagatavojuši 20 000 lielu karaspēku pie Dienvidosetijas robežām, lai pie veiksmīgas provokācijas varētu močīt tos nepklausīgos melnīgsnējos feisus. Beidz dzīt demagoģiju. Krievijas valdība ir salašņas. Pēc šī revanša NEVIENS viņiem neticēs. Ne cieņas, ne goda.
Ērglis
Ē
Nu kāda jēga vākt ziedojumus, ir jāpērk stroķi un jābrauc palīgā.
Tante..
T
Palīdzība vajadzīga gan osetīniem,gan gruzīniem,taču vislielāko nosodījumu pelnījis Gruzijas prezidents Saakašvili,kurš izprovocēja šo bezjēdzīgo karu.
alnis
a
hmm, izradaas, ka Liepaajaa dziivojosie krievi patiesiibaa ir osetiini. Lai gan gar osetiniem sajaa karaa jau ir vismazaakaa ruupe - krievi ir panaakusi savu, izprovoceejot gruziinus un nu tagad rada kaada liela un varena dzerzava taa ir . Skumji bet fakts

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

Ziedot Gruzijai


LATVIJAS – GRUZIJAS SADARBĪBAS FONDS
Reģ.Nr.: 40008124756
Konts: LV67HABA0551021074195
Maksājuma mērķis: „Atbalsts Gruzijai”

Ziedot Dienvidosetijai

Naudu ar atzīmi "Latvija-Osetijai" var pārskaitīt uz kontu LV59PARX0007606090001.
Ziedojumi un siltās drēbes tiek pieņemti arī Liepājas Krievu mājā Brīvzemnieka ielā 56 darba dienās no plkst.11 līdz 15.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas