Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vai esat vīlies politiķos, par kuriem balsojāt iepriekšējās Saeimas vēlēšanās?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jaunjunkuris K.
J
Vai esmu vīlies ievēlētajos politiķos? Esmu vīlies ne tikai ievēlētajos politiķos, bet visā partokrātijas sistēmā. Mums atņemtas vēlēšanu tiesības, tās nodotas partijām, mēs neesam vēlētāji, bet partokrātija mūs aicina balsot par partijām, lai dabūtu mandātu, kaut vai 5 balsotāju dotu. Tāds ir partiju izveidotais Saeimas vēlēšanu likums. Partiju bosi un tās iecelto ierēdņu klans stāv kā mūris pret jebkuru vēsmiņu, kas apšauba viņu morālās un juridiskās tiesības uz bezatbildību. Pat žurnālisti un politologi nodevīgi apiet partokrātijas netaisnīgo atrašanos pie varas, tiesas kalpo partokrātijai... Pēc tādas vilšanās lai es atkal balsotu par partijām! Neesmu aptaurēts. Balsošu ar tukšu aploksni, ko tautā sauc par TA metodi, lai atkarotu demokrātiju, par kuru es un daudzi citi esam cīnījušies, bet kuru mums nodevīgi ir atņēmušas partijas, jā visas partijas, kas 1995.gada 25.maijā nobalsoja par apvērsumu - par demokrātijas nomaiņu uz partokrātiju , rupji pārkāpjot Satversmes 1. un 2.pantu un tautai vairs varu nedodot.
vēl kā...
v
Nav robežu tam cik stipri esmu vīlies! Lai nāk jauni cilvēki un jaunas sejas, kuri nav samaitājuši sevi, kā pie varas esošie politiķi! Es par KDS
Brūnacis
B
Zinu vienu, ka Latvijai ir jābūt latviskai valstij tai jāattaisno savu senču liktās cerības un atdotās dzīvības, lai mums latviešiem būtu sava valsts, patreiz visa politika vērsta uz to lai es latvietis būdams atteiktos no savas tautības dodot priekšroku kosmopītiskajam liberālismam, lai latvietis kļūtu par marioneti savā zemē, lai latvietis kļūtu par marioneti oligarhu mafijai, lai latvietis kļūtu par marioneti lielajai krievu nācijai, lai latvietis pievientos seksuālo minoritāšu civēktiesību propogandai, apzinoties, ka šīs seksuālās minoritātes ir slimi civēki, kuri izvērš savu slimo propogandu neliekot mierā pat bērnus. Nez vai mūsu latviešu senči vēlējās pedofīlismu, lezbismu u.t.t. Es balsošu par Visu Latvijai/TB/LNNK apvienību, protams ar svītrojumiem un plusiem. Vai latvietim pazudīs apātija un atausīs atmiņa, ka viņš 80.gadu nogalē un 90.gadu sākumā gāja ne jau par šādu politiku, kāda tika piekopta 20.gadu garumā, bet tie gāja par patiesas brīvas latviskas Latvijas izveidi, nezaudējiet tautieši savu nacionālo pašcieņu kuru mums laupa jau 70.gadu garumā.
..
.
Jā! Diemžēl nobalsoju par TP, bet šogad tāda kļūda vairs netiks pieļauta! Vēl nezinu par ko balsot, bet zinu par ko noteikti nebalsot.
KDS
K
Balsoju par JL un vīlies neesu, kaut ar viņi nav ideāli un daudzus svītrošu ārā.
o_O
o
Neesmu gan. Redzu, ka savulaik esmu izdarījis pareizo izvēli un pateicoties tam, ka valdībā ir tādi cilvēki, kā tie, par kuriem es balsoju, šai valstij vel ir jebkadas cerības nekļūt par vel vienu nožēlojamu Krievijas nomali.
MS
M
Balsoju par Jauno laiku un neesmu vīlusies.Arī oktobrī balsošu par viņiem .Par Vienotību.
armands v
a
Trakakais jau ,ka politiki tie pasi latviesi vien ir.Kada tauta tadi politiki.Zinu cik nezeligi smagi pasiem to atzit...
Melnirbe
M
Jocīgi, bet es neatceros, par ko balsoju. Divas Saeimas vēlēšanas pirms tam atceros, pašvaldības atceros, bet iepriekšējās Saeimas nē. Eh...
Barons Manteifels
B
Jautājums ir aplams, jo Latvijā NAV politiķu!
terrr
t
Man arī nav vilšanās, jo vienmēr balsoju par JL.
sančo-pans
s
kā balsoju par JL tā balsošu. Protams, kļūdas ir arī viņiem, ir aizgājuši daži simpātiski biedri , bet Vienotībā jau vini visi palikuši.
bum galvgrozis..???:))
b
..ne tikai tajos par kuriem balsoju..bet ..nu ok ne visos..bet 99,98% ....par ko balsot nākošajās vēlēšanās???...atvainojiet ..bet visās ''apvienībās'' spraucas ārā TĀDAS ''āžu kājas''..ka neredzu nekādu iespēju balsot par jebkuru patreizējo piedāvājumu!!!
Penša
P
Par JL jau nu gan nebalsošu!
jānis1.
j
Varbūt 1. solis būtu Rīgas 1. vidusskolas slēgšana? Tad pēc dažiem gadiem sagaidītu politikā cilvēkus ar citādu domāšanu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas