Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Valsts prezidenta kanceleju vadīs Rinkēvičs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jautrais
J
Āzi par darznieku.
lno
l
Kur palicis mans komentārs? Acīmredzot diena.lv ērti var justies tādi kā čelovek:)
lno
l
Man kā naivam optimistam nav izdzisusi cerība, ka no Rinkēviča skūpsta neglītais vardulēns Zatlers pārvērtīsies skaistā princī. Nenogurstošajiem tikumības sargiem uzsveru, ka teiktais domāts kā alegorija, nevis mājiens uz homoseksuālu draudzību:))
zvirbulēns
z
Kur palicis mans komentārs - diena.lv?
@
@
Labs palīgs nav tik liels, lai noslēptu atirušās vīles, kas protežējamajam kungam var gadīties ik mirkli. Un, kamēr fonā Lase smaida, tikmēr viss būs pa vecam. :)
zvirbulēns
z
E.Rinkēvičs vairāk nekā vienpadsmit gadus bija Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs. «Ir laiks jaunām lietām un jauniem izaicinājumiem,» Dienai sacīja E.Rinkevičs. ----------------- Kā mani biedē visi tie, kuri teic, es esmu gatavs pieņemt jaunus izaicinājumus. P.S. Vadīt prezidenta kanceleju, protams, ir kritiens uz leju, ne izaicinājums, bet tomēr, no tiem, kuri atklātā tekstā runā par izaicinājumiem vai gatavību to pieņemt, arvien jāpiesargājās, ibo šie cilvēki kā likums ir savā ziņā slimi un slideni cilvēciņi.
ou jee
o
AM ir pilnīgā veldrē
zobenbralis
z
Ja skatas vesture, tad ir skaidrs, ka Rinkevics patiesiba vadija to aizsardzibas kantori visus sos gadus, jo ministri tik mainija kreslus un regojas oficialas bildes, kamer vins kartoja lietas. Ja vins nebutu tur bijis, diez kados meslos visa si militaristu banda butu jau sen iekulusies. Domat, ka Rinkevics bija viens tipisks ierednis un nekas vairak ir maldigi, tas tik parada, ka cilveki nezin, ap ko lietas grozijas taja kantori visus sitos gadus. Tagad paliek tik Veldre ar savu kavaleriju, diez ko tie Nato lautini paslaik doma? Gan jau kuluaru gangos splauj uguni, jo nu paliek tas kantoris ar visam nato naudam un zirgiem viena pajolina nagos. Ko vairs par Krieviju vai citiem elles iemiesojumiem bazities, vietejais armijnieku kantoris sastradas te uz karstam pedam tadus smukus meslus, ka zirgu godasardze liksies ka laba ideja.
Ansis
A
Tomēr apbrīnojami, kā šito ziņu tik ilgi izdevās noslēpt no preses!!!!! Tak ne jau šodien tika pieņemts lēmums, ka Rinkevičš no rītdienas maina darbavietu. Cerams, ka tas ir zināms vismaz kancelejas darbiniekiem. A citādi rīt no rīta pēkšņi darbā Stiprā vietā ierodas viens cits, pat ja kaut kur redzēts.
imants
i
ierēdnim labs kāpiens, lietaij ... No ierēdņa karjerajas viedokļa super, no valstiiskās lietderības... a kas ir valsts, kas no tās vairs palicis?
jumts
j
Vai ir jataisas uz karu ar Krieviju tagad? Jeb vai Zatlers taisas tomer atlaist Saeimu? Jeb Rinkevicam ir pusmuza krize agrak neka parasti tas notiek? Ko sis spejigais cilveks doma pasakt pie Zatlera?
ha
h
spēļmantiņas tiiek salikr]tas savās vietu]u]i'bņņās
brusubarda
b
Atskiriba no liela vairuma politikaniem vai ieredniem, kas sez tais kantoros no padomijas laikiem un ko nevar atlaist tikai tapec, ka vini nav ar tadu idiotibas pakapi, ko var pieradit eiropas cilvektiesibu tiesa, Rinkevics ir cilveks ar intelektu, kas ieredniem reti gadas. brinos, ka vins drizak nav vestures profesors universitate. Visi sak kaut kur, bet tie, kam galva strada labak neka lielam vairumam, tiek uz prieksu atrak tadas lietas, kur tomer vajag, lai cilveks spetu domat un rikoties. Rinkevics ir loti netipisks ierednis, tas nu gan. Parasti jau tur iekortelejas tadi dumaki lautini, kas tik prot papirus grustit un godigus cilvekus tiranizet ar savu birokratiju. Tapec varbut cilvekiem, kas valsts sekretaru nepazist, liekas jocigi, kas vins un ka.
Uldis
U
Kas ir Rinkevičs bez sava ilggadējā amata, kurā viņs uzradās nez no kurienes? Pozitīvi komentāri par kādu augstu ierēdni ir reti sastopama lieta, tāpēc lūgums kādam, kas zin pakomentēt vai pats nu jau bijušais sekretārs ir dienējis jelkādā armijā, jeb ir tikai veiksmīgs nato virziena admins.
taurenis
t
ja nu ir kads cilveks, kas visu so aizsardzibas bodi sajos gados notureja virs udens, tad tas ir rinkevics. kurs vel valsts sekretars tik ilgi stradaja, ka visadam partijam un koalicijam pat bija skaidrs, ka bez vina tas kantoris aizbrauks purva ar visu nato! bija vajadzigs kaut viens profesionalis taja slura, un rinkevics bija tas profesionalis. ja kadam nepatik, ka vina politiskie uzskati neesot plasi zinami, tad milie draugi, tas ir tapec, ka ieredniem vispar ta butu jabut. vai ta nepietiek jau to politizeto kemurausu, kas tup amatos, bet neka nejedz, ka tikai naudu kast? jabrinas tomer ir par to, ka rinkevics varetu but spejigs izturet zatleru. valsts sekretaram nekad par smadzenu mazspeju nav bijis jasudzas, un diez cik ilgi vins zatlera pelecibu un dumibu vares turet? tagad tik jataisas kavalerijas kaujam veldres vadiba, un katra zina ar pienacigu godasardzi. vienigais iemesls kadel varetu domat rinkevics ir piekritis, ir ka veldre acimredzot parspej visus parejos, kas aizsardzibas ministra kresla sedejusi. un var ari saprast, ka cilveks velas mainit ko sava dzive.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas