Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Valdības parāds pērn sasniedzis Ls 4,8 miljardus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
wasp
w
Domaju,ka ar valdibas paradu ir domats visa sabiedriska sektora parads - t.i valsts+pashvaldibas.
*****
*
Interesanti, ko autors domājis ar raksta nosaukumu - tas ir valdības parāds, vai visu mūsu parāds, es domāju par tiem bāleliņiem, kuri arī sevi uzskata par valsti. Kas varētu paskaidrot?
Arturs M
A
Mans Urbanovičšs mmm .. mmm .. mmm, pārējie visi fuij ..fuij ..fuij .. visi jēlīši, sorozīti visi ļaunie, tikai mans Urbanovičšs balts un pūkains .. mmm .. mm .. mmm.
Bezdievis
B
Vispār jau ar BMW motocikliem brauc ļoti sen, tie lielie iepirkumi bija pat Kalvīša laikā vai pirms tam. Skatos, ka pat 2007 gadā jau bija 1,32 miljardus latu parāds - "trekno gadu" pašā topā! Igauņi tai laikā taisīja uzkrājumu, lai krīzei gatavotos, bet letiņi šķiedās ar naudu vēl ņemot kredītā. Pašlaik valsts budžeta ienākumi ir vismaz par 30% mazāki, nekā 2007. Reāli visām algām visur arī vajadzētu nokristies par 30%, un resursiem, pakalpojumiem. Bet tā reāli nav. Tā kā jābrīnās, kā valsts tomēr velk dzīvību. Uzteicams ir Dombrovska darbs. AŠisti, sajuzdami grūtu darbu, aizlaidās no valdības. Piekāsa savus vēlētājus un taisīja populistiskos paziņojumus. Acīm redzot - vēlētāji šo AŠistu gājienu "novērtēja"!
Lasitajs
L
Apkilat visu bijuso premjeru ipasumus,Lemberga un vel daudzu citu miljonaru ipasumus,tad parads saruks,Ka var gada laika maza valsti palukt par miljonaru? Neizprotama lieta,premjeri mijonari valsts slid dublos.Cerams ka jauna valdiba to iesaks.
fiksais
f
Jēlīši ir tādi paši naudas izšiverētāji kā visi iepriekšējie. To pierāda nespēja samazināt adminstratīvā aparāta izmaksas, vēl vairāk, jēlīši izceļas ar nepamatotu līdzekļu bezjēdzīgu tērēšanau. Ko piemēram vērti vien jaunie BMW motocikli iekšlietu ministrijai - tā vietā lai nopirktu 3 Suzuki tiek pirkts viens BMW... Vai ubermegaprojektu bīdīšana saviem partijas sponsoriem nenorāda uz tādu pat alkatību kā cūkmena armijai?
targash
t
Parāda nav Lihtenšteinai. Visiem parējiem Eiropā ir mazāks vai lielāks parāds.
Человек
Ч
Хорошо что ето не мой долг! Ето самое главное!
Arturs M
A
Vai kā centies , jēlīt! Nu traks var palikt tā raujoties manā vietā. Nabadziņš.
Arturs M
A
Paldies no tautas mūsu mīļajai Vienotības vaļdībiņai. vai kā tencinu, ka nabagus ir varonīgais Domrovskis aplaimojis. Ticiet Vienotībai, bedesīs labāki būs! Dārgāks piens un piena produkti Veikalu "IKI" un "Cento" apsaimniekotāja "Palink" mārketinga vadītāja Agnese Upīte-Upeniece klāstīja, ka piena un piena produktu ražotāji cenas septembrī vidēji palielinājuši par 5-15%, tāpēc "Palink" pārstāvētajos veikalos tie jau pašlaik maksā dārgāk. Upīte-Upeniece norādīja, ka lielākā daļa ražotāju un piegādātāju, kas iepriekš brīdinājuši par cenu palielinājumu, to jau ir veikuši. "Vidēji par 1
Arturs M
A
Man, protams, žēl, ka mans politikis Urbanovicš Delfos krievu tautiesus kūda pret Vl sakot, ka tie viņus deportēs, un tomer.
I.Gr.
I
Cik par aiznjemto naudu jaamaksaa procenti? Kad taa buus jaatdod? Treknajos gados latvieshi sanjeema, sadaliija vairaak naudas, nekaa tika sarazhota. Kalviitis taa gribeeja aizkaveet latvieshu braukshanu uz Iiriju, kas kaa masu psihoze bija paarnjeemusi tautu. Tagad paarlieku daudz izdotaa nauda jaaietaupa. Nekaa dariit! Bet kura tauta Viduseiropaa ir bez paraadiem? Varbuut ziemeljos skandinavi?
heh
h
wow, tas ir gandrīz miljards pieclatnieku ;D nez cik vilcienus vajag lai aiztransportētu tādu kaudzi
Arturs M
A
Ak, jēlīsu kloniņš arī klāt ... Kāds neviltots prieks, ka neko citu neprotat kā tikai klonoties...
KLM
K
Neliesu kapitalisti, strādnieki naks un apēdis jūsu kūciņas ar iskaptim. .................................................. ................................................... Nu, tā jau skaidra valoda, tikai tie strādnieki lai nāk ar sarkanu karogu, uz kura rakstīts - nost lai dzīvo !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas