Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vairāk nekā pusotrs tūkstotis tērēts Zatlera deju stundām un etiķetei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vera
v
Lai vecā prezidente varētu dauzīties pa pasauli,šopavasar valdība viņai piešķīra 850000 latu.Par to neviens nebļāva.Cilvēkmīlestības dēļ vajadzēja iebilst,ka večukai nesaqgriežas galva tādas joņošanas dēļ.Nespēs lāga atcerēties kam kalpo vai Bojāra čekai,vai rozā krancīšiem.
jojē
j
Laikraksts Diena un vēl dažš labs inteliģents danco pēc Sorosa stabules.Interesanti cik izmaksā Sorosa deju skola?Gruzijai ļoti dārgi.Ka arī Latviju neaizdancina tikpat tālu!
Vinis
V
Par etiķeti - nezinu gan vai VP kancelejā ir pietiekoši kompetenti konsultanti. nevarēšu komentēt. Per deju stundām. Ja deju stundas tiek pasniegta Individuāli, ar izbraukumu pie klienta tad tas cipars tāds jau ar būs. Ja iet vakaros uz deju kursiem kopā ar 30 citiem, tad var mierigi maksāt 10 latus. Cenu aptauja? Ne visas lietas ir mērāmas naudā. Svarīgs ir skolotājs. ja tev ir vienalga, kurš un kā tev māca/dara/asfaltē ielu vari taisīt cenu aptauju. Gri nopirkt konkretu pakalpojumu no konkrētas personas. uzaicini uz sarunu proceduru. Ja cena nav nesapratīga (un šajā gadījumā NAV) tad es neredzu problēmu, par to ka mani nodokļu maksātāja 200 lati nav iztērēto pilnīgi garām.
11 tramvaja vadītājs
1
Tas viss būtu labi, ja vien tas nebūtu bezjēdzīgi - tas viņu tāpat neglābs.. Ja cilvēkam nav ne stājas, ne gaitas ne manieres, kas ir dabiski veidojušās vai gadiem audzinātas, tad tur arī 10 reiz dārgāki ātrie kursi nepalīdzēs. Un nesāciet bļaut, ka es nomelnoju valsti vai vēl ko tur - šis kauna traips jau nav valsts.. un patiesībā nemaz nav manas uzmanības cienīgs.
Artūrs
A
Finansējuma lietu šajos jautājumos var atrisināt vienkārši. Valsts vienkārši paredz summu, kurua atbilst prezidentūŗas sākumā tirgus cenām etiķetei, apģērbam un dejām. Mēs taču negribam, lai prezidents izgāžas uz citu fona. Latvijai ir janodrošina to, ka tās prezidents ir informēts par šīm lietām , saprot un māk. Obligāti iekļaujot arī citu valstu kultūras īpatnības, lai neradītu pārpratumus. Daudz ko no tā pirms katras vizītes ir jādara kancelejas darbiniekiem - tas ir tiesa. Tomēr deju skolotaju pilī nevajadzētu turēt kā štata vienību - tam būtu jābūt pakalpojumam, kas ir obligāts vismaz, lai mēs būtu droši, ka mūsu prezidents māk dejot, ģērbjas saskaņā ar etiķeti un citādi ievēro uzvedības protokolu. Ja cilvēks to māk, tas to apliecina un atsakās no tēriņiem, ja neatsakās - viņam ir uz to tiesības - atkārto deju soļus, noklausās kursu par etiķeti - legāli, par iepriekš paredzētu summu. Jautājums - vai prezidentam ir jārīko eksāmens un jārāda kā šovs - eksāmens - vai viņš prot dejot vai nē - tas ir jālemj katrā atseviššķā gadījumā. Ja prezidents vēlas - viņs var sev publicitāti veidot arī tā. Ja prezidents ir cita tipa cilvēks - rīkojas atbilstoši savam viedoklim.
āmars
ā
nemākulim pauti traucē... , bet ko dariit , etiķete...
SMALKUMS
S
BŪTĪBA NEPATIKAI SLĒPJAS APSTYĀKLĪ, KA NETIKA IZSLUDINĀTS KONKURSS. ES BŪT APMĀCĪJIS PAR 1499 LATIEM
veca beka
v
Vairai jau tadu stundu nevajadzeja, jo vina prata gerbties un uzvesties vislabakajas aprindas, nedarot Latvijai kaunu.
ululiņš
u
Tā iet, ja dejot nevīžo iemācīties jau jaunībā. Tā iet, ja jaunībā neiemāca vienkāršu likumu : pie uzklāta galda štrumenti jāņem pēc kārtas no ārējās malas. Parīzē, austeru bārā, ir nedaudz sarežģitāk. Tur pasniedz 7 štrumentus, un bez gida galā tikt varētu būt sarežģīti.
mia
m
visbēdīgāk jau šķiet tas, ka visi tie sviesti, kur tiek tērēta nauda, notiek uz vitāli svarīgu jomu attīstīšanas rēķina. ko nozīmē piem., studiju maksas paaugstināšana ik gadu, ja vairāku universitāšu bibliotēkas ir tik nabadzīgas, ka pat pamatliteratūra ja ir, tad vienā eksemplārā.
replika
r
Par Dienvidu tiltu man patika. Nesen ar pompu ziņoja, ka ES piešķīrusi Gruzijai papildus 40 mln eiro, pie mums par to naudu knapi vienu D tilta laidumu var uzcelt... Vienkārši Latvija ir dikti dārga valsts. Un arī Škutāns dārgs... :)))))
LEO
L
TAS IR TIKAI NORMĀLI.
fuxy
f
Un kam tad domāta piemaksa prezidentam par reprezentācijas izdevumiem? Droši vien ka nav nekāda mazā?!
lno
l
plebejiskā elite ____________________ Pat tas ir pārāk liels pagodinājums valdošajai šļurai /nav mans/, uz kuriu vārds elite nav piemērojams nekādā salikumā.
mia
m
diena jau sen ir kļuvusi "ieplebejiska", bet nu, manuprāt šeit jau vienīgi tiek atspoguļota mūsu plebejiskā elite.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas