Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Valsts uzņēmumu valdes locekļi pagaidām tomēr nevar cerēt uz dubultalgām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tiesāšanās kā ķēķis.
T
Hmmm, šmuces gadījumā(jeb ja noļogās vēlēšanu scenārijs), Kraukli varētu iecelt padomē, VAS "Latvijas Gaisa Satiksme"! Kā nekā, putns ir tuvs aviācijai! (vismaz ar uzvārdu). Tur sadubultos algu+jau esošie valdes locekļi būs priecīgi par šādu kadru!
piekrītu
p
Jāpiekrīt Čepānei, ka vieni un tie paši politiskie ielikteņi gan savulaik padomēs, gan tagad valdēs (arī no valdēm pārceļoties uz padomēm )sēž vieni un tie paši "staigātāji". No tā cieš un pacieš īstie strādātāji.
Nezinis
N
....vai maz vēl ir ēduši....vajadzētu padzīvot uz minimālo algu, tad zinātu naudai vērtību, arī KRAUKĻA KUNGAM PAR IEROSINĀTO PIELIKUMU
labais
l
a vot kraukļa žēl! pavisam nīgrs un žultains paliks. un vēl tā pusmūža krīze...
edgars
e
Bailes no priekšā stāvošajām vēlēšanām atturēja Tautas partiju spert šo soli. Šķēle uzmeta nabaga Kraukli, kas, šķiet, jau bija sataisījies uz kādu no valdes šefa vietām.
jupis
j
šķiet, ka bārdainais ir uzmetis kraukli, lai glābtu savu neveiksmīgo atgriešanos pie tp stūres? Kuru uzmetīs nākamo? Iespējams, ka upuris būs liels!
jupis
j
Ta'nu nesakiet, jo iespējams, ka viņš ir vairākkārt piedzēries degustējot jauno produkciju!
asaka
a
Dažu politiķu un demagogu dēļ sačakarēts likums. Tagad neviens no uzņēmumā strādājošiem profesionāļm neies valdē. Kapēc, darīt lieku darbu un uzņemties vēl lieku atbildību, ja par to nemaksā, bet tikai visi norej? Tagad valdes lēnām varēs pārvērtīsies par politiķu kantoriem. Tiem jau bieza āda.
Pudencija> kekss
P
Ne jau zākā tP, bet gan skaidri redz, kāpēc tā notika! Vēlēšanas tuvojas, tad jau spalvas jāspodrina, citādi var netikt pie siles!
Burkas kundze
B
Paldies Čepānei un Pilsoniskajai savienībai par to, ka viņi nemitīgi cīnās ar nesamērīgajām algām kapitālsabiedrībās un par to, lai valdēs strādātu cilvēki, kuri kaut ko saprot no uzņēmuma darbības. Pateicoties šiem deputātiem vismaz likvidēja politizētās padomes
KEKSS
K
VISI TIKAI ZĀKĀ TP, NEMAZ NESKATOTIES, KA VIŅI BEIGĀS IR PIEŅĒMUŠI PAREIZO LĒMUMU! TĀDA SAJŪTA, KA NELASA RAKSTU, BET UZREIZ TIK RAKSTA RUPJĪBAS!!!
Kaka
K
Krauklis pielika ūziņas un tagad nelāgi smird...
standzinieks
s
TP dubultzodiem dubultmorāle par dubultalgām.
Liva
L
Nu es gribētu gan redzēt, ko vērtīgu pēdējā pusgada laikā ir izdarījis Kalvītis Latvijas Balzamā.
Pudencija
P
TP pirms vēlēšanām neuzdrošinājās izstrādāt kārtējo cūcību, jo spalvas ir salipušas un tagad kaut mazliet jāpaciešas un tās jāspodrina, jo laika vairs nav daudz! re, kā Rugāte jau uzdūrās uz meliem, un Muižniece jau amatā ir un pie tam ļoti svarīgā! Kārtējais lielais kumoss jau var mazliet pagaidī( valdes locekļu algas). Viņi cer, ka uzvarēs un tad jau mainīs algas ne tikai dubultīgi. LPP vēl nesaprot un neprot spēlēt aizkulišu spēles pilnā mērā! Aizbalt, rijība var arī atspēlēties. Mācies no vecajiem blefotājiem, kas prot mazliet arī pieciest lielo labumu dēļ!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas