Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Valdība nepieņem lēmumu par zemniekiem; būs protesti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lists
l
bravo, zc ! Pilniigi piekriitu !
Lelle
L
Paldies Tev par patiesajiem vārdiem!!! Pilnība pievienojos, jo tagad visa tauta ir uzsēdināta uz caura kuģa, a valdošie maitas gatavībā sev tur šļupku, ar ko īstaja brīdī notīties.
ziņkārīgais
z
Kā tas sanāk, ka Rīgas piena kombināta akcionārs Atis Sausnītis braukā Porsche Cayenne džipa ekskluzīvo versiju???? Fogels taču stāstīja, ka piens veikalos esot pa lēto???
?????
?
interesents, zemniekiem, 02.02.2009 23:21 Es tikai nesaprotu kāda jēga no tās traktoru mīdīšanās uz apvedceļa??? Tad jau labāk rūciniet traktorus katrs savā sētā. Labums būs tieši tāds pats. Vai tik tie akcijas organizatori sen jau nav pārdevušies valdībai , ja tik gļēvs tas protestiņš?
Gaca
G
Kas paliek pāri es pats zinu . Man pietiek . Es neprasu lai mani atbalsta,es prasu vienādus nosacījumus ar tiem džipistiem.Tālāk es pats māku rēķināt. Man pašizmaksa ir daudz zēmāka kā tiem daudzgovistiem .
kk
k
Tāda pavisam elementāra matemātika. 5 govis, gada vid. izslaukums vienai - 10000L (neesmu zemnieks, pieņemu, ka tas ir diezgan daudz). Piena cena 0.20Ls/L. Gada ienākumi, pārdodot VISU pienu - 10000Ls. Mīnus izdevumi, nodokļi blablabla. Kas tur paliek pāri? NEKAS. Par kādu ģimenes uzturēšanu te var būt runa? Un tādi "zemnieki" būtu jāatbalsta? Pie tādiem apjomiem tas ir hobijs. Ko ar tādiem darīt, cits jautājums, bet mākslīgi vilkt dzīvību tādiem nav vērts. (Domāju, tas varētu attiekties uz saimniecībām līdz ~20 govīm.)
o-hoo
o
vilcs » Normuns 22:20 02.Feb. kad manā pagastā zemnieki sabrauc uz kādu sanāksmi vai semināru, nevar vien noskatīties kuram lepnāks džips!!! sacenšanās savā starpā vai izrādīšanās?!
lasītāja
l
"Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) aicina patērētājus patlaban veikalos neizvēlēties z/s Galiņi fasētos Latvijas izcelsmes burkānus, jo tajos atrasta neatļauta pesticīdu atliekviela procimidons." - un šiem vēl naudu???
mazais
m
Tieši tā, Gaca! Tie lielie buržuji mūs visus noindēs ar savu ķīmiju! Mazos un ekoloģiskos neviens neatbalsta!
redzēju Panorāmā
r
Redzēju panorāmā, tur vienu no Sējas pagasta intervēja - nemaz man neizskatījās tik trūcīgs! Kāpēc viņam būtu jādod atbalsts brīdī, kad mazie zemnieki iet postā? Tie, kam 5 vai 3 govis! Vai tad tiem nevajadzētu pirmkārt palīdzēt? Šis tak var vienu nokaut un mēnesi būs ko ēst!
atmaskotājs
a
Paeglītis un Roze lai rīt atdod piena ražotājiem 140000 lašus, ko saņēma no valdības. Paeglīti vajag atmaskot un ar kaunu padzīt no lauksaimnieku organizācijām. Lai iet pie saviem maizes devējiem - pieradināto briedīšu slepkavotājiem.
ieva
i
Derētu samazināt importu krietni vien, citādāk sanāk, ka drīzi pat burkāni nāks no Spānijas. Tas nu ir absurdi. Tad tiešām vajag protestus un tādus, ka ministri no Saeimas laukā netiek. Vē- vismaz piecus mēslu vāģus Rozem pie pils. Obligāti. Un tā lai savā lepnajā pilī netiek, tiem pāri nepārkāpjot :))
bomis
b
Abiem pa štangu!!!!!
UZMANĪBU!!!
U
LOSP ar briežaudzētāju Paeglīti priekšgalā ir streiklauži jo šogad saņem no Rozes 140 000Ls. Dainis Paeglītis nav nekāds zemnieks, bet rīko Rīgas kungiem medības, un ir sociāldemokrātu partijnieks.
zc
z
zamniekiem vajag 20 miljonus- GAISMAS BIBLIOTEKAS KARKASS MUMS MAKSAA 130 MILJONUS!!!!! raudaat gribas!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Brigmanis cer uz valdības “veselo saprātu” pirmdien partijas valde vēl lēmumu nepieņem

ZM sagatavojusi priekšlikumus lauksaimniecības stabilizēšanai

Vairāk par zemnieku izvirzītajām prasībām


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas