Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Valdība ķersies klāt budžeta grozījumiem, ticamākais 40% samazinājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Leo
L
Kāpēc gan uz četru stundu vai četru dienu darba režīmu nevarētu pāriet ministrijas?
vēlētājs
v
Rokas nost no pensijām!
Rubrika
R
Samazināsim ārstniecības iestāžu,tikai ne ministrijas departamentu skaitu!
piekrītu Rikai
p
Izskatās, ka situācija ir patiešām graujoša. Nu tad jārīkojās tā - 1. Valstī jāizsludina ārkārtas stāvoklis, jāatlaiž Saeima beztermiņa bezalgas atvaļinājumā. 2. Jāievieš pārtikas kartišu sistēma. 3. Medicīnā darbojas tikai reanimācijas dienesti. 4. Miljonāriem uzlikt par pienākumu glābt valsti vai arī atstāt to 24 stundu laikā. KUR IR VADOŅI? mēs gaidīsim, kamēr apmirs mūsu tauta?
vispirms ATŅEM DARBU,
v
tad NEAPMAKSĀS ambulatoros apmeklējumus. NENORMĀLIE!!! šī valsts ir kritusi.
jautrais
j
Tik daudz ministru un ar "tukšiem pauriem un ubagu bandas domāšanu". Ne viens nav iesniedzis priekšlikumus, kā nopelnīt un uz ko var nopelnīt, tikai ar ar iztieptu roku un no cita kabatas un priekšlikumi atdot ar ko varētu pelnīt privātās rokās, jau tā esam visu atdevuši un pierādījums acīm redzams. Laiks ņemt atpakaļ un sāk pašiem pelnīt.
Rika
R
Izskatās, ka situācija ir patiešām graujoša. Nu tad jārīkojās tā - 1. Valstī jāizsludina ārkārtas stāvoklis, jāatlaiž Saeima beztermiņa bezalgas atvaļinājumā. 2. Jāievieš pārtikas kartišu sistēma. 3. Medicīnā darbojas tikai reanimācijas dienesti. 4. Miljonāriem uzlikt par pienākumu glābt valsti vai arī atstāt to 24 stundu laikā.
Berta
B
Kas liedz palūkoties, kurās ķešās atrodas izzagtais budžets? No turienes arī jāpaņem. Tiesa, - vispirms taisot kārtīgu izmeklēšanu un vainīgos saucot pie kriminālatbildības. Panti taču mums ir, tad kāpēc netiek pielietoti?
Ieva
I
Es šamējiem nosūtīju reālu pasākumu birokrātijas mazīnāšanai, ko var veikt pat bez īpašiem pūliņiem un tēriņiem, jo vismaz Rīgas aptiekām datori ir- tātad kāpēc visus kompensējamo zāļu lietotājus nevarētu apkopot reģistrā, lai cilvis paņem pasi uzrāda aptiekā un saņem savas tabletes, par kuru izrakstīšanu vienalga atbild specs, kas tās izrakstīt nedrīkst, un kuru lietošanu tāpat liks pārtraukt specs, kad būs apskatījies uz smalkiem daiktiņiem veiktu izmeklējumu rezultātus?
kurica
k
( ................... feino Dombrovskīti ieskaitot - NEVAR BŪT TIK DIUMŠ, ka VISĀ NOPIETNĪBĀ TICĒTU TAM klasiskajam LAIKA VILKŠANAS PASĀKUMAM pēdējās naudas izķeksēšanai.)
kurica
k
Ērglis 11:00 Es zinu ka tas būs nepopulāri, bet vai tuvākajās dienās nevajadzētu rīkot atbalsta piketu Dombrovskim? Acīmredzami TP un ZZS JOPROJĀM neizprot sūdu dziļumu - vai vienkārši nekad nav izpratuši un ir bīstami nihilistiski savā attieksmē - un bez REĀLAS bakstīšanas ļoti kūtri samazināsies." Tāds putnis - augsti lido, tālu redz ................. vari kaut visu zvērudārzu savākt uz taisīt kaut atbalsta spridzināšanu, kaut sevis ar patagām pēršanu, kaut sadedzināties - - nav tak tur neviena, kuru tas raustītu ....ja būtu, sen sēdētu smuki ārpusītē.
Domakla zobens
D
Hā! Izskatās ka Kultūras ministrs tikai Trīs bračkas ir nošņāpis, bet citi parazīti veģetēs tālāk uz tautas kakla. Ja Kampars likvidēja Būvinspekciju, tad tāds korumpantu kantoris kā Pieminekļu inspekcija vēl jo tik nav vajadzīga. Nez ko viņi tur vairs sargā? Pat Vecrīga tika pieķēzīta ar Kargina dzelzbetonua klučiem un stikla būriem, bet laukos gandrīz visi pieminekļi jau ir sabrukuši, daudzi pat no zemes virsas pazuduši, tikai sarakstos vēl skaitās, lai radītu realitātes šovu, ka daudz objektu jāsargā. Šitais kantoris eksistē tikai tāpēc, lai oranžajam Demakovas favorītam būtu silta vieta un lai šis varētu uzturēt vēl savu radu un draugu varzu.
Viskas
V
Re " Veseliba 4" poliklinikas vaditajs ir miljonars!!! Divaini vai ne?! Un kauc par naudas trrukumu medicina! Egliti attopies!
kika
k
arī kādreiz Iralandei bija, kas līdzīgs- absolūtā nabadzība...tad arī valdība taupīja kā mācēja, slēdza skolas, bibliotēkas, daļu slimnīcas...Un izkarpījās...Mums jāņem par piemēru- LATVIJA NEDRĪKST BANKROTĒT!!!!
Viskas
V
KAD TIKS LIKVIDETAS VISAS PADOMES, kas tikai nodarbojas ar atsevisku cilveku barosanu! Un AUGSEJAM ESELONAM ALGAS NE LIELAKAS PAR 1000 ls MENESI! (jo tautai bus ap 200 ls) Jo kaa redzam, tiem ir tadi tusktosu uzkrajumi, no kurienes?! No aldzina, komisiju piemaksam utt. Tas attiecas ari uz Lattelekom, Latvenergo, LatGaze, Latkugnieciba utt.!!! Atcelt visas ieprieksejo varas viru privilegijas, ari prezidentu! Un lielas pensijas (1000 . 4000ls menesi) samazinat un 500 ls menesi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas