Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Valdība atkārtoti neskata jautājumu par 10 miljonu latu piešķiršanu Stradiņa slimnīcai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
>14.18
&
un tikmēr mirst bērni bez medikamentiem. SLAPKAVO.
un ja iedos
u
būs jādod vēl un vēl
visi mēs pelnam
v
izņemot slimnīcu zagļus
ko parādīt
k
nauda ir izzagšanai un nozagtā atdošanai
>14.18
&
vergam, kas neiet pie darba, vispār nekas nepienākas, vismazāk skola uz 10 bērniem un slinķim slimnīcas gulta par 300 lvl diennaktī, guliet viesnīcās.................
zagļiem naudu?????????
z
lai mācās saimniekot ar nopelnīto, kĀ Rēvalds kā citi privātie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zog kā cūkas un vēl pamanās godīgjiem pārmest, ka tie negrābj neatdodamus kredītus no valsts kases ka ludza u.c. čanagaļi, bet ir godīgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu cūkas, nu cūkas
Kx
K
Bet kur problēma parādīt, kam tā papildus nauda tiek prasīta? Protams, patīkamāk, ja kāds vienkārši iedod 10 mio, neprasot kā nauda tiks tērēta. Par slimīcas bardaku tik daudz slikta dzirdēts, ka prasība šķiet nu ļoti pamatota.
Uzpriekšu!
U
Paldies VLADIM DOMBROBSKIM un viņa dzelzs komandai,ticu ka viss Latvijā būs kārtībā un nepiesķirsim naudas izsaimniekotājiem baltos halātos un miesniekiem un izmanto Vienotības kases naudu medicīniskā spirrta dzīrēm darbavietā! Perfekti strādājam! Ierobežot treknos kāmjus kas miljonus kopš daktera bērziņa laikiem slauc no pacentiem!
Vēsturnieks
V
Vegus, kas nevar pastrādāt, agrāk vienkārši nogalināja. Kam latvju tautai slimnīca? Vienīgi robežas jaaizver, citādi pēdējie aizbēgs prom uz Angliju.
vajag slegt tas slimnicas
v
un skolas ari. nav ko slimot un skoloties. valstij vajadzigi slimi vergi bez zinasanam.
Ļipaste
Ļ
Neticiet jēliem atreferējumiem un tam ko saka jo patiesība - POLITISKAIS TIRGUS, vieni grib savai nozarei papildus 10 citronus, tikmer prasa lai koridoros saskaņo gan radaru līgumu, gan policijas auto pieņemšanu kas pust stāvlaukumā un to pašu vilciena keisu, un protams neaizmirsīsim ekskluzīvos apartamentus ar iekārtošanai nepieciesamo piķi, tas ir kompleks pasākums kur V un RP tai skaita VL diktē ko grib par šo katrs pretī!!!!
zuze
z
Pareizi dara. Dondorovskis vēl nav iemaksājis valsts kasē 1,2 miljonus sievas aizņemtās naudiņas. Arī zaikis neko nav par savu šmuci iemaksājis. Arī par IeM radariem un auto mašinām vēl nekas nav ienācis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas