Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Vairāki ZRP ziedotāji, iespējams, partijai nav atvēlējuši savu naudu; notikušo izvērtē KNAB

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cīgā-cīgā
C
Laba slava Cīgleram! Pam, pam! tagad naudas netrūkst tam! Pam-pam! Tikai KNABAM par to prieks! Pam-pam! KNABAM viss ir nieks! Pam-pam!
Kauns!
K
Kauns ZRP par šādām pašu inscinētām PR akcijām. Tiko jaunietis ziņojis LNT un nevēlējā atklāties kas viņš ir jo itkā baidās no ZRP atriebības, un ZRP tās pašas dienas laikā jau zin kurš no viņu partijas ir devis to naudu! Kā var tik operatīvi visu noskaidrot, ja tas nav pašu ZRP inscinēts?
anglosaxis - jautājums
a
Es tikai izsaku savu versiju (kā to darāt arī Jūs), reizēm iznāk gudrāk, vēl biežāk glupāk (tāpat kā Jums).
haha
h
. Kukulis ir mērķa ziedojums. Ja var ziedot partijai, kas liedz ziedot amatpersonai? Kāda atšķirība, vai KNAB to spēj izskaidrot? Argumentācija, ka ziedojot, dodot kukuli vairāk kā vienam cilvēkam, nav korupcija taču ir absurds!
???
?
varbūt ZRP kāds ir iefiltrējies no citas partijas, kuriem nagi tā vien niez kā provocēt ZRP / ZRP turās!
Vatsons
V
Šerlok, problēma ir iekš tam, ka organizācija ir tikko veidota. Tas pirmkārt. Otrkārt, pat ja tu ar savu dedukcijas metodi vari uzģenerēt secinājumu "ja kaut kas slikts atklājas par zatleriešiem, tad tā ir provokācija" tad jebkurš zvērināto sastāvs šo tavu ģeniālo domu graudu izšūpos cauri - zvērinātajiem vajag faktus, nevis fantāzijas.
eļementarno, Vatson!
e
jebkurš konkurents var šitādu lietu noorganizēt- noinstruēt "savu" jaunieti,iefiltrēt to vēlamajā organizācijā , un tālāk- kā rakstā. galvenais ir tos 10 000 iedabūt ZRF kontā un tad tikai atliek taisīt trobeli.
skeptiķis
s
Ilmār, tajās valstīs, uz kurām cilvēki brauc peļņā, ir deputāti no partiju sarakstiem un vēlētājs nez vai pazīst p[ersoniski kaut vienu deputātu. Tikai tā sistēma, ko Ilmārs uzskata par nederīgu Latvijai, lieliski darbojas visās Rietumu demokrātijās.
skeptiķis
s
Kā šajā parlamentā ar 100 - 120 deputātiem vienpatņiem veidos koalīcijas? Un pat ja katram vēlētājam 1 deputāts būs personiski pazīstams, pārējie 99 - 119 joprojām būs nepazīstami. Uz Eiropu pamatā brauc lai nopelnītu. Ilmāra ideālajā parlamentā taču nebūs burvju, kas no zila gaisa uzburs zelta stieņus un sadalīs visiem Ilmāriem?
Ilmārs
I
Latvijas valstī kaut kas uz labu mainīsies tikai tad, ja mainīs vēlēšanu sistēmu. No katra vēlēšanu apgabala un tādiem jābūt vismaz 100 vai pat 120 un vairāk, lai katram novadam Saeimā būtu kaut viens deputāts. Un tiek vēlēts viens deputāts, nevis mistiskas partiju listes ar vēlētājiem personiski svešiem kandidātiem. Kamēr tauta ar šādu vēlēšanu sistēmu (partiju sarakstiem) tiks muļķota, nekas valstī nemainīsies. Cilvēki brauc projām arī tāpēc, ka jūt - vēlē ko gribi, labuma nekāda. Un pie šādas sistēmas, cits rezultāts nemaz nav iespējams.
Specs
S
Diena rāda savu īsto seju, prastai provokācijai izvēlas pavedinošu virsrakstu. Heh, jāsmejas, "students" esot saņēmis štuku, ir bijis tāds pajoliņš ka neapjēdz, ka tas varētu būt nelikumīgi, iemaksā ZRP kontā, un tad kļūst šausmīgi ētisks un ziņo medijam, kur Lembergs pērk privātu raidlaiku, un tad itkā dikti baidoties par savu drošību, paliek anonīms. Un atrodas idioti, kas tic šiem pekstiņiem?
nūģim, kurš uzdodas par specu
n
tagad katrs mazgadīgs nūģis sāks "atmaskot provokācijas". tas, ka neesi bijis klāt "provokācijas" vietā, protams, netraucē :D
  • 1
  • 0
interesanti...
i
Gan jau "draugi" sadomājuši kārtējo pārbaudījumu Zatleram. Kāpēc viņos tāds satraukums? Tas vedināt vedina balsot par zatleristiem,, jo tāpat vien šādas provokācijas nerīko.
2
2
TRAUMATOLOĢIJAS SLIMNĪCĀ PĀRKĀPUMU TRADĪCIJAS NEMAINĀS „TOS neesot arī sniegusi patiesu informāciju par rindā uzņemto un no rindas izslēgto pacientu skaitu.”
Fiksais
F
Matu skaldīšana. Debilovska valdība tikko pieņemusi lēmumu vēl par 20 miljonu iepludināšanu Parx bankā... Žīdelsoni tikmēr izplešas Latgalē, kamēr pamuļķais pīļknābis ber valsts līdzekļus Parx caurumā....
Pē!
P
Riebīgs rupeklis!
  • 1
  • 1
ne tik fiksi ar mutīti, naida kurin
n
saukājoties tu padari par debilu tikai pats sevi.
  • 3
  • 1
1
1
"MŪSU CILVĒKS" – TRAUMATOLOĢIJAS UN ORTOPĒDIJAS SLIMNĪCAS ĀRSTS…… 2003. g. 7. martā, LTV Panorāma „Zatlera kunga atstādināšana. KRIMINĀLLIETA TIKA IEROSINĀTA PAR FAKTU, ka slimnīca ir iegādājusies implantus no slimnīcas direktora vietnieka firmas un visa peļņa ir aizgājusi ar slimnīcas vadību saistītu personu kabatās.” www.tvnet.lv/zinas/viedokli/292043-musu_cilveks_traumatologijas_un_ortopedijas_slimnicas_arsts_valdis_andersons

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas