Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Valsts rēķinās, ka būs jāpalīdz Parex atdot sindicēto kredītu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
maurice
m
valsts iepriekš normatīvajos aktos ir uzņēmusies saistības banku noguldītāju priekšā garantējot bankrotējušas bankas noguldītājiem noteiktu naudas summu katram, kas bankas bankrota gadījumā būtu jāizmaksā no valsts budžeta ============================================= Tā s noteiktās naudas summas griesti ir 50K, un plus vēl valsts noteikti negarantē šos 50K tiem, kas bankā būs noguldījuši tikai 15K vai 25K vai vēl mazāk. Tā ka tā valsts izmaksājamā summa nemaz nebūtu tik liela. Ņemot vērā arī to, ka mūsu valsts mīl piemērot visādas viltības, piemēram, iepriekš ir sekmīgi izdevies iedzīvotāju noguldījumus krājbankā vispirms nemaksāt vairākus gadus un pēc tam izmaksāt 200 reizes mazāku summu. To pašu var piemērot pret kreditoriem.
Čiko
Č
Un kas,vai kurš,sāks rēķināties ar cilvēkiem?Te visu laiku brēc,ka cilvēki ir mūsu lielākā vērtība,kaut kā neizskatās.Vai vērtība tajā ziņā,ka būs, kam pēdējo ādu pār acīm novilkt???
ha ha ha
h
Parekss izzagšana turpinās..........cik tajā piedalās JL????????????? Grende piedalījās.
Terorists
T
Nu ja ieguldīs nu teiksim divu gadu Latvijas budžetu tad jau ,,Parex",Kargins,Krasavickis,Šķēle,Lembergs,Šlesers,Godm anis & Co būs glābti.Un kas vai tad tautai žēl priekš labiem un tautas mīlošiem tautu tēviem ziedoties un pabalstīt nelaimē nonākušos baņķierus un politikāņus.Kā teica runcis Leopolds,,Bērni dzīvosim draudzīgi".
eriko2
e
...virsraksts tieshaam galiigi garaam...pat marksi,engelsi un lenini par valsti veidojosho pamatu uzskatiija atsevisku indiviidu(cik nu vairs atceros no zinaatniskaa komunisma)...aaaa, gjimene kaa pamatshuuna....utt...tad nu taa...ne es,ne mana gjimene nereekjinaas ,ka buus jaapaliidz PAREX...nevienu eeru,nevienu kronu shamie no manis nedabuus...jaa,jaaa...esam emigreejushi no taa pat par PSRS atbaidoshaakaa veidojuma,kuru dazhi iedomaajas demokraatisku esam...
Sniper'sEye
S
Nevis valsts, bet valdība rēķinās, ka atlikušajiem nodokļumaksātājiem un vēl dzīvajiem pabalstu un pensiju saņēmējiem nāksies kārtējo reizi maksāt par Kargina un Krasovicka egoistiski spožo provokāciju. Valdība vēl kaut kāda ir, valsts ir sadalīta atliekās.
lūriķis
l
Noguldītājs nav kreditors,tie sindicētie līdzīpašnieki var ilgi gaidīt,bet kāda velna pēc 'vel kāds muļķis turpina sadarboties ar šo t.s. banku.
dido
d
Bet pretējs risinājums, valsts aizdevuma atteikšana parexam un ļaušana bankai bankrotēt valstij izmaksātu vēl vairāk, jo valsts iepriekš normatīvajos aktos ir uzņēmusies saistības banku noguldītāju priekšā garantējot bankrotējušas bankas noguldītājiem noteiktu naudas summu katram, kas bankas bankrota gadījumā būtu jāizmaksā no valsts budžeta.
zootehnikis
z
lai palīdz rudmate un marsietis
skaabe
s
bet ar to, ka būtu jāpalīdz pensionāriem, izglītībai, zinātnei un uzņēmējiem, gan nerēķinās... riebjas
valdis
v
Tauta cik vēl Jūs muļķos?????
Juhans
J
Urrāā! Valsts ( t.i. - mafija) gan ir laba!!
Cilvēks (parastais)
C
Nezin kāpēc ar cilvēkiem (parastajiem) visas vienošanās par algu paaugstinājuma grafikiem, pensiju fondiem, nodokļiem u.t.t. tiek lauztas, aci nepamirkšķinot. Nospļauties uz tādiem, kā mēs. Galvenais - izpildīt visas vienošanās ar varenajiem. Nu nebūs labi, nebūs. Vai, kā nebūs.
fiksais
f
Parex aktīvi bija 3,5 miljardi latu, banka tika izslaucīta... Iegrūda vairāk par miljardu, vēl vajadzēs 700 miljonu sindicētajiem kredītiem. Vai kāds vispār var pateikt cik liels ir šis melnais caurums? Man sanāk, ka "pa kāju" 5,2 miljardi latu vai 7,5 miljardi eiro... Vai kāds šinī valstī saprot, ka tik daudz šeit nemaksā nekas?
Čiko
Č
Tas stulbais Parex jau aknās visiem sēž,izņemot K&K.Atkal bērni un pensionāri varēs maksāt parādus.Riebekļi,nekas vairāk,visi tie naudas šķērdētāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas