Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Vairākās vietās izlīmēti Lasmaņa plakāti; viņš noliedz savu saistību ar nelikumīgām reklāmām

Autobusu pieturās un citur pilsētā piektdien ir izlīmēti «Vienotības» deputāta kandidāta Madara Lasmaņa plakāti, novēroja zz.lv. Politiķis savu saistību ar plakātiem noliedz un ir vērsies policijā, jo dienā pirms vēlēšanām un arī rīt politiskā reklāma ir aizliegta.

«Manā rīcībā nonākusi neoficiāla informācija, ka man nezināmas personas Jelgavā izvieto politisko reklāmu ar manu attēlu un «Vienotības» partijas simboliku, tādējādi pārkāpjot likuma «Par priekšvēlēšanu aģitāciju pirms Saeimas vēlēšanām un Eiropas Parlamenta vēlēšanām» 8.nodaļas 35.pantu,» iesniegumā raksta M.Lasmanis. Arī zz.lv novēroja, ka sabiedriskā transporta pieturvietās Rīgas, Tērvetes ielā, kā arī pie tirgus un citur ir izlīmēti plakāti.

M.Lasmanis skaidro, ka viņš nav izvietojis minētos aģitācijas materiālus, ne arī lūdzis kādam lūdzis tos izplatīt. «Mums nav nekāda sakara ar šodien Jelgavā sabiedriskās vietās redzamajiem reklāmas materiāliem,» tā viņš, lūdzot policiju novērst patvaļīgu vēlēšanu materiālu izvietošanu, kas ir pretlikumīga un diskreditē gan deputāta kandidātu, gan partiju.

Piebilstams, ka likums par Par priekšvēlēšanu aģitāciju pirms Saeimas vēlēšanām nosaka – vēlēšanu dienā, kā arī dienu pirms vēlēšanām priekšvēlēšanu aģitācijas materiālu izvietošana radio un televīzijā, publiskās vietās, preses izdevumos un internetā ir aizliegta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas