Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Valsts prezidents sveic Baraku Obamu ar pārvēlēšanu ASV prezidenta amatā

Trešdien, 7.novembrī, Valsts prezidents Andris Bērziņš nosūtīja Amerikas Savienoto Valstu prezidentam Barakam Obamam vēstuli, sveicot viņu ar pārvēlēšanu prezidenta amatā. 

Vēstulē Andris Bērziņš raksta: „Esmu pārliecināts, ka Jūsu pārvēlēšana ļaus Jums uzstādīt jaunus, ambiciozus mērķus gan ASV, gan starptautiski. Latviju ir ieinteresēta aktīvās transatlantiskās partnerattiecībās, it īpaši, ja runājam par ilgtspējīgu ekonomikas izaugsmi abos Atlantijas okeāna krastos.  Esmu pārliecināts, ka Jūs arī turpināsiet pasaulē veicināt demokrātijas un brīvības ievērošanu, jo tieši Amerikas Savienotās Valstis ir pazīstamas kā šo principu stingrākās aizstāvētājas.” 

Valsts prezidents apsveikuma vēstulē apliecina, ka Latvija turpinās partnerattiecības ar Savienotajām Valstīm, kopīgi veicot starptautiskas misijas, kas saistāmas ar demokrātijas veicināšanu un drošākas pasaules veidošanu.

„Ar prieku gaidu jebkuru iespēju, partnerattiecības saites starp mūsu valstīm stiprināt vēl tālāk, lai tādējādi veicinātu mūsu valstu bagātību un attīstību. Apliecinu savu augstāko atbalstu un labākos laimes vēlējumus Jūsu turpmākajā un cēlajā darbā,” vēstules noslēgumā uzsver Andris Bērziņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas