Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Valsts uzņēmumos veselības apdrošināšanas trekno gadu līmenī, arī Ārlietu ministrijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Policistiem un jūrniekiem varētu būt bīstams darbs, bet kāds risks Ārlietu ministrijā? Nenodarbojas taču ar spiegošanu.
Ieva
I
Vai tad kāds strīdas vai, taču, ja vienkāršais cilvēks var mierīgi nosprāgt (budžetam labākajā gadījumā) gaidot kvotas, jo naudas polisei nepietiek, tad kāpēc ierēdņiem tādas provilēģijas?
nekam nederigs premjers
n
Tatad Dombrovskim saja valsti nav nekadas teiksanas! Katrs s---, kas ir 'kaut kas' saja valstele, var izkartot jebko! Kauns JL imitet darbibu
Kad?
K
Vai sagaidīsim obligāto veselības apdrošināšanu un iespēju apdrošināt veselību individuāli par savu naudu?
KK
K
"Tas tāpēc, ka tās netērē budžeta naudu un pelna pašas" kā tas jau ir apnicis... ko nozīmē pelna pašas. Pelna valsts uzņēmums kurš no peļņas maksā nodokļus valsts kasē. Attiecīgi - ja mazāk tērēs apdrošināšanām, paliek lielāka peļņa un attiecīgi lielāks procentiņš atlec valstij.
veļa
v
nu foršiņi, ierēdņišiem polises uz paplates, a kā pašnodarbinātais var pie tāda tikt? pat ja ir tie 300 Ls gadā, ko atvēlēt veselības apdrošināšanai.
C
Bet cilvēki, kamdēļ tik absurdi vispārināt, vai tad neredz, ka šeit ir runa par izņēmumiem? Par kādām valsts iestādēm jūs runājat? Šeit tikai viena no minētajām ir iestāde. Bez tam, ierēdņiem, manuprāt, jābūt veselības apdrošināšanai. Cita lieta, algām jābūt nedaudz zemākām, kā privātajā sektorā.
a
a
Mums arii lielaakaa dalja jaasedz passiem- nu ne jau maza summa, bet no otras puses, labi ka ssiis polises vispaar ir. Nonaakot slimniicaa man personiigi nebuutu liidzekllu, lai segtu summu ko piestaadiitu. To ka polisees ir lloti daudz, par ko apdrossinaataaji neveelas segt arii nav nosleepums - briizziem liekas, kam tad ir nepieciessamas taadas polises. Kaa ir taa ir-labi ka taadas.
nu nebūs te nekas citādi
n
mazliet kaunīgi paskatīsies grīdā un tad ies atkal vaļā raganu ķēķis... jābrauc prom, kaut kur, bet prom, nervi netur šo totālo teātri.
juris
j
Vienpusīgs raksts. Pirmkārt, daļu no naudas par polisi ir jāmaksā pašiem darbiniekiem. Otrkārt, kur tad ir tās lētās polises? Veselības apdrošināšanā liesie gadi nav iestājušies. Apdrošinātāji saka, ka pastāvot lieli riski un tāpēc liek lielus uzcenojumus. Tā ir nozare, kas fundamentāli nav sakārtota. Bet žurnālisti klūp virsū tiem, kas šos pakalpojumus izmanto.
filozofs
f
treknajos gados apdrošinaat vareeja tikai caur zinaamai partijai draudziigu starpnieku , kaa tas ir šobriid??? tie paši starpnieki, vai citi... izmaksas caur starpnieku bija pat paari 30%, kuri tika no valsts budžeta tiiri izkraapti...
--mb
-
Būtu labāk domājuši un darījuši, lai valsts būtu attīstīta, godīga utt. nevis ņēmušies un skatījušies citu maciņos. Runāt visi prot, bet darīt? Un paši Jūs maksājiet nodokļus? Tādi paši vien esat, kā visi augšas vīri. Tikai atšīrībā no Jums viņi ir labāki, jo ne tikai domā, bet dara. Un nedod Dievs, ka paši tiktu amatos - tūliņ iekārtotu savus draugus darbos un domātu kā kādu "piečakarēt" un savākt vairāk naudas. Lielākā daļa latviešu ir krāpnieki.. PADOMĀJIET kā rīkotos Jūs paši!!!! Runās jau visi ir godīgi!
diplomats
d
Riekstins tacu ir zaglis un bledis. Ka sis kretins, narcists kurs skobas un goras ka vina draugala Elita Kuzma vispar var atradsties Latvijas Arlietu ministra amata? Kapec netiek atklata M.Riekstina ikmenesa alga, kura nav Ls, 2000/menesi, bet gan krietni lielaka?
Vientulais vilks
V
Tas tacu ir jadara JUS visi redzat tiklidz nepatiksanas ta visi vini ir uz mirsanas gultas,cik daudz veselibas sagandejusi TAUTAS laba.
Teodora
T
:-DDD Jā, tā gan.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas