Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Valstij jāmaksā 100 tūkstoši latu Talsu traģēdijā cietušajiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zinātājs
z
Nerunā, lūdzu, par to, ko nezini. I.Jaunalsne ir pati arī atklājusi intervijā, ka viņa tajā laikā gaidīja bērniņu un pārdzīvotais ietekmēja grūtniecības norisi un bērniņa un mātes veselību pirmajos dzīves mēnešos. Tāpēc labāk paklusētu, pirms kaut ko te bubini.
Zilite
Z
" ... par kaadu metrapoli tumsa pluust , bet taalu debesiis jau sudrabs kuust ..." Arturs Kaugars
Buba
B
Penča draudi atgādina "Briljanta rokas" namu pārvaldnieci: " Ja publika nepirks loterejas biļetes noslēgsim gāzi!"
Taradaikins
T
speciaali leenaam , pamazaam lai tas neizklausiitos tik graujoši un amatpersonas mieriigi vareetu guleet itkaa nekas nebuutu bijis , tas pasaakums jau no paša saakuma bija kriminaali organizeets , ar paaugstinaatas biistamiibas iekaartu izklaideet cilveekus kuriem ar to nav nekaada sakara ( straadnieks kurš straadaa grozaa tiek speciaali instrueets ko apliecina ar savu parakstu žurnalaa, izskataas ka tam operaatoram ar zinaašanas par drošu riiciibu ar šo iekaartu bijušas nulle veertiibaa ,piebaazt grozu ar taadu massu cilveeku) , par šo noziedziigo riiciibu aiz resteem bija jaased ne tikai tam nelgam šoferim - operaatoram ...
NAV VIENALGA
N
"par 2007. gadā notikušo traģēdiju Talsos " kurā gadā?
Blabla
B
Kaut kas tik stulbs un cilvēka cieņu pazemojošs laikam var notikt tikai LV - jātiesājas 14 (!!!) gadus, lai saņemtu kompensāciju. Te pat ķeblim ir skaidrs, ka prasība bija pamatota un apsūdzētie ir 100% vainīgi notikušajā.
pareizi
p
Nu bus nauda par ko cilveku uzturet muza garumaa.
loms
l
Sen jau vajadzēja samaksāt ko var ņemties.
Kaut kas te nav kārtībā
K
100 tūkstoši reāli traģēdijā cietušajiem, 12 tūkstoši Ilzei Jaunalknsnei par ciešanām saistībā ar viņas sarunas publiskošanu, kurā atklājās, ka raidījums "Nekā personīga" ir korumpēts.
@
@
Ja iedzīvotāji paļaujas uz AMATPERSONĀM un izmanto SPECIĀLI PIEDĀVĀTU iespēju, tad par ko te var runāt? Ja lūzni nepiedāvātu, lūzni neizmantotu. Kam tas bija jāizsver? Iedzīvotāji nozaga to autopacēlāju vai ar varu piespieda vadītāju pacelt pārslogotu grozu?
G
G
Vispirms par morālo atbildību no vecākiem.Vai kāds tīši sēdināja viņu bērnus pacēlājā? Vai par kaut ko nav jāatbild pašiem? Cik ilgi var prasīt no valsts naudu? Vai tas palīdzēs tiem kuru vairs nav? šeit nu tiešām ir jāizvērtē visi morālie aspekti, ne tikai naudas aspekti.Saprotams, ka katram sāp, bet kā ir citiem?
Arturs M
A
Vai politiskā priostitūta Dainis Turlais negrib piedalīties naudas atmaksā,citādi,kā vienmēr,par visu atbild nabaga Valsts?!
@
@
Valstij ir jāmaksā kompensācija, jo valsts algoti darbinieki formās pieņēma nepareizus lēmumus un veica nepareizas darbības. Kā valsts maksā nepamatoti ieslodzītajiem vai kriminālnoziegumos cietušajiem, tā arī šeit pienākas kompensācija par nodarījumu pret cilvēku, jo cilvēks ir svarīgāks par naudu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas