Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Valsts policijas priekšnieka amatam pieci kandidāti

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece pieņēmusi Valsts policijas (VP) priekšnieka Valda Voina atlūgumu un jau uzsākusi pārrunas ar pieciem Valsts policijas priekšnieka amata kandidātiem.

Starp kandidātiem ir Rīgas reģiona policijas priekšnieks Ints Ķuzis, VP Galvenās kārtības policijas priekšnieks Guntars Marķitāns, VP priekšnieka vietnieks Galvenās Administratīvās pārvaldes priekšnieks Artis Velšs, VP Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Ralfs Kviesītis un VP Policijas koledžas priekšnieks Aigars Evardsons.

L.Mūrniece augstu vērtē V.Voina līdzšinējo veikumu un ieguldījumu Valsts policijas (VP) attīstībā. V.Voins savu profesionālo darbību turpinās no nākošā gada vadot Ostas policiju.

"Uzskatu, ka Voina kunga profesionālās prasmes ir ļāvušas Valsts policijai sekmīgi realizēt strukturālās reformas un motivēt policistus darbam smagajos krīzes apstākļos. Šobrīd ir svarīgi atrast piemērotāko kandidātu, kurš spēs turpināt Valsts policijas aizsākto kursu, sekmējot vēl lielāku policijas darbinieku profesionālo izaugsmi un sabiedrības uzticības vairošanu policijas darbam. Esmu pārliecināta, ka Voina kunga zināšanas un prasmes dos nozīmīgu ieguldījumu Ostas policijas attīstībā," norāda L.Mūrniece

Nākošo Valsts policijas amata kandidātu, kas tiks virzīts apstiprināšanai Ministru kabinetā, ministre plāno paziņot 23.decembrī.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

saistītie


* Valsts policijas šefs Voins iesniedzis atlūgumu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas