Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Valdība vēl nevienojas par vienoto atalgojuma sistēmu valsts pārvaldē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zita
z
Vienota algu sistēma laba doma, bet nepiepildāma. Kamēr netiks kontrolēti direktori - šeptmanīši, kuri sevi uzskata par nesodamiem karaļiem, tikmēr kārtības nebūs. Brīvā Latvijā, kur demokrātija, vienlīdzība, taisnīgums? Netīra samazgu bļoda!
Nina
N
Cilvēka cienīgu atalgojumu saņem tikai lielie ierēdņi, bet valsts aģentūrās direktori noteikuši ierēdņiem zemāku atalgojumu kā dažu labu darbinieka atalgojumu. Galvenie grāmatveži taču direktoru mīluļi. Tiem nedraud ne algu samazinājums, bet algu palielinājums. Anarhija un nesodamība.
Jānis
J
Kāda vienota atalgojumu sistēma, ja budžets kārtējo reizi nogriesta un darbinieki tiek brīdināti par kārtējo algas samazinājumu. Valstī krīze un bezdarbs. Darbinieki iebiedēti. Valsts iestāžu direktori (tai skaitā valsts aģentūru direktori) kam grib tam samazina, kam grib nesamazina, bet ir arī tādi kā finansisti kam palielina. Ministrijā kārtējo reizi iesnieks kopējo samazinājuma ainu un viss būs kārtībā
pliks
p
CUKAS SEVI NEABIZO!
Zane Grīnberga
Z
Paši nevar ieviest kārtību savā lauciņā...ai, ai, ai....
Ainis
A
Jā, Repše arī mani nošokēja šodienas 100.pantā - runāja par nodokļu iekasēšanu tā, it-kā tā nebūtu FinMina pārziņā ;/ KO TU TUR DARI, REPŠE???
Emirs
E
Kapec, patlaban, bet iepriek esosais AM darbonis, diplomats I. Liegis nieiebilst pret amoralo, nekaunigo un Latvijas iedzivotaju apzogoso likumu, kuru izlobeja Sandra Kalniete, esot AM amata, un komjaunietis M.Riekstins, likumu "Par diplomatu izdienas pensijam"? Par kadiem izdienas gadiem iet runa Latvijas armija stradajosajiem karaviriem? Vai tad Latvija armija nav profesionala? Un ja ta tas ir tad katris zaldats iet darit savu darbu par ko ari sanem algu ka daudzi citas profesijas parstavji, setniek, dakteri, pardeveji, frizieri, skolotaji, aktieri....
kabans
k
Alga prezidentam, Ministru prezidentam varetu but lidziga, net ne lielaka par Ls,1000/menesi pirms nodoklu nomaksas, ministriem, Ls, 500-600/menesi pirms nodoklu nmaksas un tat nakotne, ja si slaka bus spejiga kalpot Latvijas iedzivotaju laba, valsts intereses, ekanomika uzlabosies un iedivotaju dzives limenis celsies un pensionari sanem vismaz Ls300/menesi tikai tad var runat par pielikumuun algas pacelsanu.
Nu re!
N
Vai ir jautājumi, kāpēc skolotāji streikos? Tāpēc, ka tik gludi gāja ar vienota atalgojuma noteikšanu skolotājiem - nav svarīga nedz izglītība, nedz skolēnu skaits klasē, nedz darba metodes. Visiem vienādi, un minimālo. Pašiem, re, iet stipri sarežģītāk. Tā arī nevar saprast, kurš gudrāks, kurš glupāks, tādēļ pagaidām droēības labad maksās visiem maksimālo, ja nu neīstajam noņem.
Lelle
L
Kur nu!!! Turpinās taču augšgala parazītu superbarošanās...pirms nokaušanas.
Oskars
O
Visu VALDĪBU PLIKUS izdzīt uz KRIEVIJAS ROBEŽU,lai ieņem MASKAVU......
nnn2
n
atvainojat,bet repšiks savā pretīgajā uzvalkā ,šovakar 100 pantā jau lika labi noprast-mirstīgais tev būs jāiztiek ar mazumu naudas lietā,jo jūs tak nemākat strādāt,bet mani padomnieki gan māk strādāt un saņems lielas algas.... re kā citplanētietis nolika šovakar mediķus,skolotājus,policistus,glābejus,valsts ierēdnīšus,kas nav viņa padomniekus un citus.... kārtīgs ministrs,kam mirstīgais cilvēks pie....sēžamvietas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas