Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Valdis un Valdis, Valdis un Benedikts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arī prom
a
ha ha ha ... Šitais teksts ir varens : "Spēkā esošais Būvniecības likums tapis 1995. gadā ..." Kā būtu, ja to teikumu-rindkopu bišķi pārfrāzēt ? Spēkā esošais Valsts pamatlikums (Satversme) tapis 1922. gadā, un lieki skaidrot, ka kopš tā laika situācija valstī būtiski mainījusies. Var tikai pabrīnīties, ka valsts spējusi strādāt ar pamatlikumu, kas tapis pirms pievienošanās ES likumu korpusam, strādāt ar likumu, kura normas nereti ir pretrunā ... ar tagadējo realitāti, veselo saprātu un veselu rindu kopš 1990. gada pieņemto likumu, lēmumu, mk noteikumu ,,, ... jautri, vai ne ?
AAAAAAAAAA
A
Nu Valdim gan Vatikānā būtu ko darīt! jāņožēlo grēki par necienīgām rīcībām utt, vēl vairāk otram Valdim, kuram Diev priekšā būs jāatbild par genocīda pastiprināšanos pret savu tautu pēdējos 2 gados. ģimenes izjūk, cilvēki bēg no savas dzimtenes... Vai par to Dievs neprasīs norēķinu? Jo, ja jau tikai ar cilvēku tiesu viss beigtos, tad daudzi nelieši izspruktu sveikā, taču Dieva dzirnas maļ lēni, bet labi - saka tautas paruna
Ice
I
PS tiešām ļoti vajadzētu satraukties par saviem ļoti vājajiem ministriem - Kristovski un Vilku,kurus vajadzētu nekavējoties mainīt.Šis jautājums PS jārisina steidzamības kārtīb'a,nevis jāņemas ar organizatoriskām partijas lietām.
KLM
K
Man izraisa dziļu lepnumu par iespēju dzīvot šajā un šādā valstī.... ................................................ .................................. Tas apsveicami, jo izraisa cieņu Jūsu spēja izdzīvot pie iepriekšējām valdībām un vadoņiem, lai tagad paziņotu - ''man izraisa dziļu lepnumu par iespēju dzīvot šajā un šādā valstī, ar šo un šādu valdību, vadoni ieskaitot, priekšgalā."
žoržs
ž
Tas par to Kristovska harizmas zaudēšanu - tas ir viens no smieklīgākajiem pēdējā laika Latvijas politikas stāstiem. Tiešām nabadziņš, ko tur lai saka. Nu saprotams, kā gan PiSa var pret to neprotestēt.
nezinu
n
Spēkā esošais Būvniecības likums tapis 1995. gadā ! :DDD ...un tālāk pēc teksta ...
Senais
S
Lieliski! Ne ko pielikt, ne atņemt. Man izraisa dziļu lepnumu par iespēju dzīvot šajā un šādā valstī, ar šo un šādu vadību, vadoni ieskaitot, priekšgalā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas