Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Valērija Kravcova atklātā vēstule

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zirnekliene Šeloba
z
Ieva » Dr.xy 03.02.2011 17:38 . Turklāt neaizmirsti, ka neviens tev neļaus visus babuļus un večus salādēt vilcienos un izbērt kaut kur Krievijā. Tev vajadzēs par Latvijas trūcīgo budžetu viņiem tur Krievijā būvēt mājās, nodrošināt pārcelšanos ar visu mantību, kas, protams, apjomu ziņā, izmaksās dārgāk. Ja vēlēsies izfīrēt darbspējīgos, kas tepat vien ir dzimuši, tad nāksies maksāt bezdarbnieku pabalstus! Nē, tas ir jāapmaksā Krievijai, jo tā organizēja šo s.ūda migrantu ierašanos šeit uz pastāvīgo dzīvi. Tā ka nevajag.... Latviešiem vēl kompensācija pienākas kaut vai par morāliem zaudējumiem 50 gadus klausoties "ja sobačij jazik ņe poņimaju". Skaidrs, grobanā krievu podstilka?
antikomunists
a
Nee, biedri Kravcov, juusu valodas zinaasanas nav probleema. Probleema ir so zinaasanu truukums.
lasitaja
l
Varbuut vareetu atmineeties, kura partija izbiidiija Kravcovu par kandidaatu; kura partija galvoja par vinja atbilstiibu kandidaturai; kura partija atljaavaas pasmieties par Satversmes noteikumiem deputaatiem; kura partija piekraapa savus labticiigos, ja ne vientiesiigos veeleetaajus!
lux
l
Kravcovs laikam tiešām domā, ka tik viegli visiem miglu pūst acīs. Ja jau tāda mīlestība pret latviešu tautu, tad visvienkāršāk to apliecināt, izmācoties latviešu valodu, kā arī piegādājot kartupeļus visiem, nevis tikai krievušākām ar bleķa priekšzobiem, kuras vēl līdz šai dienai nav atmetušas sadzīves izpausmes, kas tādām raksturīgas. Bet ne jau tikai valoda, tādi kā viņš un tas jurijs, kurš te ganās, vispār pārtiek tikai no tā, kas viņiem padomju laikos iemācīts. Pat savā valodā pareizi neprot rakstīt. Nožēlojamie ļautiņi. Tieši tādi nelieši kā Kravcovs un minētais tirliņš neļauj aizmirst par okupāciju un visām cūcībām, kas tai sekoja. Tas deputāta karikatūra Kravcovs astoņdesmito gadu beigās ieradās Latvijā. Interesanti, kāpēc?
lauķe
l
Ikreizi, kad uz mums noraugās "Dienas" dāsni tiražētais Vaļerij Kravcova ģīmis,ar viņu vizuāli personificējas tie, kas sistemātiski iznīcināja latviešu tautu kopš 1940.gada....
Valdis
V
Ko tik tie padomju okupanti neizdomā un nesacer! Brīnums, kā vēl latviski kirilicā nav sākusi rakstīt.
selga
s
Nu bija tāds gadījums pirms dažiem gadiem Liepājā ,kad šitā morda uzriktējās par tā saucamās krievu kopienas vadoni,un tad ar lielu pompu krieviem it kā maznodrošinātiem dalīja publiski ,nevis kaut kur savās telpās kartupeļus,tad nu publika ,domājot ,ka tā kādas labdarības organizācijas darbība sastājās rindā,pārsvarā pensionāri ,bet tad izrādījās ,ka tā domāta tikkai krieviem ,izcēlās liela jezga,kad krievenes bļāva uz latviešiem,ka fašistiem biedrs kravcovs neko nedodot,lai vācoties,ja jau gribēja pali'dzēt savējiem,tad varēja to darīt savās telpās ,nevis demonstratīvi tirgū,par to arī ,,Kurzemes vārds ,,rakstīja,nu tipiskā krievu garā.
Ieva
I
Starp citu, to noteikumu, ka deputātu kandidātiem, kas nav beiguši latviešu vidusskolu, ir jāliek eksāmens latviešu valodā, arī latvieši atcēla. Ka tik ne tāpēc, lai pielaizītos Amerikas tautiešiem....
Ieva
I
Un galu galā tos likumus, kuru caurumu dēļ Kravcovu nevarēs no Saeimas izsviest ne par kādu naudu (burtiski), turklāt, ja mēģinātu izsviest, tad visticamāk ne tikai nāktos sodu maksāt, bet arī atzīt, ka Latvijas Saeimā drīkst valdīt divvalodība, ŠOS CAUROS LIKUMUS NE JAU KRAVCOVS RAKSTĪJA, UN NE DOLGOPOLOVS AR RUBIKU, BET ĪSTENIE LATVIEŠI! Un kas man no tādiem īstenajiem, kas nav spējīgi izstrādāt izmešanas procedūru! Nav spējīgi pat pēc sprieduma Podkolzinas lietā, kura dēļ šo jautājumu attiecībā pašvaldību deputātiem sakārtoja! Kas man no tādiem īstenajiem latviešiem, kas ieraksta, ka Saeimas deputātam valoda jāzina visaugstākajā pakāpē, bet ne ar pušplēstu vārdu nepiemin, kā to visu pārbaudīt!
Ieva
I
Turklāt neaizmirsti, ka neviens tev neļaus visus babuļus un večus salādēt vilcienos un izbērt kaut kur Krievijā. Tev vajadzēs par Latvijas trūcīgo budžetu viņiem tur Krievijā būvēt mājās, nodrošināt pārcelšanos ar visu mantību, kas, protams, apjomu ziņā, izmaksās dārgāk. Ja vēlēsies izfīrēt darbspējīgos, kas tepat vien ir dzimuši, tad nāksies maksāt bezdarbnieku pabalstus!
KLM
K
Pridurak, ja v otličie ot nacionalistov nikogo ne oskarbljaju ................................................ ....................................................... Brav o, Jurij - acīmredzot krievu šovinistam vārds "pridurak" ir neapvainojošs...
Юрий
Ю
Любой человек кто хоть немного разбираеться в истории обьяснит тебе без проблем и почему советские солдаты были более жестоки к мирному населению Германии, чем американцы и англичане. Или зачем нужны были депортации из Латвии, кого и почему депортировали. Это история, ее надо помнить, но не путать с современными реалиями.
Ieva
I
Manu vecvectēvu pie lāčiem nosūtīja, kad viņam bija pāri 70. Tikai par to, ka aizgāja pie vietējā partorga un pateica, ko par šo domā....BET TIE BIJA KONKRĒTI CILVĒKI! Konkrēti cilvēki, nevis visi no Sovdepijas iebraukušie vienā barā!
kaija
k
Viss jau labi, tikai lai beidz tukšas runas, lai pierāda ar darbiem! Un ne jau ar to, ka kādam kaut ko sponsorējis, bet ar deputāta amata pienākumu pildīšanu. 1.Iemācās latviešu valodu. 2. Spēj lasīt likumprojektus, apspriest. 3. Stiprina latviešu valodas kā vienīgās valsts valodas statusu Latvijā.
KLM
K
Jurij, esat no tiem, kuriem viss ''besit", Jums nospļauties par masu slepkavībām, par ''atbrīvotāju'' izvarošanas orģijām Vācijā, Jums pie vienas vieta miljoniem noslepkavoto gulagos, veselu tautu deportācijas Jums kā divus pirkstus apčurāt, bet Jūs ''besit'' ja es atceros savu vectēvu, kuram ''atbrīvotāji'' nocirta pirkstus un izdūra acis, un es, Jurij, to atcerēšos ne tikai 50 gadus, bet visu mūžu, neaizliedzot Jums visu mūžu savus radiniekus, kuri, iespējams, gāja bojā nacistu koncentrācijas nometnē...Un Jūsu frāze ''vot beda tak beda'' ir ciniska un ož pēc čekas, jo tiem zēniem vispār bēdu nebija - jautri smaidīgi ar čekistu šāvienu pakausī poļu virsniekiem Katiņā, un paskat, Jurij, poļi arī nav aizmirsuši, jo kamēr cilvēks dzīvs, Jurij, viņam piemīt atmiņa...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas