Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Valdībai nav 'plāna B', ja Pensiju likuma grozījumi stājas spēkā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jautrais
J
valdībai vispār nav plāna.
Vuarzazi
V
Pensiju specigakais gravejs ir inflacija. Ta nograuz iekratas naudas un penziju fondu pirktspeju. Pec valsts statistikas, sis partiju koalicijas pastavesanas laika kopa pirktspeja ir sarukusi pa 43% !
Un vēl
U
Alvis, jurists, 04.07.2008 11:23 Nav šaubu, ka referendums bija jāizsludina. Jautājums ir par to, triksim, kādēļ taupības režīmā ir jāizsludina divi referendumi atsevišķi. Valdošā koalīcija, oranžā kliķe, POLITBIrojs vai kā to sauc - Koalīcijas padome, ir jau daudz darījusi, lai liktu šķērsļus tautai realizēt Satversmē garantētās pašai lemt: - grozīja Notarīata likumu no Ls 2 uz Ls 9,99 p[ar paraksta apliecināšanu,lai pensionārs un citi cilvēki nevarētu samaksāt. Tad steidzmības kārtībā grozīja pensiju likumu un visādi meloja, par pieliekamām summām, bet tagad lēma katram pasažierism sodu par iekāpšanu autobusā un paaugstināja biļetes cenu. Nebūs pensionāram un viņa bezdarbniekka ģimenei laukos līdzekļu aizbraukt 1,2,3,5 vai 10 pieturas līdz vēlēšanu iecirknim. Parakstu vākšanas laikā tika mainītas parakstu vietas, netika publicētas un netika pub;licēts darba laiks. Bez tam uz nodokļu maksātāju rēķina valdība organizēja politiskas pretpropagandas akcijas, kur ministrs Purne raudādama uzbruka personībām, kas organizēja parakstu vākšānu. Tik nekaunīga vara, kas visu laiku daudzās jomā spīdzina tautu, nekur pasaulē nav redzēta, neviena valsts vara nepasludina, ka tai ir "zaudētā" paaudze, ka pensiju nav pelnījuši, jo strādājuši citai valstij (ko tad kampējiem būtu bijis izlaupīt, ja visas tauta kā tagad, būtu aizbēgusi no valsts). Kā negribētos salīdzināt, bet 20 gadu valdību darbībā, iepazīstoties ar valsts statistiku vien un iepriekš teikto, var secināt, ka Latvijā ir "padomju stāsta"turpinājums, tikai šā laika izpildījumā, kur paši cilvēki lielā daudzumā iet pašnāvībās, nosalst, mirst nosaindētās kontrabandas "krutkas" , kā arī izmirst tā saucamā "nedabīgā nāvē" - atrasti miruši, kas nav bijuši ārsta vai piederīgo aprūpēti un norakstīti, kā miruši dabīgā nāvē. Un šeit vēl jāpiebilst, ka no dzīvokļiem deportētas uz ielas ne mazāk kā 40 000 gzimeµu vai vidēji 120 000 cilvēku. Tas nav genocīds?
Vēl
V
Alvis, 04.07.2008 14:41 Nauda valstī tiek izlaupīta milzīgos apmēros - miljardos kopā. Ja REFERENDUMĀ par pensiju likumu tauta nobalsos, mafijai valstī būs grūtāki laiki- tā pazaudēs daudz vēlētāju un būs jāpārtrauc, pareizāk, krasi jāsamazina valsts izlaupīšna un tas ir "bīstami" mafijas pastāvēšanai. Saaināsies savstarpējā mafiozu cīņa, būs jāstrādā, bet ja nejēgs, pazaudēs varu. Un REFERENDUMS par pensiju likumu ir MAFIJAS GALA SĀKUMS UN ja tautai to neiskaidrosim, nepārliecināsim, tad mēs nekas neesam. Izteikumi, ka mēs neko nedarīsim aģitācijai ir NODEVĪBA, esam tautas mānītāji. Pensiju likuma grozījumi ir pirmais solis par cīņu pret mafiju - tas ir galvenais mēķis, protams, arī liela daļa saņems lielāku pensiju, diemžēl, ne visi. Nākamais periods, kā Aigars ŠTOKENBERGS teica - būs invalīdi, skolotāji, pensionāri medicīnas darbinieki, daudzbērnu ģimenes. Nevar uzreiz, tūlīt visiem. Atbalsti referendumu un tu tiksi turpmāk izcirtis ceļu uz savu labklājību. Izmanto šo demokrātijas paraugu - REFERENDUMU!
pa delfu lapām
p
Alvis, 04.07.2008 20:50 Tik stulbi lasīt oranžos kvaukšķus. Viņi kladzina par netaisnību, ka par mazu stāžu saņem pensiju, ka tiem lielakajiem nebūs tāds palielinājums, ka vieni otri neko nedabūs, ka sagraus pensiju sistēmu, ka palielinās pensionēšnās vecumu vēl un vēl, vesela sistēma nekaunīgu draudu un uzbrukumu. Mums jāatklāj Satversmes 2.panta spēks, ka vara pieder tautai un REFERENDUMS par pensijām ir 10 -100 reiz spējīgāks ierocis par Satversmes grozījumu referendumu, protams, arī 2.augusrta referendumu nedrīkst ignorēt. Tas būs tautas varasSPĒKA demonstrācijas paraugs. Ja tu esi normāls, neesi zombēts vai nokrāsojies Dienvidu tilta krāsā, neielaidies debatēs, ko es dabūšu no dalības referendumā, kāpēc tiem būs, man mazāk vai nekas, kas notiks ar pensiju sistēmu utt. Visas debates, ka tev jāzina, lai izlemtu - ir TAVAS DOMĀŠANAS strupceļš. Alvis, jurists, 04.07.2008 20:58 Oranžajai varzai neizdevās aizliegt referendumu par pensijām. Apstrīdēt Administratīvajā tiesā - kladzina masu mediji. Kusiņš skaidri un gaiši paskaidroja, ka tam nav pamata. Saprotams, aizvien tiek kultivētas juridiskas stulbības. Viena no tām, ka tautas referendumu varēs apstrīdēt Satversmes tiesā. Tas jau idiotisma kalngals - Satversmes 2.panta ietvaros tautas pieņemto lēmumu atcels kāda grupa tiesnešu? Ja to mēģinātu darīt, jāizsludina referendums par Satversmes tiesas atlaišanu. Tik nekaunīgi un bezatbildīgi paziņojumi var notikt tikai totalitāra valstī, kur valda pilnīgs haoss un patvaļa.
Oskars
O
Viņiem nemaz nebija" plāna A",vienīgais bija plāns ,kā vairāk apzagt TAUTU........,bet tagad BŪS D---ā.........
Klinklāvs
K
Katrā ziņā, ja piepildīsies scenārijs, ka tauta nobalsos par pensiju likuma grozījumiem un satversmes tiesa neizlems apstādināt /pie nosacījuma ka kāds vispār iesniegs prasību ST/ Man kā studentam atliks tik katru reizi ejot garām Saeimai pie sevis dungot dziesmiņu no zināmas operas - Dir*ā nu esam gudriem vai būt, ārā lai kļūt :D
Nastasja Fiļipovna
N
Viņi neko netaisās rēķināt, jo domā (zin/cer), ka referendumā būs par maz dalībnieku.
Kuiļu Žanis
K
Atkal bijušais un esošais loceklis atradis internetā vietu, kur kritizēt "šo valdību ar Godmani priekšagalā". Tā jau ir, ja jaunie partaigenoses nav pie galvenā ruļļa!
ZBL
Z
To, ka Godmanis nepiekā nav vainīgs vajadzētu ierakstīt fizikas un rokmūzikas grāmatās, kā aksiomu. Ne pie tā, ka viņam pēc neatkarības atjaunošanas bija vājākā valdība Baltijā, ne pie tā , ka pēc premjerēšanas nolaida uz grunti SWH Rīga, strauji samazināja Krājbankas konkurētspēju u.t.t. Un kā māk savilkt norūpējušos ģīmi un kasīties.
Mamzele
M
Godmanis nav vainīgs, ka viss sagājis pilnīgā grīstē. Viņš jau mums te figurē vairāk kā tāds seku likvidators, bet seku ir tik daudz, ka par maz neliekas.
Andža
A
Šī valdība ar Godmani priekšgalā protams nedomā. Ne par ko nav domājuši. Rezultātā - krīze ekonomikā, smagā piezemēšanās un bezcerība nākotne veroties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas