Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Valsts kontrole pārbaudīs Jūrmalas uzņēmumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha..ha
h
..ne tikai pārbaudīt..bet pa vīlītei izkratīt to ...ar visiem vīreļiem baltajā uzvalkā..Kaut kāds ''''akstu kantorelis'' ne DOME!!!!!!!!!!
fox
f
Sudrabas k-dze varētu vislielāko uzmanību pievērst Jūrmalas namsaimniekam,jo tā ir Munkevica k-ga visiemīļotākā naudas atmazgāšanas vieta.
Pipo
P
Ziepējiet,nu un tad .
:))
:
pamodās no salda miega.
Bo
B
Novāciet tak beidzot šīs aptaurētās tantes bildi no galvēnās lapas, apnika jau uz viņu skatīties. Tāpat viņa nekad neko nav izkontrolējusi un neizkontrolēs.
CC
C
Kad mēs Jūs Sudrabas kundze redzēsim aiz restēm par sadarbību ar VDK?
SS
S
Sudrabas kundze kad mēs beidzot kādu valsts apzadzēju redzēsim aiz restēm?
nīgrais pīrādziņš
n
Bet visā visumā tas viss ir ļoti skumji un bēdīgi. Fakts, ka ne par kādu ilgtermiņa attīstības stratēģiju kapitālsabiedrībās nevar būt ne runas, jo ieradīsies nākamais loceklītis, kuram būs savs redzējums, vajadzības vai idejas un uzliks veto. Visu kas darīts līdz šim uņitāzā un taisam savādāk. Sanāk tāda haotiska darba imitācija, jo cikls turpināsies un nākamais neizvietojamais kadrs izdarīs to pašu. Patstāvīgie darbinieki var mēģināt ieturēt kaut kādu nebūt kursu, bet tikai rutīnas darbā, visu kas attiecas uz izaugsmi nomaina katrs nākamais loceklītis. Protams pastāv iespēja, ka kapitālsabiedrība darbojas neklausoties kārtējā vāvuļotāja, ielikteņa spriedumos, bet tas atkal rada risku personīgai atriebībai, kas rezumētus banālā, ierindas darbinieku atlaišanā. Vot i visi nodūruši galviņas sēž un skrubina ikdienu, ik pa brīdim imitēdami rosību kārtējā iznireļa vajadzību apmierināšanai. Tas no darbinieku viedokļa. Kas attiecas uz personālijām, nu tur viss skaidrs. Tā tāda līdzekļu un rebīšu pārdale sev vēlama grupējuma/atbalstītāju interesēs. Un alles, ne jau tamdēļ, ka viņi būtu ahūnākie speciālisti vai nozares guru. Saku paldies dievam, ka manas barotnes ir privātajā sektorā, jo ja piemēram manā darbavietā iesoļotu Ančāns vai Maksis un paziņotu – tagad visi rakstīsim ar kreiso roku! Tā būtu katastrofa. Nonāktu cietumā, jo pirms tam ar krēsla kāju būtu sadragājis tā imbacila tukšo galvu. Šausmīgi, vai ne? Bet cilvēki cieš, klusē un cieš. Ņemsim par piemēru to pašu Maksi. Klusie ūdeņi ir tie dziļākie un tā kā Maksis nav dzirdēts runājam, varam pieņemt, ka viņa galvā ir nevis klusums, bet gan viņš šķetina dziļi filozofiskus dialogus ar sevi par Platona darbu „Valsts” vai apstrīd Renē Dekarta „Pārrunas par metodi”. Nu vismaz risina šaha uzdevumus. To mēs nezinām, tāpēc būtu varen jautri, ja sāktu likt Maksim runāt. Lasīju sludinājumu :”Pensionārs ar augstāko izglītību novedīs vājprātā valsts iestādi vai kādu konkrētu ierēdni pēc Jūsu izvēles”. Esmu gatavs tādu pensionāru salīgt, lai Maksis un Ilmārs cauru diennakti būtu spiests pildīt savu deputāta pienākumu un rakstīt atbildes uz vēstulēm. Būtu labi, ja presings būtu tik spēcīgs, ka Ilmim vai Maksim pārdegtu kāds kvēldiegs un šie pieliktu sev roku. Tas būtu nereāli jautri patiesībā. Ar gara acīm redzu avīžu hedlainus kas vēstī: „Neizturot darba slodzi, savas nepabeigtās mājiņas bēniņos pakāries Jūrmalas domes deputāts Ilmis”. Nobeigumā līdzjūtību izsaka Slokas romu biedrība un pamestā Priedaines atkritumu poligona bomžu komūna. Ai, nieki tas viss. Zeme griežas ap sauli, upe tek uz jūru un deputātiem ir tik bieza āda, ka pigmeju gaudas nesasniedz to apziņas dzīles.
Tā tas ir
T
Nesatraucies. Būs arī paziņojumi pēc tam. Tas, ka atradīsies par ko bļaustīties, ir kā "āmen" baznīcā, jo nav kļūdu tikai tiem, kuri neko nedara. Un, pat ja nav tehnisku un formālu kļūdu (kas gan ir diezgan neiespējami), tad VK ir iespējas interpretēt pieņemtos lēmumus - skatīties uz lietām no cita skatu punkta. Piemēram, ierēdnis ir nolēmis, ka pašvaldības interesēm un likumam vislabāk atbilst tāda rīcība, bet VK var uzskatīt, ka pašvaldības interesēm un likumam vislabāk atbilst šitāda rīcība.
???
?
Kurā skolā tu mācījies?
luuk
l
Sudrabu par premjeru! Es balsošu par 5. sarakstu TAUTAS KONTROLE, par Šveices referendumu sistēmu un nodokļu pazemināšanu!
Zinta
Z
Kāpēc tikai no 2009. gada???? tieši treknos gadus jāskatās!!!!
dzeris - ???
d
Cik % Jūrmalas iedzīvotāju uzticību bauda JD? Kāds sakars elementārai deputātu un amatu pirkšanai un pārdošanai ar demokrātiju? Demokrātija nenozimē - jūs mūs ievēlat, un tagad stāvat pie ratiem, mēs te darīsim, ko tikai gribēsim. Tiešās vēlēšanās ievēlēts mērs būtu spiests rīkoties iedzīvotāju interesēs, un arī atbildētu par padarīto iedzīvotāju priekšā, un dažādas interešu grupas varētu to ietekmēt daudz mazāk. Tā notiek vairumā demokrātiju.
Mad Max
M
Shii kundze peedeejaa laikaa mazliet apnikusi,- ar pazinjojumiem skrien pa priekshu... Buutu darbu padariijusi un tad kaut ko pateikusi, bet tagad saak izskatiities, ka kundze gatavo sev kaut kaadu platforminju un censhas kaadam izpatikt, nevis ruupeejas par valsts finanshu liidzeklju izlietojuma kontroli.
aisbergs
a
Tie bija tikai neveiksmīgie gadījumi, kurus žurnālistiem, pateicoties skauģu sniegtajai info, izdevās izskaitļot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas