Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Valdības sarunas uz priekšu netiek

Tuvojoties 10. decembrim, līdz kuram Valsts prezidents Raimonds Vējonis uzdeva premjera amata kandidātam Aldim Gobzemam parādīt valdības sastāvu un deklarāciju, situācija it nemaz nav skaidrāka. Jaunā konservatīvā partija (JKP) turpina uzstāt valdības veidošanas sarunas turpināt četru partiju lokā, bez Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS), jo " tās valdīšanas laikā Latvija ir ieguvusi reputāciju kā netīrās naudas atmazgāšanas lielvalsts un Saeimas deputātus tauta uztver kā degvielas zagļus un kompensāciju izkrāpējus, un (..) ZZS politiku raksturo muļļāšanās un neizpildīti solījumi" . Atbildi parādā nepalika arī ZZS, paužot, ka "Jauno konservatīvo partiju raksturojošie elementi ir mantkārība, melīgums, demagoģija un populisms" , un stabilitātes vārdā aicinājusi Gobzemu apsvērt atkal pie sarunu galda aicināt no sarunām izslēgto Attīstībai/Par!.

Top komentāri

Patmīlīgs, ambiciozs sīkpirdis
P
Jānis Bordāns
Alberts
A
Citēšu savu četrgadīgo mazdēlu, bērnudārznieku: "Kas uz citiem mēdās un tā saka, tas pats ir tāds". Ko no tā var secināt? Bērni bērnudārzā = deputāti Saeimā.
P
P
Līdoši un glumi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas