Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vācieši grib pirkt Latvijas pastu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pakausis
p
leishu piens, skotu viskijs, igaunju alus, skandinaavu bankas... tagad arii frichu pasts.. vai tieshaam letinji neko citu nav speejiigi kaa ielas slauciit? un tie kas nespeej pat to - sheemas taisiit?.. moins nu!
premjers
p
Vai kāds investors negribētu pārpirkt arī mūsu impotento valdību? Ū- ū- ū investori,kur jūs esiet,mēs jūs gaidām!!!
BV
B
Tad tā arī lai notiek!
@
@
Domāju, ka tā vai savādāk, bet bijušās saimniekošanas sekas nozīmēs, ka par vēstuli vācieši vei nē, bet prasīs vairāk par esošajiem 35 santīmiem.
Ag
A
Vēstules nosūtīšana Vācijā ar Deutsche Post: 55 centi (= 38,5 santīmi). Vēstules nosūtīšana Latvijā ar Latvijas pastu: 35 santīmi. Nu ļoooti grūti salīdzināt!
Eva Braun
E
es vēl varu piedavāt savu veco krūšturi .... nopērciet lūdzu VISU ! Tā kā Fliks to dara .... un vēl man sēta kaimiņienes bērna ratiņi ..ar bērnu iekšā, protams ... nu vācu kungi -nekautrējieties ! ... jums taču naudiņas pietiks....!
zaza
z
Kā pulkstenis - bet cena nesalīdzināma...
Lelle
L
Viss notiek kā Finks ir pareģojis...
Ag
A
Kāda tam nozīme, ja vācu pasts strādā kā pulkstenis? Man pagajušā trešdienā viens interneta veikals no Vācijas nosūtīja datoru ar monitoru. Sūtījumam var sekot internetā. Trešdien to pārņema vācu pasts, pēc stundas tas nogādāts vietējā škirotāvā, vēl pēc sešām stundām, jau naktī, tas nogādāts starpatuiskajā škirotāvā lidostā un vēl pēc pāris stundām nosūtīts uz Latviju. (Pagajušajā ceturtdienā). Un tad sūtījuma pēdas pazūd. Nedz ceturtdien, nedz piektdien, nedz sestdien, nedz svētdien, nedz pirmdien un līdz šai stundai nav neviena ieraksta par sūtījuma gaitām Latvijā.
nu ja
n
žurnālisti varētu arī pameklēt, par ko īsti raksta, jo šis tā saucamais privātais investors Deutsche Post ir valsts uzņēmums. Vācijas valdībai caur Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW) pieder 30% akciju. Kad beidzot bauri apjēgs, ka arī valsts uzņēmumi spēj pelnīt un pat nopirkt neveiksmīgus citu valstu uzņēmumus?
njaa
n
Lai nak vaciesi, bet ZZS satiksmes ministrs tulit prasis no viniem milzu kukuli par to. Savadak si Lemberga kabatas partija neprot stradat.
Dienas Bizness
D
Kad vienreiz Dienas portāla ļaudis iemācīsies, ka laikrakstu nosaukumos visi vārdi rakstāmi ar lielo burtu? To taču skolā māca.
Dr.xy
D
Divaini gan, Deutsche Post pats ir kritiska stavokli.Visas Vacijas pilsetas tiek samazinatas filialu skaits.Bet,ja si zina no Dienas biznesa ir patiesa,tad velu veiksmi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas