Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Valsts partijas varētu finansēt jau 2011.gadā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilis
v
Vai Andrim čungurs aptrūcies,ka vēlas valsts finansējumu?
Vuarzazi
V
Vai TP un LPP/LC ir iemaksajuši soda naudu par Pārkāpumu Saeimas vēlēšanu 2006 : (Diena 25.10.2007) : Likumigs priekšvēlēšanu izdevumu apmērs Ls.279'631.20 Tautas Partija …… Ls.529'980.54 pārsniedz 189.53% LPP/LC ………….. Ls.401'610.26 pārsniedz 143.64% Nelikumīgi saņemti ziedojumi Tautas Partija …… Ls.555'430.- LPP/LC ………….. Ls.18'055.97
Andris
A
Beidzot notiks kaut kas sakarīgs. Partijas varēs nodarboties ar to, kas tām jādara - nevis visu laiku domāt par to, kā piesaistīt politbiznesmeņu naudu. Ziedojumi partijām joprojām būtu jāatļauj, bet, iespējams, ziedojumu no viena cilvēka nevajadzētu turēt 10 tūkstošu līmenī, bet nedaudz mazāku. Citādi 30 ziedotāji var saziedot tos bēdīgi slavenos 300 tūkstošus, kas ļāva "sabraukto ezīšu vadonim" Šķēlem nopirkt vēlēšanu iznākumu 2006.gadā.
filozofs
f
jaalikvidee iipašnieku partijas , taas tikai tendeetas uz valsts liidzekļu izlaupiišanu , ar likumu noteikt biedru naudas un valsts finanseejumu, ziedojumi uzskataami par mafiozu riiciibu , kam naaviigi gribas lai ziedo valsts kontaa , no taa varees izmaksaat varas partijaam , priekš kam partijaam miljonus , fufaikaam ko baazt uz veeleešanaam ļaudiim ausiis , dodiet reaalus darbus , lai labums valstij un taas pavalstniekiem, novest valsti liidz kliņķim un tad teelot Antiņus kuri nu cirtiis stikla kalnaa... zaabaki .
nu re
n
es nesaprotu kaapeec 2% un kaapeec pirms staada kaadu likumu nevar pakonsulteeties ar citaam valstiim, piemeeram Vaaciju, kur arii partijas dabuu naudu no nodokliem, tikai no saviem samaksaatajiem nodokliem, un tik daudz cik vietas ieneemusi Bundestaagaa kaads var pateikt kam man buutu jaaaizsuuta sis ieteikums? sirds nelauj nepakonsulteet
?
?
Vai pareizi saprotu ka tikai *viena* partija, kurai ir 2% no balsīm Saeimas vēlēšanās var cerēt uz subsidījām? Ņemot vērā cik populāras ir vēlēšanas apvienības - kopš likums (kas faktiski nav vēlētāju interesēs) tika pieņemts pirms 6. Saeimas vēlēšanām tādas atļaut - jautājums ir būtisks. Kādas subsidījas saraksts ar daudzām partijām var cerēt saņemt, ja saraksts sasniedza 2% barjeru?
imants
i
Patiesībā ne jau tas ir būtiskiākais kaut arī ļoti svarīgi. Būtiski ir tas, lai visām partijām spēles noteikumi ir vienādi. Tāpēc ir jāparedz kriminālsods partiju priekšsēdētājiem, par likuma pārkāpšanu partiju finansešanas jautājumos. Un partiju diskvalifikācija vēlēšanās par velēšanu vai partiju finansēšanas likuma pārkāpšaanu. piemēram jau šodien var diskvalificēt dažas partijas, ja tās teiksim līdz 01.03.2010. neapmāksas pietiesāto par pagājušām vēlešanām.
Vientulais vilks
V
URAAAAAAA.ES un mani gimenes locekli dibinas partijas.Izdevigs bizness.
Ieva
I
Ja divus procentus ņem par kritēriju, tad vismaz divus procentus no visu vēlētāju, nevis vēlēšanu dalībnieku skaita.
veletajs
v
tādā gadījumā uz vēlēšanām es neiešu! nejūtos parādā nevienai partijai 50 santimus. Un kā pateicību par labu darbu saldējumam arī naudu nedošu!
Ieva
I
J
Visis ir vienlīdzīgi, bet da
V
Nu vistiņas, pīlītes, kaziņas, gosniņas, ēzeli u.c. zvēri dosimies pie cūkām? Vai tomēr gaidīsim kamēr mūsi zirgs arī nosprāgs.
Vēlētājs
V
Nav nopelnījušas!
pensionārs
p
Kad partijas atdos sociālā budžeta miljardu,atņemtos pensiju 10 un 70%?
Atis
A
Par kādiem nopelniem? Vai tāpēc tika samazinātas pensijas un bērnu pabalsti?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas