Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Valsts augstākās amatpersonas izplatīs paziņojumu par valodu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sandra
S
Prezidenta kungs,lūdzu atlaižiet arī šo Saeimu!
Gusts
G
Izskatās, ka lielākā daļa valsts amatpersonu ieskaitot Vienotību grasās veidot šādu poltiku: "Krievam devu, krievam došu..." Bet ne poltiku: "Tur pie Baltijas dzintara jūras latvju valoda dzidri kur skan..." Man šada politika nav pieņemama uz tikšanos 18. novembrī 18:00 lāpu gājienā, ko rīko Visu Latvijai viņi vismaz darbojas pēc scenārija: "Tur pie Baltijas dzintara jūras", bet ne okupantu Rīgas dome vai astes žmiedzēji kājstarpē, kas darbojas pēc scenārija: "Krievam devu, krievam došu"
alberts
a
"Izplatīt" paziņojumus es arī varu un to daru - BET? kada jēga? Macaties kiriļica trīs burtus tad uzsitiet tiem sētu mietus un varēsiet lūret uz Lietuvu un Igauniju.Pa šķirbu.
Pareģis
P
Parakstieties vien! Es jau redzu, kuriem Latvijā tiks izdota vilka pase. Ha-ha-ha! Laimīgu ceļu!
dupsis
d
...Loti iespejams, ka sis augstakas amatpersonu pazinojums ka tads, bus provokativs un izprovoces krievus vel vairak...
Jā...
J
Ja divas nācijas pretendē uz vienu teritoriju, valdībai ir jāizskaidro ar ko tas var beigties. Situāciju īpaši skaudru dara tas, ka krievu nācijai, tepat aiz robežas, ir savs valstiskais veidojums kur viņa var brīvi attīstīties savas valodas un kultūras vidē, tāpēc šīs Krievijas imperiālistu marionešu aktivitātes, ir īpaši ciniskas un neapšaubabi vērstas uz Latvijas rusifikāciju un latviešu tiesību ierobežošanu t.i. latviešu ''izstumšanu'' no savas vēsturiskās teritorijas un Latvijas valstiskuma likvidēšanu.
es tam Gogi
e
nesalīdzini frančus un beļģus ar mūsu situāciju, tiem ir pavisam cita vēsture, kā arī mentalitāte un kultūras līmenis
  • 1
  • 0
Gogi
G
Punktiņš jau šajā kaujā piedalīsies tikai ar savu šļupstēšanu. Tāpēc tik droši ļerkst.
  • 1
  • 0
.
.
" krievu nācijai, tepat aiz robežas, ir savs valstiskais veidojums kur viņa var brīvi attīstīties savas valodas un kultūras vidē" -- Bet Beļģijas frančiem ir pilnīgi līdzīga situācija, tomēr nevienam Eiropā neienāk prātā tas nacistiskais padoms, ko jūs mums sniedzat. Kāpēc? Tāpēc, ka esat no kādas neattīstītas cilts, lūk, kas ir tas iemesls jūsu izpausmei.
  • 0
  • 2
twitter.com/PretVL
t
"Vienotība" pati izvēlējās aizlīmēt koalīciju ar nelabi smakojošām "Visu Latvijai!" neonacistu balsīm, pašai par to arī būs jāatbild - nav ko slēpties aiz tautas muguras. Rezultātā nonāks turpat, kur Tautas partija - politikas mēslainē. Tas ir tikai laika jautājums.
Laimonis
L
Ījabs kļūdās. „Augšā” ejošā politiskā „histērija” ir radusies no krievu vardarbības pret mazskaitliskajām tautām. Atcerēsimies Dienvidosetiju un Abhāziju, kuras Krievimpērija atņēma Gruzijai. Šodien sabangojusies Kosova – tur arī kādiem tūkstošiem sagribējies Krievijas pilsonību. Krievi nevis domā par savu koloniju atstāšanu, bet tīko pēc jaunām un šķeļ tautas, cik vien spēj. Tikai dumjš vai aizmidzis cilvēks var palikt bez „iespaida uz cilvēku savstarpējām attiecībām ikdienas līmenī”. Mans Latvijas valsts pilsoņa pienākums ir novērtēt krievu, vai „krievvalodīgo”, kuru esmu sastapis, un saprast – vai viņš ir ienaidnieks, draugs vai vienkārši muļķis latviešu mājvietā. Ar ienaidnieku nav jāsarunājas nekādā valodā, no ienaidnieka ir vismaz jāizvairās. Ar muļķiem ir vēl sarežģītāk – muļķis ir neprognozējams.
.
.
Vnk jūs esat noslogots ar negativismu, un tādējādi neizprotat krievu dvēseles skaistumu. Jums, kurš it kā skaitās kristietis, būtu jāzina mūsu dzejnieka Fjodora Tjutčeva dzeju: Эти бедные селенья, Эта скудная природа — Край родной долготерпенья, Край ты русского народа! Не поймет и не заметит Гордый взор иноплеменный, Что сквозит и тайно светит В наготе твоей смиренной. Удрученный ношей крестной, Всю тебя, земля родная, В рабском виде Царь небесный Исходил, благословляя. 13 августа 1855
  • 0
  • 0
konsttantīns
k
Vai krievu valoda ir EIROPAS SAVIENĪBAS VALODA?
konstantīns
k
vai krievu valoda ir EIROPAS SAVIENĪBAS VALODĀ?
Tūlīt
T
nāks Uts,Auns un Āzis un pasūtīs visus c...irst!
konstantins
k
vai krievu valoda ir EIROPAS SAVIENĪBAS VALODA?
Valdis
V
Kur nu bez bijušā komunista Bērziņa paraksta...
puktiņam
p
Tā senila veča murgus. Viņš ir krietni aizkavējies PSRS domāšanā
Ministry of Truth
M
Hmm, runās ar latviešiem un krieviem, atbildot lielkrievu impēristiskiem šovinistiem? Un kā tad ar tiem ukraiņiem, baltrkrieviem, poļiem un citiem, kas dzīvo Latvijā? Tie tagad ir latvieši vai krievi? Krievu īpatsvars Latvijā nebūt nav 40%, par to valsts statistikas datos katrs var pārliecināties. Krievu vidū ir visvairāk to, kas šovinisma un naida dēļ nav naturalizējušies, tas gan.
.
.
Ja skaitīt kopā ar Krievijas krieviem, tad latviešu procents Latvijā ir 0,000...1.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas