Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Valsts kancelejā vadītājiem bijusi mazāka alga par padotajiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle(īstā)
L
Bardaks valsts pārvaldē turpinās pilnā sparā...JL esmu smagi vīlusies. Kas viņiem traucēja veikt valsts pārvaldes reformu? Tagad vēl 16 monopolistiem atļauj maksāt prēmijas, nu varēs atkal tarifus skrullēt un tautai maukt ādu pār acīm...
Lelle(īstā)
L
12.27 un 12.32 Neesmu es, tas viens lohs manam nikam uzsēdies...lai jau papriecājas...
Ieva
I
Vienkārši uzskatu, ka pasaulē ir tik daudz aktieru, mūziķu un sportistu, no kuriem praktiska labuma nekāda, tikai tā iespēja par viņiem fanot....
robins huds
r
Lai privāti strādājot, vai nu advokātu vai juristu, lai - Ivars Mēkons saņemtu - Ls 2200.-, būtu jāstrādā ar melnu muti, bet te - deldē tikai - bikšu dibenu, un vēl uz tiesas procesiem līgst dārgus advokātus, kā piemēram - Kultūras ministrijā.
Sniper'sEye
S
Kādēļ priekšniekam jābūt vislabāk atalgotajam, -- priekšnieks vada padotos, bet padotajiem par Veismani nu gudrākiem gan jābūt: citādi -- kauns dzīvot!
smieklīgi
s
Tad taču lai iet VK juristi ar Ivaru Mēkonu priekšgalā konkurēt juristu darba tirgū!!! gribētu redzēt, kurš advokātu birojs viņu sņemtu un kurš solītu šādas algas!!! Tie nu nav tie super-eksperti, kurus kāro citi darba devēji.
Lelle
L
Tu esi rupja & nejauka!
Ieva
I
Tad turpmāk ieceļam amatos misterus, misenes un misisenes? Vai arī tieši otrādi: neglīteņus, lai ietaupītu valsts budžetu?
Lelle
L
Gunta Veismane ir godīga un skaista. Un viss!
Eli
E
Re, kā viņi tur šeftējas ar nodokļu maksātāju naudiņām... Vai nav blēži un parazīti?
Ieva
I
ņemot vērā, ka arī vadītājai tā alga ir daudz par lielu, īpaši tāpēc, ka tiešām nav skaidrs, ko tādu dara ministri, īpaši premjers, ja saskaņo un koordinē cits....
dzeris
d
īstenībā Valsts kanceleja vispār lieka iestāde, kas dublē ministriju funkcijas un nodarbojas ar 'saskaņošanu", "koordinēšanu", utt., neliels birojs pie Ministru prezidenta mierīgi to visu varētu izdarīt reizes desmit lētāk. Tas kancelejas pēdējasis projektas par 6 miļjonu vērtu ierēdņu izglītošanu, kā arī "ierēdņu reformas" kārtējais absolūti neadekvātais plāns jau arī parāda šīs te iestādres potenciālu.
re kā
r
es arī par to iedomājos, cik cilvēkus atlaida, lai daži varētu turpināt saņemt uzpūstas algas
edgars
e
Taa nav sistemas acgarniba, ka padotais sanem vairak kaa prieksnieks. Ja padotais ir labs eksperts, tad vinu jaalgo pec principiem, ka vina konkure sadu ekspertu tirgu. Vertikala veida atalgojuma sistema nav ta pati labaka, jo prasa prieksniekam maksat vairak par visiem ekspertiem, lai tikai butu vairak, jeb ekspertiem mazak, jo prieksnieks ir pastulbs :)
bij. ierednis
b
Prieknieku patiesas algas pasleptas paklauto uznemu padomes un ES projektos. Padotie zin prieknieku patiesas algas un lai nekurnetu viniem spiesti piemest pie pamatalgas. Sanak it ka acgarniba, bet ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas