Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vanags aicina Ziemassvētkos domāt par labestības, mīlestības un piedošanas vairošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
_"...domāt par mīlestības, labestības un piedošanas vairošanu, un netiesāt līdzcilvēkus, meklējot atriebības iespējas saviem pāridarītājiem..." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ vai tiesham tas piedoshanas te vel ir par maz, - lidz galam nav novests neviens pret valsts izzadzejiem versts kriminalprocess.
prezīc
p
Bet es gan uzskatu, ka nav nekas labāks par atriebību. Būs tāda iespēja, darīšu un Dievs man piedos un vēl paldies pateiks:) Āmen!
Laimonis
L
Nevis par atriebību jārunā, bet par atbildību savas tautas un valsts priekšā. Dievs, diemzēl, to neprasa, tāpēc esam tur , kur esam ;)
Ieva
I
Ar to atdarīšanu viens konkrēts iemesls: kāpēc sērijveida slepkavas ir slepkavojuši tik ilgi, kamēr viņus noķer un notiesā? Jo upuri, kā likums, bija tādi, kas nepretojās (vismaz ne būtiski), tāpēc manuprāt, lai cik skaisti liktos it kā kristīgie principi, visur ir jānosprauž robeža un, ja klerikāļi to nespēj, tad kam viņi un viņu mācība ir vajadzīga.
Ieva
I
Nu augi jau arī ir dzīvas būtnes...Tad jau pēc klerikāļu principiem sanāk, ka viscēlākās ir zilaļģes. Un štrunts, ka bojā dzīvi citiem.
tautumeita
t
būtu pats pacenties vairot iecietību, mīlestību un saticību. melis un kaut kāds viltus pravietis
XXX
X
Gods Dievam augstumos un cilvēkiem labs prāts. Priecīgus, svētīgus un Dieva žēlastības apstarotus Ziemassvētkus - ikvienam cilvēkam, tautai un valstij! "Uz pārestību atdarīt ar pārestību šķiet dabiski un taisnīgi. Uz sitienu ar sitienu. Krāpniekam atkrāpt atpakaļ, un tā bez gala. Varētu gaidīt, ka Ziemsvētkos Betlēmē jāpiedzimst nepārspējamam viltniekam un lielam atmaksātājam, kas visiem atdarītu, kā kurš pelnījis. Varbūt mums šķiet, ka tikai Dieva atmaksa spētu nest gandarījumu," teica arhibīskaps. Dusmīgie komentētāji, laikam, tieši tā domā ... Bet ir lūgšanas vārdi: Dievs, netiesā mani pēc Savas taisnības, bet pēc Savas žēlastības. Jo, kurš gan Tavā priekšā varētu pastāvēt, ja Tu tiesātu pēc Savas taisnības?
muljkjiibas slavinaajums
m
cilveeks, cuuka, zivs ir dziivas buutnes. nevajag aprobezhoties ar formu. taas ir visas dziivas buutnes. cik dziivas buutnes cilveeks apeed savaa muzha laikaa? katru dienu sanaak kaadu cuuku vai zivi apeest. cilveeka muuzhaa sanaak, ka apeed 25000 dziivas buutnes. 25000 slepkaviibas. tas ir normaali? nav jau atshkjiriibas vai tu eed cilveeku vai cuuku, vai zivi - dziiva buutne paliek dziiva buutne.
un
u
Cilvēkam dota izvēle.
muljkjiibas slavinaajums
m
vari neuztraukties dievs nav, ja buutu vinjsh bijis, tad taadas cuuciibas diez vai buutu sastraadaajis :)
Lelle
L
"...Vanags savā Ziemassvētku sprediķī uzsvēra, ka Ziemassvētki ir visīstākais laiks, kad domāt par mīlestības, labestības un piedošanas vairošanu, un netiesāt līdzcilvēkus, meklējot atriebības iespējas saviem pāridarītājiem." Ko neteiksi?! Man ne tikai jāpiedod, bet pat JĀMĪL!!! tie, kas izvaroja šo valsti, aplaupīja ne tikai manus vecākus, mani, bet arī manus bērnus un mazbērnus!!! Labāk aizveries, Vanag! Pats esi saaudzis ar to valdošo mafiju un barojies no tautas sviedriem un asarām! Tu kalpo neliešiem un esi pats par to pārvērties.Vai Tavs paraksts nerotā bandītu nesodīšanas špargalkas?! Es ticu Dievam, bet baznīcā kāju nesperu, jo tā ir sevi degradējusi un gan jau Dievs sodīs tos, kas nelietīgi valkā Dieva vārdu...
viks
v
Ticu dievam bet neticu ticības sludinātājiem - Vanagam ,Pujātam klerikāļiem kas pārdevušies par 5sudraba grašiem mūsu Latvijas izzadzējiem .Priecīgus Ziemassvētkus !!!!!!!!
tu nu gan
t
tas, ka bazniica galina nost netieshaa veidaa tev ir pienjemams, bet tas, ka kaads, kursh tam protestee pretii nav pienjemams?!
rinkii apkaart
r
Taa atriebiiba, no kuras visvairaak baidaas tie, kuriem varam pateikties, ka Latvija ir tik dziljaa bedree, buutu -pilniiga turpmaakaa vinju ignorance. Mums vajadzeetu izstumt vinjus no sava vidus - pagaidaam gariigi, peec tam taas lietas caur veeleeshanaam nokaartot " miesiigi". Vinji joprojaam, ik dienas barojas no mums. No muusu leetticiibas, no muusu niknuma un bezspeeciibas. Tas ir muusu naivums, kursh radiija un veel jo projaam stutee shleserus, shkeeles un arii ushakovus. Saakot jau ar sho briidi vajadzeetu pienjemt, ka vinju nav un ar taadu paarlieciibu dziivot. Saakt sevii izveerteet lietas bez vinju klaatbuutnes. Ja Shleseram vairs nebuus kam soliit 500.000 vai cik tur darba vietu, bet Shkeelem vair nebuus ko "modinaat" - vinji ir pazudushi. Negaacijas, kuras shobriid neesaajam sevii, tikai rada muusos kompleksus un mazveertiibas sajuutas, kuraas tad arii "sleepjas" sho muudzu speeks un vara paar mums
Andrejs
A
Tiešām- atriebība nav nekas ne skaists ne labs. Bet labi būtu, ja tie ļaudis, pār kuriem atriebība nenāks, tomēr paši pie sevis vismaz apzinātos, ka kaut kādu atriebību viņi būtu pelnījuši... Nu- kaut vai tikai savā apziņā. Arī tas būtu daudz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas