Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Vāks ziedojumus Latvijas Paralimpiskās vienības atbalstam

Jauniešu kustība Vienota Latvija uzsāk ziedojumu kampaņu, lai iegūtu finansējumu Latvijas Paralimpiskās vienības piecu sportistu dalībai Pasaules čempionātā vieglatlētikā 2011. gada janvārī Kristčērčā, Jaunzēlandē.Vienota Latvija uzskata, ka Latvijas valdības attieksme ir ne tikai vienaldzīga, bet arī diskriminejoša attiecībā uz Latvijas Paralimpiskās vienības sportistiem.

"Kad vieglatlēts Aigars Apinis 2000. gadā izcīnīja bronzas medaļu Sidnejas Paralimpiskajās spēlēs, tad vairāki Latvijas valstsvīri labprāt gozējās fotogrāfu un kameru priekšā, sveicot viņu. Situācijā, kad ir nepieciešams reāls atbalsts smagā momentā, tad visi atbildīgie politiķi sāk slēpties aiz krīzes un fiskālās disciplīnas aizsega, pat necenšoties iedziļināties jautājuma nopietnībā," informē jauniešu kustības _Vienota Latvija _preses dienestā.

"Man kā bijušam profesionālam sportistam un kā Latvijas pilsonim ir kauns redzēt un dzirdēt to, ka Aigars Apinis, kurš ir nesis Latvijas vārdu pasaulē, sasniedzot augstākos rezultātus savā sporta veidā, ir spiests paziņot, ka viņš pārdod, iespējams, sev dārgāko lietu mūžā, lai palīdzētu saviem sporta biedriem un tikai tad sev nest godam Latvijas vārdu starptautiskā arēnā arī turpmāk. Tas ir nonsenss, kuram nav līdzīgu piemēru pasaulē," norādā Vienota Latvija priekšsēdētājs Eduards Svatkovs.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas