Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Valsts uzņēmumu valdēs algu tomēr ierobežos; Magonis nesteidz ar atlūgumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Polšs
P
Tam pasta džekam vieta bija, Maršānam arī izrādījās, ka ir. A vot magonem nav... )))))) Nu ko darīt, būs jāsēž padomē par kapeikām. Skumji. Krīze. Nu nekas, būsim optimisti. Moška kāds kaut ko papiedāvās.. P.S. Uģi, uz manīm gan neceri! Man piedāvājumu nav.
teev,ups.
t
Pilnīgi piekrītu. Zini ir gan viens mērķis latviešiem,dzīvot šeit uz parāda.
ups.
u
Tāpat mēs drīz visi no šejienes aizlaidīsimies,jo šeit nav iespējams kaut cik normāli dzīvot.Ja tu neesi draugs vai tuvs paziņa tam ,kas sēž augstos amatos,tad tu neesi nekas ,un nevienam šai valstī vajadzīgs neesi. Ir nabagie un bagātie,jo vidusslāņa nav. Bībelē stāv rakstīts,ka tautai kurai nav redzējuma un mērķa,ka tāda tauta kļūst mežonīga.
Itta.
I
Valsts uņēmumu vadītāju algām ir jānosaka griesti,jo tas nav privātais biznes,kur visu nosaka tā īpašnieks.Mums Latvijā ir vajadzīgi valstiski domājoši valsts uzņēmumu vadītāji,un finansiālās krīzes laikā jāsaprot ,ka tik augstas algas iztukšo jau tā tukšo valsts maciņu.Jādzīvo visiem taupīgi,un nevar būt nekādas cilvēku dalīšanas pēc amatiem. un citiem principiem,kas vienus padara atšķirīgākus no citiem..Pilnīgi nepareizi būtu,ja būtu dažādi algas piešķiršanas noteikumi dažādās nozarēs un amatos atšķirīgi.,jo tas radītu vēl lielāku diskrimināciju strādājošo vidū,kas jau tāpat Latvijā ir liela.Nav neviena neaizstājama cilvēka,ja kāds negrib samierināties ar esošo situāciju par algas samazinājumu,tad lai meklē citu darbu,jo noteikti atradīsies strādāt griboši cilvēki,kas varēs sevi pierādīt kā gudrus,talantīgus vadītājus.
Andrew
A
Jūs esat ļoti "Kompitents"..gandrīz kā pats buldozers
Andrew
A
ies Tev vinjhs.prom..gribas pasmieties..ja buldozers teiks seedi LDz..tad seedees liidz peedeejam..atskjiriibaa no pasta shajaa kantorii ir ko pasmelt arii bez algas,...te apgrozaas milziigs pikjis
SW
S
Kāpēc tad Magonim algas dēļ atkāpties? Viņš tak miljonu gadā pelna. Tādā amatā, kā padomu laiku Gruzijas milicijā -- arī bez algas ir vērts strādāt!
Viskas
V
Jaa, lai iet uz privatstrukturam, un raada ko spej! Un nebaida mus! Un nav jau siem "specialistiem" kur iet, jo vini rotee pa valsts uznemumu silem kaa apdullusi dunduri! UN BEIDZIET MUS VISUS VIENREIZ BAIDIT!
personāl vadība - krista
p
Runa ir par algām ,neviss personāl atlasi. Ja mēs apskatāmies Latvijas valsts mežu, Latvenergo, Latvijas dzlesceļa finasiālos radītājus tu vel apšaubi šo kompāniju vadītāju kompitenci, prfesionālismu un atbilstību amatam?
burunduks
b
redziet pie mums ir bariņš vīreļu, kas ir "zināmā apritē"- viņiem ir sava cena, viņi ir uzticami un lojāli. Visur kur tiek dalīta nauda viņi ir klāt- viņi nepārtraukti meklē kur labāk..teiksim izbijušais žurnālistiņš maršāns- ...nē man nav žēl, bet pa kuru laiku viņš kļuva specs aviācijā un satiksmē ar 100 tūkst. algām? šis magone izskatās līdzīgs....un šleseriem viņi ir vajadzīgi, jo viņi spēlē pēc šlesera noteikumiem..un brašais arodbiedrību speciālists-burovs..viņam vispār vajag pieminekli uzcelt...visur ielīst, visur būt klāt...
krista
k
Jūsu norādītajās firmās vadītāji un personāls tiek atlasīti pēc stingriem kritērijiem, dažkārt izejot cauri vairākām atlases kārtām, nevis pēc politiskās piederības vai pietuvinātības kādai politiskai personai.
tādi esam
t
Magonis, tāpat kā Maršāns un zivju bende, taču ir tikai Šlesera cilvēks...
alga - Un uz kurieni
a
Kāds menstrādnieku algām sakrs ar kompāniju vadītāju algām?
ārsts - jautrais
ā
kam tu esi vajadzīgs?
personāl vadība - Un uz kuri
p
Tu pajoliņ kaut nedaudz apjēdz kādas algas ir SWEDBANK, RIMI, LUKOIL, LINSTOW, BITE, TELE2, LMT, LATTELECOM, SEB, CIDO, ALDARIS, LATVIJAS BALZMAS, REVAL HOTELS, DNB NORD, MAXIMA, STATOIL, RIETUMU BANKĀ, AZIKRAUKLES BANKĀ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Arī Maršānam alga par mazu, pamet LGS

Saeimā gatavo atkāpes lielo valsts uzņēmumu valdēm

Krauklim par aiziešanu no "Latvijas Pasta" 11,4 tūkstošu latu kompensācija

Darba devēji: atalgojums valsts uzņēmumos jāsamēro ar darba rezultātiem

Feiferis nedomā atkāpties algas samazinājuma dēļ; Magonis vēl domās

Latvijas Pasta šefs algas samazinājuma dēļ atstās amatu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas