Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Valsts prezidentu Zatleru Tbilisi pārstāvēs viņa padomnieks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rasa
R
Ir situācijas, kad valsts prezidentu neviens nevar aizstāt. Laikā, kad Vešņakovs izsaka brīdinājumus Latvijai, Zatlera kungs spēlē basketbolu. Prezidenta zaudējums būs neatgūstams!
lux
l
Ir gan arguments, sportisti jāuzmundrina. Jāsmejas. Jēgas lielas jau drosi vien nebutu, bet padomnieks tiesam nevar pārstavet valsti.
ZAĶIS
Z
UZ GRŪZIJU NEBRAUCU- 1.MANI NELAIDA SIEVA-ŠĪ VĒL GRIBĒJA IEPIRKTIES ,2.MAN TRĪC ĻIPA,3.AIGARS TEICA -,,VALDIŅ NEBRAUC.KRIEVI SADUSMOSIES ,,
Ansis
A
Redzam kas Prezidentam ir prioritāte. Bet labi ka Zatlers nebrauc uz Gruzīju jo tur viņām nav ko smīnēt un smaidīt. Labi ka Godmanis pārstāva mūsu valsti.
gailene
g
IG skaidri un gaiši savā TV runā teica, ka bijis 1991.g un arī tagad ir faktiskais valsts vadītājs.
11 tramvaja vadītājs
1
Vienkārši trusis ir jāignoree. Kad vinš runā - jāaizgriežas, kad beidz - neviens neplaudē. Lai tas jampampiņš uzdzīvo savu atlikušo laiku pa krievu diskotēkām, jāļauj cilvēciņam piepildīt savi neizslimotie bērnības sapņi.. Tak lai paliek tai ķīnā pavisam, tāpat no viņa jēgas nekādas..
vairis
v
Vjzatleram nav pašam sava lidmašīna, viņš tak nav prātva vētra, xe xe, ja kāds saprata burtu un valodu spēli...
Lelle
L
Kādas problēmas, ja viņam pašam sava lidmašīna?! Vienkārši apčurājās no bailēm...ka tik krievi nenotric...Nez kā mājās lidos?! Lai nebūtu jalido pāri Krievijai, droši vien caur Antarktīdu laidīs...
info Dienai un visiem
i
Zatlers gribeeja but Tbilisi, bet laikam nevareeja tikt, ar avio vabuut bija probleemas, jo BBC vai gazeta.ru saktoneji bija info ka EE, LT, UA un PL preizdenti kopaa ielidos Tbilisi, bet Zaters viniem Tbilisi pievienosies. Domaju, bija tehniskas probleemas.
Lelle
L
Ha, ha, hāāā!!!! Mazdūšīgais Trusis apm.zās...Sarkozī un citi prezidenti brauc, bet šitajam ļipa noraustījās...Pat Godmanam jāizsaka cieņas apliecinājums, lai arī pašu tautai viņš ir nesis tikai postu.
Jā...
J
trūkst vārdu.
U2
U
pilnīgi piekrītu GIRAM...bet ko gan var gaidīt no ........!!!Un ''pateicības'' ar visas nav vēl iztērētas laikam...Lai labāk skatās pingpongu..tik vai tā ..jēgas no ši kunga nekādas!!!
Jānis
J
Man ir skumji par mūsu valsti ar šādu prezidentu. Padomnieka sūtīšana valsts vadītāja vietā diplomātiskā valodā nozīmē ļoti maigu valsts atbalstu. Kā Zatlers, ja ir sajutis kaut ko 1991.gadā, var vispār ko tādu nostrādāt???? Viņš tik ļoti vēlas aizbraukt uz Maskavu par valsts naudu, ka gatavs Medvedevam kurpes bučot Latvijas valsts vārdā!!! Skumji par mums, latviešiem.
Andrew
A
varoniigs leemums... interesanti vai nebuus kauns naakamajaa Baltijas liideru sammitaa roku spiest Ilvesam un Adamkum..protams ja shamie shim piparam taadu sniegs
Kauns gan
K
Mūsu prezidentam BIJA jādodas uz Tbilisi. Ir pasaulē lietas, kas svarīgākas par sportu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas