Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Valsts pārvaldē pieaugusi tendence pārskaitīt avansā līdzekļus uz nākamo gadu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Klibs Aita
K
Ilgus gadus tā balsoja par Gorbunovu - pēc frizūras. Un tāpēc, ka jābalso tak, tā Rīgas Balsī teica. Tagad attapušies, ka tāds balsojums bija zils. Meklē citu. Bet vēl 2000. gadā daudzi no balsotājiem par frizūru vēl nebija tantiņonkulīšu vecumā, kurā neizšķir, kas kustās. Demence un slikta pārtika dara savu.
XXL
X
Lūk arī atklājas Latvijas vidējais velētājs visā savā saprātīgumā! Jauna frizura politiķei un nav vairs svarīgi, ko viņa tur saka!:)
zahars
z
Sudraba labi zin šo situāciju ar gada beigām valsts iestādēs... kad ministrijas ar savām reformu un tīrīšanu novājinātajām kapacitātēm, kas pareizinātas ar straujiem un mazpārdomātiem MK lēmumiem (piem. Eiropas naudas strauja apgūšana) plēš matus un fantazē, kur likt naudu , lai nepaliek kontos. Runa ir par hronisko Valdības vadītāja un finanšu ministra vājumu, kas nespēj noregulēt naudas plūsmas, lai tās būtu izmanojamas , nevis forsēti apgūstamas.... gada beigās ar lielākiem vai mazākiem pārkāpumiem.
ierindnieks
i
Metode uzlabot rādītājus kopā ar ES prasībām tuvinātu statistiku- šajā stāvoklī , kurš eksponē ekonomistu trūkumu ( ir tikai politiski pareizi projektu vadītāji), nav tikai Vienotības metode, lai piesegtu politisko grupu ministrijās jebkuru pieejamo līdzekļu pārdali pirms mērķizmantošanas. Šeit pamati ir no Šķēles, Godmaņa, novados aktīvi šīs metodes variē " zaļie nacionālie patrioti". IUB uzņēmēju sūdzības daļēji atsviež, jo ES projektu nauda tiek sadalīta mazākos projektos (iepirkumos) novados vai nozarē. Shēma- novadā ES fondu līdzekļiem rekonstruē virkni objektu, iepirkumi tiek sadalīti, lai daļa būtu t.s. "mazie" iepirkumi., Uzņēmēju atlasē (iepirkumu komisija, kura sastāv no pareizi virzītiem ierēdņiem) tiek atsviesti konkurenti, kuru rādītāji ( iesk. cenu) atbilst kritērijiem. Pareizā firma( piem. nekustamo īpašumu firma, kuras palīgnozare ir rekonstrukcija, bet nav ne resursu, ne kadru, īsā laikā IUB uzvar iepirkumu konkursu sērijā, lielākos objektos veidojot komandsabiedrības ar partneri vai pēc tam, atskaitot pienākošos peļņas procentus, ar starpniekiem meģina projektu realizēt. Rezultāts- daļa iepirkumu nepietiekošā kvalitātē tiek realizēti ar kavejumiem, daļa, no kuriem atskaitīta % daļa avansu sakumā, paliek nerealizēta, jo pēc atskaitījumiem dēļ izmaksām nav realizējama). Tā nav fantāzija, bet reāla shēma notikušam scenārijam konkrētai ES fondu iepirkumu konkursu sērijai novadā, kurā vēletāji deva priekšroku ZZS.
nu jā
n
Sudrabas kundze ir viena gudra ,godiga un glīta Latvijas sieviete.Es balsotu pat viņu ,jo viņa tiešām ir pelnījusi būt par Latvijas Prezidenti. ---------------- Moloģec Maška, horošo napisala.
!
!
Alelujā! BVeidzot tas pakulu kumšķis ir nost un izrādās, ka zem tā ir glīta kundze nevis meža dīvainītis! Apsveicu!
vilks
v
Iedomājieties, cik indīga viņa kļūs, ja nedabūs kāroto ..... brrrrr, bail paliek! Vienīgās ''zāles'' tad varētu būt VK pilnvaru paplašināšana. Kad VK būs spiesta nodot savus materiālus prokuratūrai, tad beidzot atklāsies, ka visi šie atzinumi un Sudrabas runāšana ir... čušš
Es par Sudrabu.
E
Sudrabas kundze ir viena gudra ,godiga un glīta Latvijas sieviete.Es balsotu pat viņu ,jo viņa tiešām ir pelnījusi būt par Latvijas Prezidenti.
Terminators
T
Šitā ir Sudraba ? Nevarēju iedomāties, ka viņa var tik labi izskatīties. Pilnīgi komplimenti jāsaka :)
Viena
V
Nu, leišu krievisko Daļu (ne Danu, a varb.tu domāji Danu International?) nav par piemēru te ko likt (īpaši izskata ziņā).
jautājums
j
Daudz un pa tukšo runāt? Nū...Runāšana -Sudrabs!
Žuks
Ž
Sakārojies ne pa jokam tas prezidenta amats! Nekad nevajag likt amatā cilvēku, kas pēc tā tiecas par katru cenu!
zaķis
z
Vilks met spalvu, bet ne tikumu! Kāpēc vienmēr tiek bīdīti vadošos amatos cilvēki, kuriem vienīgā izdevusies īpašība ir daudz runāt, un parasti pa tukšo, bet pēc tam savas izdarības attaisnot ar to, ka nav pareizi saprasti...
Gi
G
kurš viņai iestātījis, ka nomainot frizūru tiks par prezidenti? Sakārtojot matus uz galvas jau tas sviesc no galvas viņai nezudīs:)
fotošops
f
Pēc bildes fotošopa arī Gorgona pēc Sniegbatlītes izskatīsies

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas