Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Valsts nesola iegādāties dekoderus trūcīgajiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dala divi
d
piedodiet bet links ir sanaca kepigi bet kam vajag sapratis
alternatīvais
a
neliels lietotāja apskats par alternatīvu "monopola" kastītei..
ezis
e
Man iznāk tikai 3,9 miljoni uz 100 000
?
?
Mūsu interese ir atslēgt visus kanālus no analogās apraides iespējami ātrāk,» skaidroja Latvijas Valsts radio un televīzijas centra sabiedrisko attiecību vadītāja Ieva Līne. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Vai galvenais tā kā nebūtu iedzīvotāju intereses? Kam bija vajadzīga šī pēkšņā sasteigtā pāriešana uz digitālo TV? Visticamāk, ka tas atkal nemaz nav tik nevainīgi kā jau viss pie mums...
nja
n
zinat , latvijas laukos kas nav latgale veci cilveki krieviski ari lielokoties nesaprot , nemaz nerunajot par jaunatni , bet nu digitalajai tv ir tada iespeja ka valodas izvele , ta ka iespejams ka vares atrast ari kadu kanalu kuru var parslegt uz franchu valodu :)
he
h
atraduši par ko uztraukties.. nebūs tv - nevajag! gadiem uztieku bez tās kastes un neko - dzīvojam... bet savus dekoderus lvrtc, lattelecom, sm un visa ES biznesa bražka, lai iebāž sev.. paši zināt, kur..
Oskars
O
Jo VALSTS labākie EKONOMISTI ,kā Šķēle,Kalvītis Šlesers,Godmanis utt uzrakstīja PROJEKTU un par to saņēma MILJONUS un tagad EK brauks PĀRBAUDĪT un sola panemt līdzi KARĀTAVAS.
fufel
f
Vaira Vīķe aicina palīdzības fondus un glābšanas komitejas veidot, jūs te par dekoderiem.
AA
A
tev kāds ar varu spiež to ekonomisko paku? tak paņem tikai Latvijas kanālus - LTV1, LTV7, Tv3, LNT un TV5. Diez kā tad visu laiku iztiki bez vācu un franču kanāliem, tagad pēkšņi savajadzējies. Starp citu, laukos cilvēki (it seviški vecie) vairāk saprot krieviski, nekā angliski, visticamāk, tāpēc arī piedāvājums vairāk ar krievu valodu. Par konkrētu kanālu (piemēram, Ohota i ribalka) gan varētu pastrīdēties
?
?
Ekonomiskajā pakā no 16 programmām 5 tikai krievu valodā. Es nezinu krievu valodu. Kur programmas vācu un franču valodā? Vairāk nekā dīvaini. Kas par to atbild?
!!!
!
Kāpēc mani ar varu bāž RU RU RU informatīvajā telpā? Nekā nebija, nopirkšu šķīvi un skatīšos ko gribēšu, nevis ēdīšu, ko man ar varu piedāvā!
rrr
r
a latviski kāds var pateikt kas notiks ja mnebūs dekodera? un jauna televizora?
I.V.
I
Mani tas piedāvājums neapmierina. Nu, piemēram, Ekonomiskā paka: Oxota i ribalka, 1. Baltijas kanāls, REN TV Baltija, RTR Planeta, OE (Mūzika un izklaide RU) - mēs tā kā NVS esam iestājušies vai? Kaut kā nezināju, ka krievu valoda ir ES oficiālā valoda. Jaunieši krievu valodu nezin. Vairāk nekā dīvaini. Priekš kam man tāda paka?
Oskars
O
Tad lai LTV turpmāk no Latvijas finansējuma arī netiek iedalīti neviena santīma ,skatīšos DEBESĪS un domāšu kā PAKĀRT Latvijas IENAIDNIEKUS-IZSAIMNIEKOTĀJUS-NODEVĒJUS.
budzis
b
Kads te sakars ar krievu programmam??? Fakts ir tad, ka no nakos gda jau Latvijas kanalus analogaja neradis pa gaisu - bus tikai ciparu veida

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas