Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Valdība piedāvās slēgt vienošanos par algu nepalielināšanu privātajā sektorā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
el
e
4,2% ir ap 500 miljonu LVL.Ja 1.ceturksnī ir 240,kā tas iespējams?
koho
k
Šī valdība tiks patriekta ar mietiem un nonāks starptautiskā tribunālā par genocīdu.
Hrenovijs Hrens
H
Kad sāksiet ar sevi kungi? Par darbiem ne vārdiem par Jums būs vērtēt. Nu atsakieties no kaut vai no viena algas
Loģika
L
Loģiski spriežot nav iespējams panākt secinājumu- kam tas viss vajadzīgs? Tātad -vienojās ka algas Nepalielinās, tanī pašā laikā nodokļi, nodevas, akcīzes tiek paaugstinātas, līdz ar to tiek sagrauts līdzsvars, cenas pet ienākumu. Manuprāt viss tas ir vērsts uz to lai tautu iedzītu vēl lielākā nabadzībā un parādos. Kāds ir šīs valdības mērķis-- pasakiet man priekšā a to nesaprotu.....
sase
s
vispirms mes apedisim tavas maizites, pec tam katrs savas!!!! Nu loti gudri, etiski, celi, godigi tas ir no Lacisa puses aicinat sadi un solidaritati! Paldies liekulim
nekā personiska...
n
...varbūt vajag ''slēgt vienošanos'' ar Saeimas deputātiem un visu to ''apkalpojošo'' personālu..par ..samazināšanu!!???
čupakabra
č
Beidz melst! Latvijā darba ražība ir augstāka, nekā algas. Šī demagoģija par algas pieauguma saistību ar darba ražību ir darba devēju izdomāts mīts. Kādai jābūt darba ražības algas ideālajai attiecībai? Kas būs atskaites punkts? Latvijas darba ražības / algas attiecība 1993.gadā? 2008.? Sjeraleones darba ražības / algas attiecība? Vācijas? Kur ir iekalts, ka jau 20 gadus mums nemaksā mazāk, kā pienākas? GINI indeks norāda, ka Latvijā ir jāmaksā daudz lielākas algas par pašreizējo produktivitāti.
musmussi
m
Nu nevar un nevar saņemties par tās sviesta situācijas likvidēšanu. Davai palaiž kaut kādu Alfu vai Omegu ar automātiem patīrīt valdošās rindas. Izmest visus partiju ielikteņus, vainīgos cietumos. Kādus 1000-2000 purnus saīsināt no pašām augšām, vismaz būs tīrs gaiss.
Jukums
J
Faktiski jau valdība mēģina iesaldēt sociālo netaisnību - respektīvi, labējie vēlas saglabāt šo iznīcinošo kursu uz nekurieni lai paši vēl varētu padzīvot kā kungi pirms valsts iet bojā.
Karma
K
Nu ko var gribēt - lūzeru bars tā mūsu "elite" Visapkārt vieni lūzeri ar sliktām manierēm, sliktu izglītību. un tādiem ir iedotas Rīgas atslēgas. Lai Dievs nogrābstās
Fiksais
F
Latvijā pēc skolotājiem ir 10!!! reizes mazāka alga kā citur Eiropā. Ārstiem atalgojums 10 - 20 reizes mazāks kā Eiropā! Tāda pati starpība citās nozarēs speciālistiem. Kamēr valsts bankas prezidents saņem 2 reizes vairāk kā Federālās bankas prezidents, ministri, prezidents saņem tādu pašu algu kā Eiropā, ierēdņi saņem 100 kārt lielāku bērnu pabalstu kā Eiropā, tiesu izpildītāju atalgojums pārsniedz 100!!! kārtīgi atalgojumu Eiropā. Un mūsu pensionāri kas saņem līdz 10 reizēm mazākas pensijas un nekādas medicīniskās garantijas! Vai šiem nepienākas tribunāls ar karātavām Doma laukumā par apzinātu valsts iznīcināšanu?
Kā gribētos
K
Pasaki Dombrovski, kam mums vajag to eiro? Pasaki man nabagam mazizglītotam. Man nav arī naudiņa lai izmācītos par tautas kalpu. Protams ja man naudiņa būtu es gribētu kļūt par Arti Kamparu, bet es neko nesaprotu no ekonomikas. Vai man ir kāda šanse? Man ļoti gribas kļūt par ministru.
....brovskim
.
vai ne, ko? būtu jau labi un gribētos gan to privāto sektoru dabūt valsts algu līmenī, vai ne? tā teikt, ja jau ir sūdīgi jums visiem, lai arī privātajam sektoram ir sūdīgi. jo vājāka - mazāt apamksāta tauta, jo labāk valstij. tad arī daudz nepļurkstēs neviens. vidusslāņa totālās iznīcināšanas plāns tak jārealizē pilnībā. vai šādu vienošanos mūsu tūdaliņi tikko noslēdza ar starptautiskajiem kampējiem? tizlo kangaru bars. labi, ka par vienotību nebalsoju. vismaz man sirdsapziņa ir tīra. vēlu jums, kangaru bars, neveiksmi un totālu izgāšanos un ceru, ka šie vēlējumi piepildīsies.
koho
k
Foto iespārda! Divi briļļaini pamuļķīši, skābi smaidiņi, tukši paurīši, ideju nekādu... Pretīgi skatīties. :(
Krievs Latviešiem
K
Kad sāksi runāt par ekonomikas attīstīšanu.... ------------------------ Lai runātu par ekonomiku, kaut nedaudz ir jāpārzin to. Attiecība uz premjeru, ministirem - ekonomikas zinātni ļoti labi, jābūt arī pieredzei. Esmu pilnīgi pārliecināts, ka nedz premjers, nedz ministri (izņēmot dažus) ABSOLŪTI neorientējas tajā. Kā tad premjers var "attīstīt ekonomiku", ja viņa zināšanas tajā ir tuvu nullei?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas