Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Varbūt strupceļš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Tu aizmirsi Ciļēviču,Pļīņeri,Giļmaņi,Ļiņģermani,K&K,Laventu un taml.tipus kuri kopš 1917 gada "visu to s ....u maisa.
anonīmais šakālis
a
Par piekto kolonnu vēl bīstamāki ir vietējie kangari - komunisti un komjaunieši, okupācijas režīma skrūvītes un zobrati, kas palikuši bez maskavas stingrās rokas uzvedas kā cūkas, bez sirdapziņas un morāles.
Ha
H
Pie velna ar taviem apaviem un PSRS darbagaldiem. Galvenais ir tas "treškārt" un "no citas operas"" . Nav nekāda cita opera. Ja cilvēki ir daudzmaz apmierināti ar dzīvi - tad nelīdz ne slikti apavi, ne PSRS darbagaldi - viņi ir apmierināti un viss. Pārējais ir tikai demagoģija. Nospļauties man par tavu BASF un tavu Sony - ja man grasās ķerties klāt pie tā jau niecīgās pensijas. Tā ir tāda stulba patērētājmorāle.
no Belgijas
n
Belgijaaa ar nodokliem neapliek 7000 eu gada.
projām esot
p
Komentārs ir: ja nebūtu izceļojuši desmitiem tūkstošu cilvēku darbaspējīgā vecumā, attiecība starp strādājošiem un sirmgalvjiem būtu adekvātāka. Viss pareizi, bet kādas iespējas panākt aizbraukušo atgriešanos? Minimālas, jo nav jau īsti «uz ko» atgriezties. Cik ļoti gribas atgriezties mājās!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mūsu Ekonomikā, pārpalikumi no Padomju savienības ir nodzisuši! Paši Mēs neko neesam uzbūvējuši, kā tikai Šķību tiltu un top bibliotēka. Mūsu Republikas smadzenēm ir jāapvienojas, nevis visu laiku jācīnas par krēsliem Saemā. Šī neatlaidīgā Politikas cīņa ir novedusi Mūsu zemi pie sabrukuma sliekšņa! Mums ir jābūvē, no Pamatiem Pilnīgi jauna Ekonomika!!! Bet tas prasīs gadus!!! Mums nav un ir jāver vaļā: Lielas Rūpnīcas, Ražošanas, Fabrikas, jābliež augšā Spēcīga Lauksaimniecība! Piem. kā Holande, Piena zeme! Mums ir lielāks lauksaimniecības teritorijas, kā viņiem! Mēs varam būt spējīgāki! Mums ir blakus Milzīgs Eksporta tirgus!!! Tā ir Protams Krievija, Ukraina, Baltkievija! Jāceļ augšā, no jauna lielas Rūpnīcas! Jauna, liela Vagon rūpnīca, Piesaistīt Auto ražotāju Gigantus un vērt vaļā viņu Rūpnīcu filiāles pie Mums. Vēl atdzīvināt VEF, Rādiotehniku, Straume ( kura kādreiz bija). Ražot visu, sākot ar Kuģiem, autobusiem, visu veida sadzīves tehniku un beidzot ar visa veida Pārtikas produktiem un Finālā Grandioza Milzīgiem apjomiem Ražot spējīga Lauksaimniecība! Viss visaugstākajā kvalitātē!!! Un tad būs cilvēkiem kur strādāt, būs daudz darba vietas! Protams sakārtot algas, Eiropas savienības līmenī! Lai mazākā alga būtu teiksim piem: apkopējai 300 Ls par 3 darba stundām dienā, tas ir mēneša alga! Pensijas lai būtu mazākā 500 Ls. Lai Mums būtu iespēja atgriezties mājās, jo pašlaik un diemžēl tuvākos 5 gadus minimums, Latvijā darīt nav ko! Un pašlaik izskatās, ka vispār situācija būs, kā Bomžu zemē! Uz visām pusēm stiepjam savas rociņas, lai atmet kādu Pensu, Kronu, Kapejačku! Tikai Lielu uzņēmumu: Rūpnīcu, Ražotāju atvēršana, Grandioza lausaimniecība izģlābs mūs no Pilnīga Kraha/sabrukuma!!!
Ministry of Truth
M
Neizskatās, jo nav acīmredzamu pazīmju? Lai zinātu, kā tas notiek, nav vienmēr jāzina, ko strādā Lukašenko, ir jāzina, ko grib un spēj Kremlis. Šeit jau vajag datus. Ar PSRS darbagaldiem var saražot tikai PSRS līmeņa produkciju. Baltkrievu apavi mūsu veikalos ir. Lētāki jau ir, bet kas tos pērk ar nopietnu seju? Treškārts jau bija no citas operas. Viņu dzīve skaitļos ir pat labāka par LR rādītājiem. IKP uz vienu ir lielāks.
viesis
v
Hm, pirmkārt, kaut kā galīgi neizskatās, ka Baltkrievija būtu vienkāršs Krievijas satelīts. Vismaz nekādas redzamas pazīmes par to neliecina :)) otrkārt- arī Baltkrievijā eksistēja tā pati PSRS laiku ražošana, taču viņa kaut kā netika sagrauta, tieši otrādi-baltkrievi gan apgādā sevi, gan diezgan daudz eksportē savus rūpnieciskos ražojumus. treškārt, baltkrievi varbūt nav īpaši bagāti, bet viņu dzīve ir daudz apmierinošāka nekā Latvijā... Tas tā- viela pārdomām......
Ministry of Truth
M
Gan jā, gan nē. Es, protams, minu, bet ieved to, ko cer, ka spēs pārdot. Nevis ieved tikai to, kas ir slikākais vai labākais, bet ieved to, ko importētāja iztēle, spējas, maciņš un saprašana atļauj izvēlēties. Līdz ar to, ja uz vietas ražotu kaut ko labu, tas vienalga maksātu naudu. Mums arī patlaban ir šāda produkcija, noteiktās nišās, tikai vairumam tā ir par dārgu.
Figvams
F
Onanīmais šakālis: "Vienreiz vajadzētu ieviest normālu Eiropas nodokļu sistēmu... Par nodokļu nemaksāšanu arī jāparedz normāla Eiropas atbildība..." --------------------------------------------- ----------------------------------- Latvija tādā tūtā ir tāpēc, ka visu atjaunotās neatkarības laiku mēģināja izlikties, ka ir normāla valsts. Vispirms vajadzēja ar piekto kolonnu tikt galā, tad normalizēties. Tas, ka pie naudas te tagad ir cilvēki, kuriem uz Latvijas karogu uzspļaut, ir šīs izlikšanās rezultāts.
Jukums
J
To rūpniecību vajadzēja pārprofilēt, bet ne likvidēt. Uz darbagaldiem (virpām, frēzēm utt) taču var ražot arī konkurētspējīgu produkciju - ja paskatās kādus sūdus tik neievedam, tad atļaušos apgalvot, ka šeit uz vietas mēs varējām saražot augstākas kvalitātes produkciju. Tas ko ievedam nebūt nav saražots izmantojot nez kādu kosmisko tehnoloģiju.
Vecais-ministry of truth
V
Slovēnija nesagrāva savu rūpniecību !!!Bet neielaida pie sevis svešās Eiropas bankas un veikalu tīklus. Tagad viņi dzīvo krietni labāk nekā mēs (pirms gada tur pabiju) Ir ne mazums uzņēmumu ar Sovdepijas menedžmentu un tradīcijām,kuri veiksmīgi dzīvo un aug-BMGS,Tilti,PBLC utt.
Jukums
J
Ideja par ofšoriem nu jau vairs nav nekāda jaunā. Tikai pamēģiniet ar šo ierosinājumu izsisties līdz Dombrovskim un panākt jebkādu atbildi - prognozēju, ka nekas nesanāks - pat ja notiks brīnums un sis jautājums skaļi izskanēs, tad atbilde būs nekāda vai vienkārši atrunāšanās.
vilis
v
Bescers
fakts
f
Nekas neuzlabosies kamēr sabiedrībā saglabāsies līdzšinējie vērtību kritēriji un morāle, kas ļauj lietot jebkurus līdzekļus iecerētā mērķa sasniegšanai un par to nenest atbildību.
ijana
i
Dziļa taisnība! Bet oligarhi-zagļi un rausēji ir tā iesēdējušies, bez cunami spiediena viņus no sēdekļiem neizmetīs! Un tad vēl tas lielais muļķu bars-Zagļa Lemberga atbalstītāju! Tātad : kas vairāk zog, tam sekosim?! Kāda te vairs normāla valsts?! Manuprāt arī partiju, kuras uzturam ir par daudz un tās ar līdzīgiem saukļiem izmanto tautas naivumu, jo nekā īpaši atšķirīga viņu uzskatos neredzu-tikai mērķi savā labā sarīdīt tautas slāņus, lai dabūtu sev elektorātu un savus piekritējus un tuviniekus nodrošinātu ar siltām vietiņām valsts pārvaldē uz nodokļu maksātāju rēķina, tādējādi uzpūšot jau tā uzpūsto liekēžu baru! Ko saskatu nākotnei? To, ka drīz visi spējīgākie un domājošākie bēgsim no šīs hipertrofēti oligarhētās valstiņas,kur visi grib tikai grābt, bet neviens nedomā ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas