Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Valdība samazina padomju lielumu, bet ne algu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SOS
S
200 cilvēkiem jāstrādā un jāsamaksā nodokļi , LAI PABAROTU VIENU DEPUTĀTU !!!!!!!!!!
???
?
to 'zaļo karotīti ' , kas par vienu sēdi saņem 2,4 t arī atlaidīs ???
Jo
J
Kurš privāts uzņemums, kaut arī ar miljonu peļņu atļaujas maksāt padomes loceklim, kurš apmeklē sēdes 1 x ceturksnī 10 000 LVL? Privātos uzņēmumos pat valžu locekļi reāli strādā vadot biznesa struktūras, nevis parādās uz sēdēm.
Tā tas ir...>>tā tas n
T
Padomju laikā bija viena partija un viens partorgs,tagat katra koalīcijas partija padomē grib iebīdīt savējo pārstāvi,ar apšaubāmu kompetenci un nesamērīgi lielu algu,faktiski tā ir partiju barotne jo padomju locekļi lielu daļu algas ziedo partjām.
dase
d
Ta netiesi sakot: a ka ta mums partijas kasi vel pildit, lai butu ko velesanas teret? tikai ka lidz pasam velesanam izdarit to, ko vajag visu laiku. Ta vini klaji pasaka.
krista
k
Oskars 14:05 NEKO NESAPROTU,KĀPĒC JL KLUSĒ un NESAUC CELTIES TAUTAI. ??? Gaida, kad tiks koalīcijā, lai varētu pārņemt stafeti.
valdībai
v
Vai padomes locekļiem ( Balodim, Gateram u.c.) nav jāatbild par naudas atmazgāšanu Rīgas centrāltirgū? Tiem tēvzemiešiem, kas neuzraudzīja šo zagli, bet gan rāpoja viņas priekšā uz ceļiem?
vientiešu apmānīšanai
v
1. Līdz 1.jūnijam vēl jākampj, ko var pakampt, vēlēšanu pozitīvisma kampaņām taču nauda vajadzīga. Gulbes turpinās saņemt katru mēnesi, neatkarīgi no piedalīšanās vai nepiedalīšanās sēdēs, 2 475 ls par katru sēdi. 2. Joprojām tiks bīdīti savējie šoferi un elektriķi, kā arī partiju pensionāri. 3.Joprojām baķkas saņems tikpat kā ASV bankas prezidents 4. Jorojām vienas un tās pašas personas lidos šajā orbītā.Neviens neskaras klāt valdēm. Secinājums: tā ir tautas muļķošana un acu aizmālēšanu. Policisti, ugunsdzēsēji tiek atlaisti, bet te liekēži simtiem tūkstošus saņem (būtībā - apzog valsts un pašvaldību uzņēmumus) tikai par to, ka ir piederīgi kādai kliķei ( partijai).
Vērtējums
V
Tad kādā sakarā Godmanis lūdza uzņēmējiem neatlaist darbiniekus, bet samazināt algas! Bet ko pats dara?! Pārāk daudz pretrunu viņa teiktajā!!!
500
5
Ir gan zagļu banda Latvijai pie stūres...
Lelle
L
Naudu nedabūja no SVF un tas ir plāns B... Bet parazīti turpinās baroties = maksā vēl vairāk, jo no kā tad tās partiju bandas uzturēs savus birojus(cenas ta aug!) ar visām melnajām kasēm... Asiniet, tauta, sūdudakšas...Jaunajā gadā būs mēslu izvešanas talka...i pavasaris nepienāks...
es pati
e
Ar ko tās padomes nodarbojas? Kāda pēc tām ir praktiskā nepieciešamība?
sos
s
kredīti ir vajadzīgi tiem , kas "māk" tos apstrādāt ............ G - 24 arī tika pareizi apstrādāts , tas bija tikai trenniņš , tagad jau būs priekšnesums !!!
sos
s
KAMPĒJI , RĪKĻU RĀVĒJI , TAUTAS BENDES , BANDA 224 valsts aģentūras............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 224 * vismaz 11aģentūras padomnieki * vismaz 1000 latu alga = 2, 5 miljardu latu gadā Man trūkst komentātu , domāju Jums arī !!!!!!!!!!!!!!!!! Secinājums viens : bez aģentūrām LATVIJAI PAZEMOJOŠIE KREDĪTI PAT NAV VAJADZĪGI !!!!!!!! 10 GADOS 25 MILJARDU EKONOMIJA ..... STARP CITU TĀ IR NODOKĻU MAKSĀTĀJU NAUDA !
@
@
Ja mēs visi kontaktos ar šiem iznireļiem izrādītu savu tiešo nepatiku un pat nepieklājību, tas ātri radītu gaisotni pārmaiņām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas