Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Vai pamuļķi?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
antidemagogs
a
Vai Zanders ir izlasiijis atbilstosus citu valstu likumus? Jaa vai nee? Skjiet, ka nav.
Zirgs
Z
Kam tur ir veselais saprāts ??? 5% ! Darbā ņemot pavalstniekus ar drīz būs jānorāda, ka pirms durvju atvēršanas jānospiež rokturis uz leju, bet ja durvis auomātiskās vai uz magnēta fiksāciju ?, kā to konstatēt ?, varbūt jāraksta ka debilus valsts pārvaldē darbā neņem, bet rodas jautājums, kā tad īstenos LV genocīdu un GOJU padzīšanu no vērtīgajām zemēm pie Baltijas jūras ???, tikai muļķi to var un pie kam jābūt absolūtiem kretīniem ierēdņiem, klaji vadoties pēc likuma burta, bet likumus tak rakstīja OLIGARHI padsmit gadus savām biznesa interesēm, skaties kā gribi sūdi vien alga....VID darbinieks tiesā saka, "tīri cilvēcīgi es jums saprotu, bet es tur strādāju un man ir bērni un ģimene, cita darba man nav", redz mani bērni un mana ģimene nav svarīga, jo ierēdņi ir 300tks un uzņēmēju kādi 70tks, Demokrātija, viņu ir vairāk tāpēc viņiem ir taisnība !!!, manu prāt nāves sodu ir jāatjauno uz 1 gadu vismaz.
bet
b
TV24 labs raidījums šovakar par literatūrai veltītajiem žurnāliem un grāmatu izdošanu - M.Z. saruna ar J.O.
žuks
ž
Zander Māri, nerakstiet tik daudz, jo mazinās Jūsu domas asums un trāpīgums!
:)
:
Zināmā mērā tur vainīgas tiesas: tās savus lēmums spriež pēc burta, kas uzrakstīts, nevis pēc būtības. Ja kādu policistu iesūdzētu par kaitējuma nodarīšanu izmantojot gāze baloniņu uguns tuvumā, tad tiesa viņu attaisnos, jo likums to neaizliedz :)
P.S.
P
Sie noteikumi ir tāpēc, lai tev neiedotu pa ķobi nepamatoti...:)
Santa
S
Punkts 20.: «Aizliegts lietot steku, ja personas nepakļaušanās likumīgajām prasībām izpaužas kā bezdarbība.» Tātad policistam, ieraugot likumpārkāpēju, ir jānovērtē, vai viņš nepakļaujas likumam aktīvi vai tomēr bezdarbībā… Kas tur tāds nesaprotams - loģiski sanāk, ka par pasīvu pretošanos, piemēram, stāvot iemietam zemē un nekustoties, nedrīkst sist. Par pretī runāšanu, lēnu kustēšanos attiecīgi arī. Nesaprotu kritiku šim definējumam.
qwe
q
Cik sapratu no izmaiņām, personu ar rokudzelžiem vairs nedrīkstēs pieslēgt pie centrālapkures caurules vai pie rokas policistam?
qwe
q
Jautājums, kas mani interesē. Cilvēks vai cilvēki, kas izstrādā šos noteikumus, cik ilgi viņi ir strādājuši patruļdienestā vai dežūrdaļā kārtībnieka amatā? Sliktākajā gadījumā par rotas komandieri. Jo kārtībnieki ir tie, kam šos noteikumus nākas pildīt katru dienu un kuri ir apēduši pudu sāls šajā darbā. Varbūt Zandera kungs varētu painteresēties un nosaukt autorus?
Antiņš
A
Jā Zanderam ir izsīkusi fantāzija ... Personāla vadības praksē diemžēl ir tā - jo detalizētāk viss ir aprakstīts, jo LABĀK!!! Pats esmu aizņēmies tādu jēdzienu kā SOP - standart operating procedures - cenšos par katru darbību visu aprakstīt pēc iespējas detalizētāk. Mērķis - ir kaut kāds dokumentāls pamats un iestājoties vienam vai otram gadījumam mani darbinieki nevar bubināt man pretī - es to nezināju / kā es to varēju zināt utt. --- sēdi un lasi !!!! Viss ir aprakstīts un izdomāts. Darbiniekam tikai ir jāizpilda instrukcijas. Policijas gadījumā - ja notiek pārkāpums - tad lēmējinstitūcijai ir šie likumi / normatīvie akti - un TIKAI balstoties uz tiem varēs izspriest kuram nu bija taisnība.
kexxx
k
tadam lietam, ka lietot gazes balonju butu jabut baloninja lietoshanas instrukcija. Ta ir Latvijas slimiba - izdot likumus un noteikumus tikai to delj. Ja atsauktos ka baloninju lietot pec instrukcijas - tas laikam ierednim butu pa isu teikts un vinjam nebutu ko atlikusho dienu darit. Zinama mera iespejams tas pat ir meginajums aiziet no atbildibas ko varetu nest baloninju piegadatajs. Tas var teiksim aizmirst kaut ko ierakstit instrukcija, policists izmantos to pie uguns un vainigs bus baloninju piegadatajs/razhotajs delj markejuma. A te - re ku disciplinaratbildiba iesledzas.
lno
l
Izrādās, ka Zanders ir stulbāks par policistu:))
Q.
Q
Es to sauktu par veselā saprāta aizstāšanu ar juridisko kretīnismu. Bet vispār te nav par ko brīnīties, jo cilvēki, kas raksta likumus un noteikumus, lielāko tiesu ir ar pirkstu taisīti, nelaikā dzimuši, dzemdībās uz galvas nomesti un skolā atspārdīti defektīvi radījumi.
Blondīne
B
tam teikumam par baloniņu un uguni jābūt .Mums Zander, tas veselais saprāts ir , bet jevropā normāli ir, ka pat tualetē ir instrukcija par to, kā tur jāuzvedas.
pakausis
p
tai pēdējā punktā ir runa par to ka nevar dauzīt ar steku protestētāju, kas savu protestu pauž teiksim ar sēdēšanu un prom neiešanu.. bet toties var nosmidzināt ar asaru gāzi, ja tuvumā nav atklāta liesma :)) var jau protams paņirgt, bet nu nevajag jau zviegāties par visu ko nesaprot :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas