Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Valdība lems par pasaules un Latvijas vēstures mācīšanu skolās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bobo
B
A, ja jau Latvijas vēsturi mācīja, kas tad tiek ieviests? Vai tik tas nav kārtējais PR blefs?
lala
l
nu ko, bērnos vēl dziļāk tiks iedzīta vaimanu un ciešanu ideoloģija, vai ne...
arī prom
a
... normāli ... vai nav lielisks apliecinājums gan nekompetencei, gan izmežģītai limumdošanai, gan darbības imitācijai darbības vietā, gan visu starp- naidu kurināšanai vienlaikus, gan maziskumam, gan šķelšanai ... un reizē !? Laikā, kad : - trūcīgo skaits "sit" visus rekordus; - bezdarbnieku skaits sasniedz teju pusi valsts darbaspējīgo; - iedzīvotāju skaita samazināšanās uz emigrācijas rēķina "sit pušu" jebkuru karu; - valsts budžets "rauj mīnusos" pa 80 milj. mēnesī; - patsmit tūkstoši bērnu neapmeklē skolu ... ... valdība spriež par sīkumu, kas patiesībā ir vien vienas no daudzo izm pārvalžu ( piem. izglītības satura ...) kompetences līmenī ... Autoservisā tas izskatītos apmēram tā - mehāniķa vietā, kam būtu jāremontē "noklapējis" motors, viss servisa kantoris pucē vienu atpakaļskata spoguli ...
Dr.xy
D
Kas ir Latvijas vestures gramatu,no kuram skoleni macas vesturi, autori ? Vai okupantu skolas Latvijas vestures gramatu saturs ir identisks ar latviesu skolu vestures gramatam?! Neticu,ka ta tas ir.Saubos vai pat latviesu skolas vestures gramatu saturs atbilst vesturiskajiem faktiem. Vai Latvijas Valsts okupacija, no Launuma Imperijas, tiek deveta ka okupacija vai ari tai ir atrasts kads cits definejums?
Oskars
O
Stulbi, kad tādas lietas - mācības pazuda ,jo komunistu laikos tās MĀCĪJA. Labāk STULBĀ VALDĪBA lemtu . kā ātrāk nodrošināt visus manas Latvijas iedzīvotājus ar DARBU un ALGĀM......!!!!!!
Eva Braun
E
Gan jau komunisti izspēlēs savas kārtis un letiņus piežmiegs.... un Mielavs dziedās krieviski fonā un Radzēvičš kasēs naudu pie sava elles balagān-rata rēcot Jēzum ,Rainim un mums visiem tieši sejā ...
nu beidziet
n
tikai ar vēstures mācīšanu nesaistītiem cilvēkiem nav skaidrs, ka šis cirks ar vēstures dalītu mācīšanu ir politisks un tikai politisks pasūtījums. Ģimene, skolotāji, metodes, tehnoloģijas - tas skolēnus spēj motivēt vairāk pievērsties Latvijas vēsturei, ne jau pārdalīšana. Joprojām sabiedrību baida ar to, ka Latvijas vēsturi skolās nemāca - galīgas muļķības - 9.klases eksāmenā ir bijušas un ir tikai Latvijas vēstures tēmas.
rex
r
Beidzot nākuši pie sajēgas! Bet to vajadzēja jau pirms 20 gadiem izdarīt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas