Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Valdošie nesola ātrus Satversmes grozījumus, Zatlera reakcija nav skaidra

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sesks
s
Nu bet protams, loskutova nedēļas laikā Kalvītis bija gatavs savām rokām nolinčot a te viena panta grozījumus nevarēs pus gada laikā sastādīt. Protsm ,protams. vai te vēl kādam, izņemot zvirbulēnus u.tml. apmaksātos propogandētājus, ir kādas ilūzijas par to, kā notiek lietas LV valdībā?
Kāpēc Zatlers?
K
Ja Zatlers teiks, ka atlaidīšu saeimu, ja jūs nepieņemsiet Satversmes grozījumus ātri (līdz 18. nov vai līdz Ziemassvētkiem), tad koalīcija mēģinās nomainīt prezidentu pirms publiskojot visu kompramatu, kas ir (Audera lieta ir labs piemērs). Tā ka Zatlers to nedarīs. Galu galā tauta uzvarēs. Ar ko paliks Zatlers?
Tieši tā, respektēsim
T
TP (Lībane-Šķēle (klichka Kiki) +Šķēle+kalvītis&Co) + LPP/LC (Šlesers+Šmits+Godmanis) + ZZS (Lembergs+Daudze+Brigmanis) + TB/LNNK (tukša vieta) _____________________________ PRET grozījumiem 18 831 jeb 1.2 % no visiem balsstiesīgajiem Tauta pateica PAR grozījumiem 608 202 - jeb 40.14% no balsstiesīgajiem Tauta pateica PRET grozījumiem 18 831 jeb 1.2 % no visiem balsstiesīgajiem VISS PĀRĒJAIS IR SPEKULĀCIJAS (ka 25 % vispār nebalso (Cimdars), ka slinkums aiziet, ka ir ārzemēs, ka nobijās no Daudzes šantāžas, ka ir atvalinājumā ārzemēs vai strādā tur utt)
Okupante
O
Zatlers ir pielīmējies pie krēsla, nekāds tornado to nespēs noraut, visi vienā aploksnē sēž!.
Respektēsim referenduma
R
Vēlētāji referendumā ir sadalījušies 40 pret 60%. Viņu viedoklis šobrīd ir materializējies referenduma rezultātos, kur ir teikts: "Latvijas tauta neatbalsta piedāvātos Satversmes grozījumus". Ja šis viedoklis tiek respektēts (tāpat, kā neapšaubāmi būtu jārespektē arī pretējs rezultāts), tad vismaz šī sasaukuma laikā Saeima nedrīkst aiztikt šos Satversmes pantus
Ieva
I
Man likās, ka Zatleram kā ārstam vajadzētu zināt, ka slimnieks, atšķirībā no konjaka, ar laiku kļūst tikai dārgāks (izmaksu ziņā), tāpēc jārīkojas ātri. Un, ja kas, var pakonsultēties ar kolēģiem mikroķirurgiem par to, ka, piemēram, norautas ekstremitātes var mierīgi šūt klāt, kamēr ir piešūtas, nevis iet prom tiklīdz beidzies darba laiks un atstāt visu pusratā......
dakteris
d
Zatlers ir tāds pat cirvis kā Daudze.
besaraaps
b
Man arī Lelles aicinājums iet pie sirds...un kaut ko līdzīgu es teicu arī pats, šad tad. Un gribu palīdzēt tev ordenīti nopelnīt...tu pačuksti DP, ka katru izskaitļot ir iespējams, ja grib, jo šamie laikam nezin to. Pat Gulbi, teroristu īpašo, un vienīgo un lielāko šai zemeslodes pusē, ar seno tēvu metodēm, tie knapi rokās dabūja. Darbojies mans draugs, ordeņu nav daudz.
Oskars
O
Ja gribi braukt uz ĶĪNU, tad SĒDI un KLUSĒ.
Observer
O
Kur skatās Drošības policija? Te dažas lelles nodarbojas ar krimināli sodāmu lietu - aicinājumiem vardarbīgi gāzt valsts varu, bet DP izliekas, ka neko neredz.
Chingacguks
C
Bez variantiem - visām cūkām viena sile, neatteiksies taču!
Lelle
L
Te nav ko lolot ilūzijas, ka kretīni vairs nebūs kretīni!!! Tautai ir jāsāk organizēties uz barikādēm...līdzi jaņem šekumi, lieti noderēs Jēkabkūtts mēzšanai...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas